-
i/e larguar
Te bejme nje sit te ri Hackerash!
Me ka shkuar mendja te bejme edhe ne nje sit te fuqishem hakerash. Mora nje adrese te angelfire qe eshte falcon/alhacker dhe them qe po te punojme te gjithe te bejme disa programe te forta per te hakuar adresat e maileve apo site te ndryshme. Force-intruder me dha nje program chati qe e kishte bere vete dhe ishte shume i lezecem. Ai ka edhe nje trojan te vetin. po te dergoni edhe ju te tjeret ca programe te reja hacking edhe per mirc e ku di une te adresa ima e bejme nje sit qe te na e kene zili te gjithe si thoni?
Keshtu edhe bejme ca buje edhe pune.... sitin e bej kurse ju me jepni materialet eee?
hajde thoni ndonje gje...
-
-
Heavily Equipped
Urrrraaaaaaaaa.....ehheeeeeeejjjjjjjjj
Po shikoj dy gjera :
1. Chessmaster sapo ka mesuar HTML dhe
2. Ketu kemi edhe nje qe do te beje buje si hacker duke "hackuar" te tjeret....LoL.... kurse per vete ben nje si tip fillimi siti tek angelfire qe mund tja hackojne kur te duash (pupupupu mos pyetni se si shikojeni se eshte shume kollaj)
Sa per programet e mija nuk jane asgje ..ca winsock ne VB...Ki parasysh qe nuk duam showmene ketu ka plot... Jane ca si Blackhacker apo albanianhackers a ku di une qe te shkrijne nga te qeshurat...
Me besoni jane me mire se humori i vitit te ri (sidomos blackhackeri) hahhahahahha
Une nuk jam kurre kundra nje siti te tille dhe do te me pelqente qe te kishte dicka serioze por puna jote..... me vjen keq nuk ma mbush fare syrin....temen duhet ta kishe shkruar ndryshe dhe jo me kalamnlleqe..
Mos e merr per keq po ia ke futur kot!
-
-
i/e larguar
ouuuuuuuuuu ti po deshe mos ndihmo ore
e mbake veten per haker te madh ti. pa he njehere meqe qenka shume e lehte te hakosh sitin tim na e trego ketu.. zere se po te bej nje sfide.
te tjeret mund te kene deshire te bejne dicka me teper se sa llafe thjesht. pse qenkan klalmnlleqe ee??
Na trembe Force.....ce pyet
-
-
As mos e coni ndermend te beni hack e te merreni me keto gjera
Bejini pyetjen vetes sa shkolle keni bere per programim,network,Unix,Linux?????
Per te kopjuar punen e te tjereve te gjithe dine ta bejne
-
-
Heavily Equipped
Ohoo PERSHENDETJE !
Po tani chessmaster mund te te degjoj pak cfare ke per te thene ??? LoL :
Ja edhe situshi jot www.angelfire.com/falcon/alhacker
-
-
° dIsOrDeR °
-
-
i/e regjistruar
Force Int. hackeri me i fuqishem shqiptar hehehehe
-
-
Heavily Equipped
Ca v.k. hackeri..... hehhe chessmaster perdorte nje applet te quajtur passmaster e cila i ruan skedaret ne nje file te quajtur password.log. Mjafton ti shtoni emrin e skedarit URL-se dhe mund te lexosh permbajtjen e ketij skedari. ne rreshtin e pare admini kishte vene passin e tij qe cuditerisht ishte edhe passi i llogarise ne angelfire....hehehehehe
Me e lehte se te skuqesh nje veze
Hajde merre prape sitin nga une
-
-
Force-Intruder, mos hap terror ne forum!
Leri rehat anetaret se i ze frika dhe largohen pastaj
-
-
force- bravo vlla qenke i zoti desha te pyes a ke nje web site ti personalisht ?
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt