Kush eshte festa juaj e preferuar?Per mua eshte viti i ri me pelqen shume pergatitjet per kee festPo ju?
Ketu mund te fusni festat si ditelindja,San Valentino,Krishtlindejt, etj
La_Lune
Kush eshte festa juaj e preferuar?Per mua eshte viti i ri me pelqen shume pergatitjet per kee festPo ju?
Ketu mund te fusni festat si ditelindja,San Valentino,Krishtlindejt, etj
La_Lune
Mezi pres te vin Krishtlindjet cos i love te dal xmas shopping . Me pelqen te bej dhurata!
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
viti i ri ,te tjerat i fesojme po si perjetoj thuajse fare..
as vitin e ri tani sikur se ndjej me shume(sikur isha evogel),me teper ndjej keqardhje qe lashe pas edhe nje vit nga jeta ime..po megjithate eshte e vetmja feste ne te cilen ndjehet plotesisht atmosfera kudo,te pakten ne shqiperi
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Viti i Ri... Me pelqen shume atemosfera qe krijohet ne momentet e fundit te vitit. Ngelet festa ime e preferuar, edhe pse ketu ne amerike nuk festohet si ne Shqiperi. Me ka marr malli ta festoj njehere me te afermit e mi, te gjithe ashtu bashke![]()
Cuteness !
urime per festat qe keni qef
kurse un jam tip qe merzitem shum neper festa
per vit te ri per xmas ose bajram dhe per ditlindjen e kam si smundje te keqe sa her qe afrohen festat un merzitem shum shpirterish dhe me vjen te qaj nga merzitja
heheheh e di qe jam e vecant ju duket cudi po eshte e vertet
me rrespekt
aurora
Per cfare merzitesh ti Aurora?
Apo e percjelle gezimin me lote ti?
Cuteness !
looooooooooooool
se di ta dija do e thoja![]()
festa ime me e preferuar eshte Mardi gras...isha vjet ne New Roleans...ow ow ow..lots of sex
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Mardi gras? cfeste eshte kjo ari ?na e sqaro pak edhe per en qe se dime
La_Lune
quhet fat tuesday, apo dita e karnevalit...dy karnevalet me te medhenj mbahen ne Rio dhe New orleans
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Krijoni Kontakt