Besoj se mendojne se jane te mencur vet sa per dy. Per ta femra mjafton te jete e bukur.
Besoj se mendojne se jane te mencur vet sa per dy. Per ta femra mjafton te jete e bukur.
ne meshkujt e shikojm ndoshta bukurin ndersa femrat pasurin
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Sepse aq mund te shiqojn,nuk jane mendje-mpreft sikur femrat.....![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
sepse eshte instink njerezor te shikosh anen fizike te nje njeriu...eshte llogjike qe nje njeri fillimisht te joshet nga ana fizike. nje mashkull qe sheh nje femer ne rruge do ta vlersesoje nga ana fizike pasi e ka te pamundur ta vlersoje per intelektin e saj, cilesite e tjera qe njeriu ka dalin ne pah ne nje moment te dyte
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Instiktivisht mashkulli eshte mashkull. Me kalimin e kohes, dhe pas shume studimesh mund te behet dhe filozof.![]()
Per te njejten arsye pse nje femer shikon anen fizike te nje mashkulli.
sipas kesaj qe thua ti i bie qe mashkulli kur shikon nje femer fillimisht mendon sesi do dilte ne nje konkurs zgjuarsie me te.
Natyralisht xhepi i nje mashkulli ndikon me shume tek nje femer sesa fiziku i tij, dhe fiziku i nje femre ndikon me shume tek nje mashkull sesa intelekti i saj.
Ndryshuar për herë të fundit nga DontWorryBeHapp : 30-05-2010 më 18:38
Eshte normale te gjithe fiziken shikojne ne fillim...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
po cfare tjeter te shikojne
karakteri,veset, dhe te tjerat nuk duken
prandaj ne vishemi sexy......per kete arsye
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt