Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    Moderatore Maska e Shanon
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386

Përse meshkujt shikojnë anën fizike fillimisht tek femrat?

ka shume perkufizime psikologjike ne lidhje me kete, po ashtu dhe shume perkufizime nga ana seksuale. por mbreme duke lexuar nje liber mbi maredheniet femer-mashkull kam lexuar perkufizimin me interesant dhe me te vlefshem nga pikepamja llogjike (dhe jo sexuale) te ketij "instikti".
    (ah ju lutem jo pergjigje vulgare, pas disa pergjigjeve do jap dhe perkufizimin qe kam lexuar)

ka shume meshkuj qe nuk shikojne ate per here te pare

p.sh. une tek nje femer shikoj gjoksin :P si fillim kuptohet
    po ka shuem meshkuj te tjere qe si gje e pare mund te shikojne syte / veshet / gjatesine / topolaksine /floket .... etj.
    jam kurioz shanon te lexoj ate si tip perkufizimi qe do shkruje ti :

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    marlboro nuk eshte perkufizimi im e para dhe e dyta 90 % e meshkujve pavaresisht se mund te shohin dicka tjeter syte i kane aty eshte e vertetuar shkencerisht

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Hmmm,

Po ti perse lexo liber kur me ke mua online per tilla paqartesi

Mah, dhe une si mashkull pelqej disa gjera tek nje vajze dmth:

Syte, gjoksin dhe sederen.
    Por tille gje e bej vetem e vetem per nje flirt. Sepse nuk do isha i zoti ta mbaja prane nje femer te tille te kushton shume, duke filluar nga palestra, ushqimi, peshku, se keshtu mban cilesite qe une deshiroj, prandaj une me tille femer shkoj vetem per nje nate.
    Mos harro jemi ne Itali, qe meshkujt ketu mjafton qe nje femer te kete un bel "sedere" japin shpirtin, duke u bere ... pas saj.

Nese shikoj dhe kam nevoje per nje histori me nje vajze, nuk do i jipja shume rendesi "sederes" por disa gjerave te tjera.

Ciao Ciaooo
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    paskam shance domethene looooooooooool

Student Shqiptar Maska e Enri
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Në ëndërrim për një botë ideale
    Postime
    604

Pse ?

Shanon qenke shume e lexuar ne kete teme. E shoh qe je vajze me "prespektive" ne fushen e ndjenjave. Megjithate libri me i madh qe njeriu lexon eshte LIBRI I JETES .
    Une per veten time e deklaroj qe e para qe shoh ne nje vajze jane syte-->'sederja"-->Gjoksi. Eshte ne natyren tone, te mehskujve , s'ke ci ben.

Bye Bye. Kuptohet qe nje vend te rendesishem ze dhe inteligjenca e nje vajze (te pakten per mua). E pastaj me rradhe te tjerat...besnikeria, etj se kush i numeron. Sidoqofte zoti keshtu na beri...
    ciao njerez
    Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |

Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu...
    |

Feja e Shqiptarit është Shqiptaria !
    Burrat e dheut te thirrshin NANE...
    (Pashko Vasa)

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    bobob mos me shih mua se pa modesti kam syte me te bukut ne bote me te bukur dhe se te taylorit

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

sedere

Shanon per sedren e ke fjalen apo SEDEREN?

Sqaro shqip temen e jo sallat gjys shqip gjys italisht a cfar.

WIND_OF_CHANGE Maska e matilda
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89
    Hey tani meshkujt tek nje femer shohin paraqitjen e jashtme,gjoksin,sigurisht,dhe shume gjera te tjera qe kane te bejne me aparencen e saj.Pike se dyti persa i perket sedres shumica e djemte ne fillimet e nje flerti ,nuk e shohin shume sedren,por ndoshta pas nje kontakt me ate femer ,per nje kohe relativissht te gjate atehere ata do t'i ngacmonte nqs ajo femer nuk do te kishte "seder".
    Dhe nga ana tjeter ka shume ane te tjere te karakterit qe mund ta bejne nje femer ,terheqese per syrin e nje mashkulli,pervec paraqitjes se jashtme qe luan rolin kryesor ,rolin dytesor ,per mua primari,eshte forva e karakterit,ndoshta kjo tani ka dale paksa jashte mode,per mua qendron akoma.
    Nqs nje mashkull,sheh nje femer me nje paraqitje perfekte,por nga ana e kapacitetit mendor,nuk eshte aq perfekte nuk besoj se ,ai mashkull do te qendronte gjate me ate femer.
    Tani kjo varet dhe nga mashkulli,nqs ai kerkon thjesht aparencen dhe mangesite e tjera nuk luajne rol per te,,,,,,,,,,,,,me vjen keq por dhe ate dhe e ka shume,,,,,,,,,,,,,,,lol
    Kurse nqs nje djale do te kete nje lidhje <s'ka rendesi nese eshte serioze apo jo>mjafton qe ai te kete nje imazh te krijuar ne mendjen e tij per kriteret qe kerkon ai te permbushe ajo femer....
    Sepse pas nje kohe duke zbuluar mangesi ne karakterin e partneres se tij ,ai do te merzitet,do te lodhet me te dhe arrin ne ndarje...............qe asnjehere ,nuk eshte rezultat i kenaqshem...........
    E pra ky eshte mendimi im persa i perket njerezve qe dine se c'kerkojne nga dikush...............
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    brari o dreqo se e kam shkruar ashtu se tingellon keq ne shqip.

Matilda tema nuk eshte cfare pelqejne meshkujt tek nje femer po pse (ajo perqindje qe shikon) pike se pari shikon sederen e nje femre nejse gjithsesi thx

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt?
    Nga Lumis në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 25-09-2010, 17:58
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •