O po te jete per ty Clauss ne kemi shitur dhe breket tek greket, se per ty nuk ka rendesi se cfare tabela jane vene ne shqiperi dhe se ne cfare gjuhe.Se dyti kam lexuar se edhe ne Amerike ka tabela ne anglisht dhe Spanjisht,dhe kush i zgjuar e ka thene kete nuk e di se une per vetem time jetoj ka nja 6 vjet ketu dhe nuk kam pare ,kudo qe kam shkuar. Po edhe ne Shqiperi ka gei, po jo sa ne greqi ku 30-32% e gjinise mashkullore jane gei(ne qofte se i referohemi studimeve), megjithese dihet qe aty ka lindur.
Se dyti te votojne 19% pro nuk do te thote qe 81% kane absternuar...?
Po ju shpjegoj dhe cdo te thote te sillesh mire dhe te duash.
Te sillesh mire do te thote qe te egsistoje nje mirekuptim,apo nje vullnet i mire por qe duhet per te gjetur menyra per ta shprehur.Dhe te duash eshte gjeja me e mire.
E re shqipetare te shkrete nuk i late pordhet juve.Por na urejne mor te zinj jo se nuk na sillen mire, mos na beni laker tani mirni vesh juve apo jo.
Meqe dhe po me thoni qe nuk na <sillen mire>.Ne vitin 2000 kur mora me vete 2 shoke nga Amerika ne shqiperi kemi kaluar nga Greqia ,me sakte nga Selaniku per ne Kapshtice.Ruges duke ecur me makine desh kemi shtypyr disa Shqipetare te shkrete se kaluan autostraden perpara nesh te ndjekur nga dy motherfucker police greke dhe me e bukura duke qelluar ne drejtim te tyre.Deshi iku zemra 2 shokeve tim se une pak a shume isha mesuar. Me dueshe pushimet e mia ti kaloja duke i treguar per realitetin grek ne lidhje me shqipetaret.
Kini te drejte qe thuani nuk na sillen mire, por kujdes mos i mallakosni te shkretat realitete se po na shfarosin o te shkrete duke vrare cdo dite neper Athine e Selanik e ku di une dhe ne kufirin shqipetar-grek
Paci fat dhe mos ju kapi no nje idiot polic se jo karta te kini por cfare te doni po ju shkrep atij ja u grisi. Uroni qe te jete ne ore te mira.
Pershendetje nga NJE dEMOKRACI E VERTETE.
Krijoni Kontakt