o maratonomak te ishe vete te provoje turnin e tretePostuar më parë nga maratonomak
po mire o ke mare tere ishujt me rradhe?
thnx per urimet megjithese gjithmone i leme per diten e fundit
ja kalofsh edhe ti sa me mire![]()
o maratonomak te ishe vete te provoje turnin e tretePostuar më parë nga maratonomak
ja kalofsh edhe ti sa me mire![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
une kam nja dy kushurirka aty ne uni qe i shoh nje here ne 6 vjet po ra rasti
ami dhe jona
kushedi fshihen pas ndonje nick ketu
bis dann
cya
Das Recht auf Dummheit wird von der Verfassung geschützt. Es gehört zur Garantie der freien Entfaltung der Persönlichkeit.
Ore Murat po ti qenke ? Jam kusherira jote e mesme Zymbylja.Postuar më parë nga Kenny McCormick
Te fala beji dajo Karafilit dhe te shoqes Mamudese.
[QUOTE=joanna]o maratonomak te ishe vete te provoje turnin e trete
ja kalofsh edhe ti sa me mire[/QUOTE eh moj JOANA SA KAM DASHUR TE VETE DHE UNE SHKOLLE TE LARTE ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ; SA PER ISHUJT I KAM BREDHUR TE TERA SE ME PELQEJNE TE UDHETOJ ;
E kam degjuar se jeta ne vere eshte bukur andej,po ce do dreqi ta marrte kam kaluar nja 3 kater here kur kam shkuar per ne rrodhos me tragetin dhe perhere them qe do kaloj nja dy dite mbas pushimeve te mai en rrodhos por fatkeqesisht ndodh e njejta gje,dmth ne fund ngel si holle nga buxheti dhe e shtyj perhere per vitin tjeter.
Kete vit shpresoj te jem mire do te zbarkoj ndonje jave andej se kam degjuar se jeta e nates ne behar eshte xham fare.
Por aman si Rrodhos-i nuk besoj te jete,jo per ndonje gje po kam 3 vjet rrjesht qe vete dhe nuk me eshte merzitur akoma,eshte ishull fantastik
Ciaooooo
.........................
Si E Kaluat 1 -majin ?
Une Isha Ne Chalkidiki Pefkoxori - Kalova Shume Mire.
Ju Nga Shkuat ?
Postuar më parë nga maratonomak
ore, pse me shan mua ti ore?
kush te tha qe du te behem mesuese une?
pa mire,ja te themi se dua une, femijet i ke pyetur ne me duan
pastaj sa per studimet, jane te vetmet per te cilat nuk eshte vone kurre... mendoje kete
have fun
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
ciao jona.vetem qe do shkoje ne chalkidiki,i thote te gjitha.ka te beje dhe parea nuk them.pate mundesi te shikoje per ate porosine timePostuar më parë nga jonidapasho
![]()
E MIRE ME FAL ATERE ; NUK E DI CA STUDION ; NUK ESHTE E NEVOJSHME TE PYES FEMIJET SE E DI QE DO TE DUAN MENJEHERE NJE VAJZE ME KAQ HARIZMATA SI TY ; POR POR TE SIGUROJ UNE QEW TE JESH MESUESE ESHTE PUNA ME E BUKUR POR E VESHTIRE ; UNE DO TE THOSHJA QE MRE SHUME SE FEMIJE TI DO DUHET TE MESOSHJ TE RITUR PSH NJE PEDAGOGE FOLOZOFIE A PEDAGOGE E STUDIMEVE POLITIKE ; MENDOJE NJEHERE ; POR UNE NUK E DI CA STUDION ; sa per mu qe thua qe nuk eshte voone ; mire e thua por per te tjere per mu eshte vone jo per shkak te moshes a talentit p[or per dicka tjter ; nejse flm shume ; te uroj githe te mirat ;Postuar më parë nga joanna
Krijoni Kontakt