mbeti pa perkufizim kjo tema
mbeti pa perkufizim kjo tema
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
[QUOTE=Shanon;26857]ka shume perkufizime psikologjike ne lidhje me kete, po ashtu dhe shume perkufizime nga ana seksuale. por mbreme duke lexuar nje liber mbi maredheniet femer-mashkull kam lexuar perkufizimin me interesant dhe me te vlefshem nga pikepamja llogjike (dhe jo sexuale) te ketij "instikti".
Jam kurioz per perkufizimin te them te drejten mgjs nuk jam dakord qe ndodh gjithmone keshtu!
Thashe jo gjithmonehaha ! Gjithsesi per tu bere pak serioz mbaj mend dicka te tipit:
Eshte aspekti i "rrumbullakesise" (pjellorise) qe ne menyre te pavetedijshme eshte kultivuar qe ne vegjëli ..........
Besoj e di sensin e "perkufizimit" qe ke lexuar dhe eshte nje teme qe per ne meshkujt ne pergjithesi na thumbon paksa keshtu qe nuk po e sgjas me.
Besoj se kjo eshte nje loje e lezecme qe po ben deri sa ta nxjerresh ne fund ate qe ke lexuar.......
Mua me duket se e shohim te fundit se nuk eshte e mundur 'teknikisht' qe te shikohet e para loolSi kunderargument une do thoshja qe pothuaj shumica e modeleve e kane culon si pjate dhe prape pelqehen shume.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
une shoh vec gjoksin ana fiike sme intereso
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt