Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 168 prej 168
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    te marre numer protokolli kerkesa e thene me siper. se kane shume te drejte, vecanarisht maratonomaku: ne forum nuk shkruhet ne gjuhe te huaja. as une skam pare ndonjehere. vecanerisht ndalohet rreptisisht kur tjetri e shkuan me shkronja latine dhe thjesht per te qene me afer me temen, per te krijuar ambient si e thone.
    marathwnomaxe, greeklish legetai alliws. prin krinoume ena, mallon asimanto, keimeno me paranoika kritiria, kalo tha itan na min ksefygoume apo ta synithismena oria tis ypokrisias. sidoqofte, mire eshte te shkruajme shqip, sic bejn dhe ne forumet e tjera te bashkeatdhetareve. dal te shikojme njehere andej nga rumania-italia-amerika cshkruajne. o po pashe ndonje italisht-rumanisht-aglisht... feste do bej ... duhet ti degjeneromej fare. oust .. peace, god bless.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Microfone Snipers Maska e mc-igli
    Anëtarësuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    shoke dhe shoqe :P

ne daten 25 qershor ne selanik do mbajme nje koncer ne nje ANTIRACISM FESTIVAL .. nuk e di akoma vendin ku do behet dhe as oren .. dhe ne daten 2 korrik po ashtu ne qytetin larisa ...

eshte nje rast i mire per tu njohur me njeri tjetrin ... si thoni ju ???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Thumbs down o claus

Citim Postuar më parë nga Clauss
    te marre numer protokolli kerkesa e thene me siper. se kane shume te drejte, vecanarisht maratonomaku: ne forum nuk shkruhet ne gjuhe te huaja. as une skam pare ndonjehere. vecanerisht ndalohet rreptisisht kur tjetri e shkuan me shkronja latine dhe thjesht per te qene me afer me temen, per te krijuar ambient si e thone.
    marathwnomaxe, greeklish legetai alliws. prin krinoume ena, mallon asimanto, keimeno me paranoika kritiria, kalo tha itan na min ksefygoume apo ta synithismena oria tis ypokrisias. sidoqofte, mire eshte te shkruajme shqip, sic bejn dhe ne forumet e tjera te bashkeatdhetareve. dal te shikojme njehere andej nga rumania-italia-amerika cshkruajne. o po pashe ndonje italisht-rumanisht-aglisht... feste do bej ... duhet ti degjeneromej fare. oust .. peace, god bless.
    hej a me njeh ti mua ? ceshte ky mendim qe ke per mua ; ? me aq sa kuptova une nga fjalet qe thua ne gjuhen greke po me shkronja latine [ nderkohe qe miratojme te dy te mos shkruhet keshtu ] ; pra sa kuptova thua qe para se te kritikoj nje artikull [fjale ] te parendesishme me qellime ironike , mire do ishte qe te mos shkeputemi nga masat e zakonshme te hipokrizise ; kaq kuptova me perkthimin qe bera pasi nuk esh dhe aq i lehte me perkthy ; pra ku bazohesh ti ne kapacitetin e mases sime ne te shprehur te hipokroizise sime ? a me njeh personalisht ? apo bazohesh ne disa poste qe kam bere diku ketu ? te lutem me sqaro ,,,,,,,,,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga mc-igli
    shoke dhe shoqe :P

ne daten 25 qershor ne selanik do mbajme nje koncer ne nje ANTIRACISM FESTIVAL .. nuk e di akoma vendin ku do behet dhe as oren .. dhe ne daten 2 korrik po ashtu ne qytetin larisa ...

eshte nje rast i mire per tu njohur me njeri tjetrin ... si thoni ju ???
    ne larisa mund te vij se kam te njohur ; po te lutem me thuj ku dhe ca ore dhe te mos harojme ; ca permbajtje do kete festivali ANTIRACIZEM ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    A mund te na tregoj dikush nga ju se sa i organizuar eshte komuniteti shqiptar ne greqi?

Anëtarësuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    festivali antiracist ne selanik ne daten 25-26 qershor dhe ne larisa 2-3 korrik
    organizohet nga "eksokinobouleftikes aristeres organosis" dhe atje do te jene te ftuar organizata e punetoreve shqiptare ne greqi si dhe organizata te emigranteve te tjere ne greqi ... atje do flitet per te drejtat e punetoreve si dhe ksenobine dhe racismin ne pergjithesi ...

do te kete 1 koncert cdo dite ..

ne selanik nuk e di akoma se ku do te behet ..por ne larisa to behet ne lagjen ALKAZAR ne PINIOS RIVER.. like river party ...dhe koncertet do te behen mbasdite besoj..do tju njoftoj me shume kur te di dhe une me shume

ne dy festivalet do te marrim pjese dhe ne (grupi im dmth) me kenget tona shqip dhe shqip greqisht ....

.................................PLUS............. ...............
    te shtunen 22/4 do kendojme ne selanik bashke me grupe te tjera greke ne CLUB MYLOS (LADADIKA) .. kush ka deshire le te vije te takohemi

sa per organizimin e shqiptareve ne greqi nuk di shume gjera .. keto kohe kane filluar disa levizje por deri tani jo me shume pjesemares..besoj se jemi ne rruge te mire dhe kohet qe vine do na gjejne me te mbledhur

peace

Anëtarësuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    plus live ne larisa ne daten 19 qershor ne club B-LIVE ....me grupe te tjera greke ...

nga shtatori dhe ne athine ..etj etj

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Sqarim!
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    hej a me njeh ti mua?
    jo. nuk te njoh, as ti nuk me njeh. une as dua te te njoh,e njejta per ty.

para se te kritikoj nje artikull te parendesishme me qellime ironike,mire do ishte qe te mos shkeputemi nga masat e zakonshme te hipokrizise
    8 per perkthimin. kondita te veshtira ( te kuptoj e kam problem dhe une ndonjehere). nqs do note me te mire, dil nji xhiro andej nga shtatori.

pra ku bazohesh ti ne kapacitetin e mases sime ne te shprehur te hipokroizise sime? apo bazohesh ne disa poste qe kam bere diku ketu?
    faktikisht, pyetja eshte pa vend, pergjigja eshte e qarte. sepse qe te dy-gjithe e dime qe nqs bazohem diku, kjo diku eshte vetem shkrimet e tua( dhe te miat perkatesisht) ne kete forum, me kete psudonim. mbase s'eshte krahasimi me i mire. dakord. thjesht eshte me i miri nga te keqinjte e mundshem. sbesoj se une (ose ti) kemi rruge/mjet tjeter per te gjykuar pervec postimeve tona ne kete forum; te cilat, best-case (ne rastin me te mire), paraqesin mendimet dhe deri ne nje pike veten tone. dakord? dakord.
    Sa per hipokrizine thjesht mund te te them para se te thuash fjale te medhaja, mire eshte te pertypesh njehere. bej nje xhiro nga forumi, dhe pastaj mund te diskutojme (pa ironite nga ana ime te postimit te pare) se sa/kur/si/pse shkruhet ne disa (underline ) gjuhe te huaja ne forum. qe te te lehtesoj te themi 2 raste : shkrimi behet se ne shqip humb qellimin/interesin(Etc) 2) shkruhet per havale. ne kete rast, sic e kam kuptuar une shkrimin ne fjale (s'besoj ta kem kuptuar gabim, se ndjenja/mendime aq te thella nuk ka shprehur) i takon kategorise se II. dhe ne kete rast, komentet mbi gjuhen jane paranoid nqs lexon/kupton shkrimin. i cili, per mendimin tim te ulet gjithmone, as felliqte, as tallte, as offendonte njeri, (skalonte kufite e atyre shkrimeve ne forume/tema te tjera), pervec atij qe e shkruajti. keshtu qe seshte nevoja per histerizma apo per krahasime te tipit "me katolik se papa". loud and clear?? edhe ketu do biem dakord me duket.

atehere. sqaruar dhe kuptuar te gjitha, argumenti tone nuk eshte aq shume me se sa duhet te shkruajme ne forumin shqiptar ne shqip sesa me sa/si/kur duhet ti gjykojme shkrimet e shkruara aq ashper si parafolsi tend. shendet, gjithe te mirat. peace

IGLI - ekswkoinobouleftikes aristeres organwseis??? si ske turp njehere qe shkruan gjera te tilla dhe na felliq forumin, ketu o brwmokommouna!! (perkthim i lire->komunist i poshter) ??? shaka. play that funky music whiteboy!! ohhhh, tani e felliqa une me duket ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Clauss : 17-05-2004 më 20:32
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •