qyfyri
Anetar i respektuar
(6/18/01 3:09 pm)
Reply Dite qensh
--------------------------------------------------------------------------------
Te ulur ne stol, tre qente kishin marre pozen e atij qe eshte me te vertete I zene me pune te veshtira qe kerkojne perqendrimin dhe aftesi mendore te jashtezakonshme. Te tre kishin ndezur nga nje cigare dhe shihnin me perhumbje ne largesi . Eh- psheretiu I pari qe quhej Toli, ta dija qe qendresa e breshkave do te ishte kaq e forte, do ta kisha filluar kete lufte me nje deklarate te fuqishme, dicka qe I binte me grusht marrezive qendrore te ketyre debilave provinciale! Pusho idiot u pergjigj I treti qe quhej Veri pusho se me keto cmendurite e tua dramatike do na kishin shqyer keta buburrece. Thuaj si tia bejme tani qe kerkojne te tredhin dhe mbretin, ti e di qe atij I pelqen te beje cic-mic dhe leshoi nje shtellunge tymi qe e beri te ndihej me te vertete si ndonje nga ata personazhet babaxhane te Dikensit qe flasin vetem kur eshte per te folur. Po une, cdua me keta te dy mendonte heshtur I dyti qe quhej Tarosh keta jane te rrezikshem si tipa, kerkojne te mbeshtjellin lemshin e ta bejne top gjyle per te goditur armiqte qe une ende nuk I shoh. Cparanoje!!!!
Nderkohe dy te tjeret u drejtuan per nga Taroshi dhe uleriten me te madhe Deficent!!!! Te kane rrethuar dhe ti ende nuk I sheh. Te mos ishte per ne ti do te kishe perfunduar milioner! Thuaj Iu mbush mendja atij lart (ketu po flitej per Arushin mbret) qe nuk te la te hidheshe nga ura kur tu mbush ajo qe ti gabimisht e quan mendje!
Dhe perseri ata rane ne heshtje te plote, te zene me procesin e tyre te te menduarit ne kend saktesish 45 grade,gje qe u ishte dashur ta praktikonin per perfeksionim gjate kohes kur ishin mendimtare ne stervitje dhe akoma nuk kishin arritur shkallen e qurravitjes qe kishin sot. TI shihje te vinte per tu kruajtur, aq e cuditshme ishte pamja e tyre sa kurioziteti te kthehej ne nje alergji te fuqishme qe te pushtonte kudo ne trup, deri tek ajo hapesira midis gishtave te kembeve qe nuk eshte gje tjeter pervecse nje lugine felliqesirash mbi te cilen ngrihen ngadale pallate gjigande mikrobesh te cdo lloji.
Ah, po kush po kalon keshtu!!!! Ishte Modera, dora vete! Ajo femer e gjate plot kembe, dhe me nje te ecur plot naze qe te lodhte gjendrat e loteve te cilat shtereshin nga masturbimi moral! O ters bertiti Toli o ters femer, pa me thuaj moterzo, ku e gjen ti te drejten te me torturosh keshtu? Ah, zemrosh ia ktheu Modera une per ty e pi detin dhe behem sirene, o mjeshter pallavrash- dhe u largua ajo bukuri e marre, si te mos kish qene kurre!!!
Dhe ata kthyen koken plot 45 grade
Eh ckolose qe jemi tha Veri i kenaqur ne ate dite fantastike. Kemi tre ore qe vervitemi dhe nuk i gjejme fundin ketij diskutimi, me te vertete jemi mjeshtra dhe ktheu koken nga Toli per mbeshtetje. Megjithate Taroshi iu pergjigj: Ej, o Vero, si i behet qe nuk e kemi pare ate plakushin qe vjen e merr pensionin here pas here ketej nga zyrat? Me ka marre malli te shoh rrudhat e tij se ma peshtiros aq shume sa ju te dy me dukeni yll! Si i behet te vemi njehere ta takojme ate rob vicioz?
Ketu Toli e ndjeu veten ngushte. E kishte vdekje ate plak qeros po nuk kishte cti bente ketyre te dyve, u kishte hyre kersheria dhe donin te dinin se cpislleqe fshihte ai njeri. Le qe nuk dihej nga e kishte prejardhjen ajo mase mishi qe ne pamje te pare te jepte pershtypjen e nje llokume pa arra, aq fleksibel ishte ai. Tolit Qerimi apo Qaniu i kujtonte nje profesor qe kish patur diku ne shkolle, ashtu i varfer, plot dogma mbi marredheniet e njerezve dhe tak, kerkonte ti jepte udhe plakut. Do ta coj ne hale ***** se me cingerisi nervat shtrengoi dhembet ai me sillet rreth e rrotull perdite si qyqe ogurzeze, me ka nemur ditet ky shaka makabre e zotit.
He he he qeshi me vete Taroshi filloi prape ky hundederri, e zune ethet dhe ia nisi kenges se frikevetepersekutimit! Ekzemplar i rralle eshte, ta kisha ta ballsamosja dhe ta vija ne ndonje muze do ishte objekt adhurimi per persekutimologet moderne. Mund te kisha nxjerre dhe ndonje lek te blija kerpudha, kisha ikur ca nga keta tipa pizevenge. Keshtu mendoi Taroshi me vete dhe uli goten e ujit duke pare majtas per nga Toli, ne pritje te shperthimit te tij te rradhes.
O qelbanik i qelbur
Qelbesire qelqesore
Qaraman i qyrravitur
Qen bir qeni
Edhe ti o *** apo BRUT
Njeri harbut
Kerkon doemos te besh sallate me mua?
Mize dheu, brumbull, nuse lale
Fluturo, se te zuri burri
LEGEN
Keshtu foli Toli duke shkumezuar dhe u ngrit te germonte. Ej, hajde o rob se sta ka njeri me te keq i foli Veri nderkohe qe mendonte me vete: Po ky Taroshi cdreqin pati qe na ngaterron me komplekset e ketij robi, ky eshte shporte me ilace te demshme, Taroshi ben gallate! Hej pike gri pike gri!
Toli u afrua i nxire ne fytyre. Kur po germoja gjeta Qerimin, tha ai me ze te ngjirur. Ti do te thuash Qaniun, foli Taroshi. Jo po ate te sateme, iu gjegj Toli me inat. OK, OK, qetesohu o njeri se mbaroi byreku me presh, nuk kemi me kohe per te bluar grure- foli Taroshi tashme i gezuar qe konflikti i kishte kthyer thundrat drejt diellit.
Dhe keshtu ata u nisen drejt shtepise se Qaniut (Qerimit) me planin qe rruges te ndalonin te ajo akullorja ne cep te rruges ku shiste akullore Modera dhe te pinin nje kafe ke Tek mali B, kafja e tyre e preferuar ku banakier ishte nje tip babaxhani me prejardhje enigmatike. Ky tipi njihej nga te gjithe dhe asnje. Shume veta kerkonin ta dinin nga vinte ky elektromagnet i fuqishem por te gjithe ngrinin supet ngadale te turbulluar. Rreshkiste ai njeri, rreshkiste dhe nuk te jepte hic arsye edhe po ta kerkoje.
Ata arriten pa folur tek akulloreria Moda Freski Akull Ore e di cke ha nje akullore dhe shohim e bejme. Modera ishte ulur dhe po pinte nje duhan te lehte dhe ky dialog u zhvillua ne mes tyre:
Toli: Dy kupa akullore ne kaush te lutem. Mundesisht me pjeshke.
Modera: Te pelqen pjeshka ty babam?
Toli: Vdes!
Modera: Kur qe hera e fundit qe hengre pjeshke?
Toli: Para dy ditesh po ishte pjeshke e kalbur dhe e hodha gjysmen.
Modera: Si e hodhe?
Toli: Po ja, i thashe te dilte perjashta e te mos ja shihja me fytyren.
Modera: Po per mua te ka marre malli?
Toli: Shume.
Modera: Pse nuk ha akullore atehere?
Toli: Me ftohet fyti dhe me behen bajamet!
Modera: Per kete je i sigurte?
Toli: Jo
Modera: Pse nuk e ben bam atehere!
Toli: Prit!
Modera: Te fala banakut!
Toli: Shihemi, te fala pac!
Edited by: qyfyri at: 7/27/01 1:03:25 pm
VeTrIoLi
Deputet
(6/19/01 10:55 am)
Reply Re: Dite qensh
--------------------------------------------------------------------------------
E LARTE KJO QYFO SHKRIMTARI.
ME PELQEN KJO MENYRE SE SHKRUARI
E BUKUR
SHENDET
brari
Deputet
(6/19/01 10:28 pm)
Qyfo,bukur shkruan vlla i dashur por me kte vape leri qent dhe na bej ndonji pershkrim mbi Shqiperine.
Psh ndonji dhermi ose golem ose Dajt. Dicka me natyren ose ndonji cfar ke qef ti.
Heneza ka propozuar nji teme interesante..
qyfyri
Anetar i respektuar
(6/20/01 7:59 am)
Per natyren shkruajne te tere Bra vella!
Kemi plot nga ata qe u ngrihen mishte kur fershellejne gjethet!
Une.......i lexoj dhe mbushem me aromen e jetes!!!!!!!!!!!!!!
Nderkohe kerkoj qe te gjej fillin e mendimit tim tashme te humbur.
Keshtu qe nuk blej dot sy per te pare ngjyrat....megjithese per ate qe ka propozuar Heneza do shkruaj se e kam nje vend te preferuar................
Vetro, je zbutur vellai, me shaj nje cike se nuk me shtyhet!
Qyfo nga shteti "Ik ore pirdhu...."
VeTrIoLi
Deputet
(6/20/01 10:33 am)
Reply qen...
BIR QENI
UNE TE SHAJ TI ME MBRON UNE TE FAL TI ME MBURR UNE TE DUA TI ME....
HEHEHE QYFYR DJALI TE NJEJTEN GJE SAPO MENDOJA TE TA THOJA DHE UNE.
DHE TI PO SHNDERROHESH NE QEN TE ZBUTUR NUK JE ME AI ZAGARI I DIKURSHEM
HAHAHAHA NGA ADOLESHENTI I VJETER
qyfyri
Anetar i respektuar
(6/20/01 10:55 am)
Reply Re: qen...
une jam!!!
Thua te jem zbutur? Nuk i vure re emrat e pjeses???
Veri......kush mund te jete ky?
Toli.......lufte dhe paqe?
Taroshi.....ose nitro
Modera......tore?
Une ngelem ZAGAR i perjetshem,
I juaji QYFO
VeTrIoLi
Deputet
(6/20/01 11:04 am)
HAHAHAHA E PRISJA KETE SUPRIZE PREJ TEJE
POR GJITHSESI SHUUUME IRONIKE SHUUUME FINE SHUUME E ZBUTUR
HAHAHAHA HALLALL
warren pearce
Deputet
(6/20/01 11:38 am)
rrofsh per ndricimin qyfo! tashi po e lexokam me sy tjeter... me pelqen me shume keshtu!
brari
Deputet
(6/20/01 12:52 pm)
Ore Qyfo Tani e mora vesh sa esht Sahati.... E bukur kjo...hahahahaaaaaaaaaaaaaa
Ajo kembe bukura paska qen Modera... jon simpatike ahaaaa e fort kjo.
Mylinda
Poetesha moderatore
(6/21/01 3:15 am)
Qyfo, je shume i madh. Po nje pyetje kisha une: Ke Modere kishe ne mendje ti, se ne jemi nja 3 ne kete forum?
Moder.... ne pritje te pergjigjes
brari
Deputet
(6/21/01 8:26 am)
Reply mylindes
Meqe zoti Qyfo esht i zene pak dhe me qe eshte dhe pak tip i turpshem me la porosi tju them se ajo Modera jeni ju Mylinda..
apo jo qyfo?
miqesisht sekretari qyfos, Brari.
.lol.
qyfyri
Anetar i respektuar
(6/21/01 10:54 am)
Reply Re: mylindes
Moderes
Ti e di shume mire qe Modera nuk mund te jete tjeter njeri pervec teje; pse me ben te them gjera qe nuk kam deshire ti them drejt dhe shkurt? Eeee! Pse? Nejse, Modera, ti je femer, ke te drejtat e tua si e tille!
Brar vellai, raportin mbi gjendjen ne Gjirin Persik e dua mbi tavoline ne oren 5 fiks. Pa llafe.
Qyfo arroganti
Mylinda
Poetesha moderatore
(6/24/01 2:57 am)
Reply Re: mylindes
O qyfo, po femrat kane nje cike qejf te llastohen!!!!... Pastaj ti kishe thene gjithe ato fjale te bukura per moderen, prandaj dhe une doja te isha sure qe e kishe llafin per mua, dhe njekohesisht te merrej vesh publikisht qe gjithe ajo femer isha .... une... Besoj se i kuptoni llastimet vete...
Modera - e kenaqur.
VeTrIoLi
Deputet
(6/25/01 8:37 am)
Reply QYFOS
SHIKO PAK ATE TE KULLAQIT (TOLSTOI)
qyfyri
Anetar i respektuar
(6/26/01 10:37 am)
Reply Re: hajde akullore.......
Edited by: qyfyri at: 6/27/01 12:40:02 pm
warren pearce
Deputet
(6/26/01 4:13 pm)
Reply qyyyyyyfoooooo
c'pate mor i uruar? me te bukuren hoqe? shume gabim qyfo e kam seriozisht. nuk behet keshtu o vlla. folini mor ketij se i paska ngel hatri. na sqaro te pakten se s'jemi drunj. po sikur te hiqen te gjitha ato qe jane shkruar, c'u pa. ti heq edhe une te gjitha te mijat?
Edited by: warren pearce at: 6/27/01 12:45:50 pm
qyfyri
Anetar i respektuar
(6/27/01 4:07 pm)
Reply Re: Cudi
Shih pergjigjen time ke ish-odisea....
Do e ve prape, thjesht desha t'a organizoja ne nje post te vetem.
Bobo s'guxon robi te rishihet ne pasqyre se thone u lendua ky Esenini. Lali do e ruaj pak dhe do e ve prape...... Ja tani....
Qyfo lekure sholle.....
warren pearce
Deputet
(6/27/01 4:11 pm)
s'marr vesh nga kompiutri une qyfo vellai. une di vetem ti bie tastieres dhe te shtyp "send".
VeTrIoLi
Deputet
(6/28/01 11:39 am)
ore BYRAZER ca benet ketej na merzitet eee.
lerini ore shkrimet rehat aty e mjaft na bete xhibla
ja keshtu
se spo marim vesh ku jemi
kullaqi
Deputet
(7/13/01 7:04 pm)
qente jane pjerdhur te tere. P.J.E.R.D.H.U.R. (spellimi mund te jete gabim). histori te perseritura, te shtirura, hipokrite ju lundrojne neper dallget e trurit. qente jane shartuar me pula. kooooo kokokoko, koooooooo kokokoko. pula dhe qen. race e ndyre. me vjen per te vjelle nga ky realitet shke***ate. me mblidhet nje, nje, nje guxhuli ne mes te diafragmes qe leshon gazra acidike drejt grykes. nje neveri, nje shpifje e keqe, nje si kancer po qe nuk dhemb, i ndyre ama, i huaj, nje peshtirosje aq monotone sa qe me dhemb koka me eshte peshtjelluar rreth gjithe qenies. qente! i ndjeni te rrahurat e temthit? veshi, a ju kendon? bezhzhzhzh, bezhzhzhzh, gjithe diten e dites, nuk pushoi qe nuk pushoi.
qepulene fantastiko-shkencor, me kater kembe pule, dy krahe e nje bisht, ne nje trup qeni me dy koke, nje koke qeni e nje koke pule. qenie te ndyra qe dhjesin andej nga shurrojne, e shurrojne andej nga dhjesin, me organe gjenitale te padukshme. yyyyyhhhh. mizerje. imagjinate e felliqur njerezore. ushtrohu qen, ushtrohu. ke me shume se kaq? s'ke? hesht pra, plere. boll kakalehet gjithe diten si te cmendur. beni veze dhe i ha koka e qenit. thua nje stomak keni? bezhzhzhzhzh, bezhzhzhzhzh. po koka e pules c'ha? morrat?
mos u ngopshi me duhan, te felliqur. u nxifshi! boll i rate me dore filmave vizatimore, se s'do ju zere gjumi pastaj. (deja vu!!!???). monstra te neveritshem kopshtesh zoologjike. pionere idealesh te vdekur. ringjalles leshterikesh plot me qelb. (perseri deja vu!!!???). boll i shtrengova duart. c'rendesi ka, se i bej grusht ne kerkim te fjaleve (jo ty "fjalet"), apo si revolte kunder kesaj (perseri shtrengim duarsh), kesaj, kesaj... gjeje, si mase mbrojtese ndaj saj. e gjeta! kesaj migrene. ose, kesaj semundje miu. e keni parasysh semundjen e miut? mbase nuk eshte e vertete qe te bie mishi copa copa kur ke semundje miu, por mua ashtu ma kane treguar kur kam qene i vogel, dhe tani ashtu dua ta imagjinoj. tak-tak-tak-tak-tak pa pushim tak-tak-tak-tak. eshte ora nje e nates dhe dua te bertas. theva edhe te gjitha CD e prodigy. te bertas? te berTAS? te BERTAS? EEEEEEE, TE BERTAAAAASSSSS? gjeni. kerkoj per nje fjale me vend, edhe pllup nje fjale qe s'ka lidhje fare del. gjeni. ndoshta e ka nje lidhje te padukshme. "mbreterine per nje kale". e cfare nuk do jepja te merrja vesh kete lidhje. edhe mendjen. shendetin e mendjes do ta shisja.
bezhzhzhzhzh, bezhzhzhzhzhzhzh. me duket se vjen nga kompiutri. naten e mire.
p.s. kjo me dedikohet mua, dhe gjithe pulaqenve te tjere.
qyfyri
Deputet
(7/16/01 3:45 pm)
Reply Re: Toli
Afrohu pak nga monitori...........
edhe pak.........he mo afrohu dhe nje cike mos ki frike...
he aty me rri....degjo se dua te t'a them vetem ty...
DRU!!!!!!!!!!!!!!!!
Qyfo violent
Krijoni Kontakt