Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 168
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    14
    O po te jete per ty Clauss ne kemi shitur dhe breket tek greket, se per ty nuk ka rendesi se cfare tabela jane vene ne shqiperi dhe se ne cfare gjuhe.Se dyti kam lexuar se edhe ne Amerike ka tabela ne anglisht dhe Spanjisht,dhe kush i zgjuar e ka thene kete nuk e di se une per vetem time jetoj ka nja 6 vjet ketu dhe nuk kam pare ,kudo qe kam shkuar. Po edhe ne Shqiperi ka gei, po jo sa ne greqi ku 30-32% e gjinise mashkullore jane gei(ne qofte se i referohemi studimeve), megjithese dihet qe aty ka lindur.
    Se dyti te votojne 19% pro nuk do te thote qe 81% kane absternuar...?
    Po ju shpjegoj dhe cdo te thote te sillesh mire dhe te duash.
    Te sillesh mire do te thote qe te egsistoje nje mirekuptim,apo nje vullnet i mire por qe duhet per te gjetur menyra per ta shprehur.Dhe te duash eshte gjeja me e mire.
    E re shqipetare te shkrete nuk i late pordhet juve.Por na urejne mor te zinj jo se nuk na sillen mire, mos na beni laker tani mirni vesh juve apo jo.
    Meqe dhe po me thoni qe nuk na <sillen mire>.Ne vitin 2000 kur mora me vete 2 shoke nga Amerika ne shqiperi kemi kaluar nga Greqia ,me sakte nga Selaniku per ne Kapshtice.Ruges duke ecur me makine desh kemi shtypyr disa Shqipetare te shkrete se kaluan autostraden perpara nesh te ndjekur nga dy motherfucker police greke dhe me e bukura duke qelluar ne drejtim te tyre.Deshi iku zemra 2 shokeve tim se une pak a shume isha mesuar. Me dueshe pushimet e mia ti kaloja duke i treguar per realitetin grek ne lidhje me shqipetaret.
    Kini te drejte qe thuani nuk na sillen mire, por kujdes mos i mallakosni te shkretat realitete se po na shfarosin o te shkrete duke vrare cdo dite neper Athine e Selanik e ku di une dhe ne kufirin shqipetar-grek

Paci fat dhe mos ju kapi no nje idiot polic se jo karta te kini por cfare te doni po ju shkrep atij ja u grisi. Uroni qe te jete ne ore te mira.
    Pershendetje nga NJE dEMOKRACI E VERTETE.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ne rradhe te pare i dashur/nderuar petrit_xhaho ketu nuk jemi tek tema e forumit per tabelet ose zilet ose te tjetra. me shume kenaqesi dua te te pergjigjem po jo ketu se do dal jashte teme. mire eshte te mos dalesh dhe ti per mendimin tim.

ne rradhe te dyte cme plasi mua se sa perqind greke jane gay e sa perqind shqiptare i kane floket e bardhe e sa perqind italiane i bejne floket me xhel ??? secili me veten e tij ben cfare ti doje qefi. une kam mesuar te mos gjykoj njerezit nga ana e jashtme. gay? gay. cte bejme tani? as mua nuk me pelqejne gay por as dua ti urrej per ate qe jane. se per se vendosen te jene/kur/si eshte puna e tyre. e secilit. por me pelcet shume qe nga kjo gje ti arrite ne nje konkluzion per nje popull. eshte e mundur? besoj se jo. mund te behet? besoj se po,para 2 shkrimesh na e the ( e kane bere edhe te tjere: hitler me i madhi, amerikanet me indianet me perpara, te bardhet e afrikes te jugut me te zinjte e shume te tjer shembuj). e derisa arrite ne kete konkluzion per popullin grek besoj se arrin ne kete konkluzion per cdo popull tjeter.

logjiken tende nuk e kuptoj. dhe megjithese nuk mund ti ndryshojme njerezit , vetem ti kuptojme, ty edhe te dua te te kuptoj nuk mund te te kuptoj. clidhje ka 30% i gay me urrejtjen e shqiptareve??? bile duke ndjekur llogjiken tende ky eshte paradox se ne vend te na kishin inat do ishin te gjithe te dashuruar me ne se biem ere mashkull. apo jo? cjane keto qe na thua tani? fakti qe na sjell edhe % zyrtare me ben qe te mos di cfare te mendoj.

dhe qe te mos pandesh se kam gje personale me ty dua te shtoj qe pjesen tjeter te shkimit e respektoj shume. s'jam detyrimisht dakort me te po kjo nuk ka shume rendesi. jam plotesisht dakort me demokracine amerikane dhe lexova experiencat e tua personale te cilat s;kam asnje arsye ti dyshoj /kritikoj. po mos na thuaj tani prapre per gay bar e budallalleqe te tilla se na dhj.. muabetin. per emer te zotit. je 6 vjet atje ku je e bravo te qofte, fat,shendet uroj e gjithe te mirat. po shiko si bejne ata atje e mos vir urrejtjen para logjikes asnjehere ose te pakten kur e ve mos na shkruaj te tilla pipa.
    peace.

ps ndruyshova shkrimin se te kisha shkruajtur nick-un gabim. sorry. corrected. no harm done.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Clauss : 01-04-2004 më 12:42
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Mos vazhdoni me se keni dale jashte teme. Nuk do bini kurre dakort keshtu qe na thoni tani ndonje te re tjeter.

Dikush me tha se ne Lojrat Olimpike do ftohet dhe Inva Mula qe te marri pjese duke kenduar ne Athine. Keni degjuar ndonje gje juve ?

Diten e mire dhe kalofshi nje fundjave sa me te kendshme

me respekt
    Jona

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    16
    pershendetje te gjitheve.
    thjesht doja te enimerosja forumistat se per olimpiaden do shfaqet hje opera e te ciles kompozitori eshte shqiptar dhe e shkrojtur nga kadareja(pershtatur)ne shqip.orkestra do jete "orhistra ton hromaton "tou hatzidaqi ne te cilen 3/4 jane shqiptare dhe do ekzekutohet nga te huaj ne gjuhen shqipe.

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Shume me pelqen ky lajm,

Hajde jepni dhe te tjera se me shume energji negative e kishim mbushur kete teme.

TEdi ku i ke ata kryeqytetasat e tjere ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    16
    ne athine njoh shume vete(shqiptare) per shkak te punes.forumistat do i njof te marten.shpresoj te mblidhemi shume popull.jam i mendimit se do kete shume interes

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    Citim Postuar më parë nga tedi-athens
    ne athine njoh shume vete(shqiptare) per shkak te punes.forumistat do i njof te marten.shpresoj te mblidhemi shume popull.jam i mendimit se do kete shume interes
    me shprese rrojme
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

Po ne Thessaloniki...kush nga ju goca eshte?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga joanna
    me shprese rrojme
    me shprese qe do vish apo qe do shkojne?

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    Citim Postuar më parë nga Living in Vain
    Po ne Thessaloniki...kush nga ju goca eshte?!
    pse do takoheni edhe ju andej?
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •