Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    MeLoDi e EmBeL Maska e Sweet Brunettee
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Ju es ej
    Postime
    52
    Per mendimin tim, gjeja e pare qe 1 cun ose 1 goc, shikojne te njeri tjetri eshte Pamja fizike. Pastaj nese me te vertete te pelqen fizikisht, mundohesh te njofesh dhe karakterin, dhe personalitetin e atij/asaj. Persa i perket "sedres" duhet te egzistoje te cdo njeri

i/e larguar Maska e TironciScrub
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    here n there
    Postime
    24
    sedere thot...sederes i thone dhe culo !!! meshkujt shikojne kulon te nje femer jo ne menyre te qellimshme...eshte thjesht instinkti i pare. femrat me culo te ngritur dhe te rrumbullaket jane shkencerisht me te predispozuara te kene femije. femijet qe dalin nga keto culo te rrumbullaket jane shume me te shendetshem se ata qe dalin nga nga "flat" culos. ku pra eshte instinkti i pare seksual i mashkullit kur shef nje femer. culo dhe sa me shume culo !!!

Moderatore Maska e Shanon
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    o tironci pikerisht kete pergjigje dua nga ju, perse instiktivisht mashkulli shikon culon e femres per here te pare??

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    here n there
    Postime
    24
    po pra...sepse shkencerisht, femra me culo me te rrumbullaket dhe bel me te holle ka fertilitet me te madh !!! eshte thjesht instink kafsheror...shanon... hajde sedere hajdeee

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    ia fut kot ku e ka mendjen nje mashkull 18-25 vjec per tu bere baba apo per te pare nje femer per faktn nese mund te kete femije apo jo, apo do dalin te bukur apo jo femijet. ca ke pire me qafsh?:P

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    here n there
    Postime
    24
    per cin te zej be ashtu eshte. un tashi po te them ca kam nigju se nuk kam arrit vet ne kto konkluzione. por me duket shume e pranushme. pastaj nuk i thone kot instinkt, instinkti nuk eshte i menduar apo i paramenduar...eshte thjesht reagim i castit, ndoshta 18 vjecari se ka mendjen ke kalamojt por ne subkoshiencen e tij eshte nje djall i vogel dhe shume pervers qe i thote : "me culo te madh eshte dhe modaaaa".
    nejse tani jam pak i pire por jo me perpara ... shnet e sex...sa me shume sex...rrofshin femrat me culo te bukur.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    10-07-2002
    Vendndodhja
    Vjene-Austri
    Postime
    4
    Ju lutem a mund te me sqaroni se cdo te thote SEDEREM?

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Redo sedere jo sederem do thote prapanice ne gjuhe popullore

i/e regjistruar Maska e kristiana
    Anëtarësuar
    04-06-2002
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    9
    Ciao Shanon,
    Mendoj se Tironci ka te drejte.Ose me mire dhe une kam lexuar nje gje te tille jo se e kam shpikur vete.
    Ne sjelljet seksuale na karakterizojne instiktet kafsherore , prandaj vertet nje çun 18 vjeç shikon pa menduar gjithe kete shpjegim po e bene instiktivusht per arsyet e thote tironci.Terhiqemi fizikisht nga nje mashkull apo meshkujt nga nje femer gjithnje duke ndjekur instiktin e riprodhimit,per kete nje femer garanton nje pasardhes me te shendetshem nese ka vithje te gjera dhe gjoks me te madh, keshtu mund te perballoje nje shtatzani pa probleme.Me pas ne marredheniet me nje njeri tjeter tek ne hyn racionalizimi i gjerave dhe vleresojme dhe inteligjencen apo ndjeshmerine po ama terheqja fizike ka dhe do te kete gjithnje si synim riprodhimin.S'kemi ç'te bejme ne kete pike jemi dhe do te mbetemi kafshe
    Pafshim
    KRISTI2000

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    here n there
    Postime
    24
    e shef shanon ? edhe ti do i dije kto gjona po te lexoshe libra te tjere perves pipi corapegjates !!!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt?
    Nga Lumis në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 25-09-2010, 17:58
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •