Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    i/e regjistruar Maska e Eros
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Interi "Jo" pėr Ronaldinhon

Tifazėt e Interit dhe ata tė shoqėrisė qė ndjekin Ronaldinhon, si Barcelona e Real Madrid, duhet tė qetėsohen: fantazisti brazilian ka bėrė tė ditur qė nuk do ta lėrė Paris Saint Germain, tė paktėn pėr kėtė vit. Talenti brazilian ka deklaruar se ndihet mirė nė kryeqytetin francez dhe se nuk ka ndėr mend tė marrė parasysh ofertėn e shoqėrive qė e ndjekin prej kohėsh.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Stam: "Nuk kthehem nė Angli"

Leeds kėrkon Stam, por mbrojtėsi holandez nuk duket se e pėlqen shumė destinacionin Angli. "Kjo, ka thėnė Stam, ėshtė njė parantezė e jetės sime qė ėshtė mbyllur pėrfundimisht. Nuk do tė kthehem mė kurrė nė Premier League, edhe pse unė dhe familja ime ndihemi mirė nė Romė dhe mbi tė gjitha, sepse dua tė tregoj vlerat e mia reale te Lacio. Nuk e kuptoj pse duhet ta zėvendėsoj pikėrisht unė Rio Ferdinand te Leeds".

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Mendieta: "Tani dua tė luaj"

I kishte valixhet gati prej kohėsh dhe, menjėherė pasi ėshtė finalizuar tratativa mes Lacios e Barcelonės, Gaizka Mendieta i ka hipur avionit tė parė e ka mbėrritur nė Katalonja. "Jam i lumtur qė jam kėtu, ka thėnė basku, nė Ligėn spanjolle, pas njė viti qė pėr mua ka qenė shumė i gjatė. Shpresoj qė kėtė vit tė luaj shumė ndeshje; tė kem shumė minuta lojė nė dispozicion dhe rregulloren qė mė ka munguar nė Itali, ku kam kaluar njė vit tė vėshtirė".

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Kranjoti: Pėr Nestėn nuk bėj ulje
    Qė Lacio nuk do ta shesė Nestėn, kjo ėshtė e qartė. Presidenti i skuadrės laciale, Serxhio Kranjoti, nė Formelo, gjatė grumbullimit tė skuadrės e cila ėshtė mbledhur pėr t'u nisur drejt Vigos sė Fasės, ka saktėsuar gjithēka mbi kėtė argument. Padroni bardhekaltėr lė hapur ēdo derė pėr bisedime, por nuk lėshon nė njė pikė thelbėsore tė ēėshtjes, atė ekonomike: "Njė president mund t'i shesė "thesarėt" e familjes vetėm nėse ekzistojnė kushtet ideale pėr ta bėrė njė gjė tė tillė, - ka thėnė Kranjoti. - Nesta ka njė vlerė tė tijėn dhe deri tani asnjė nuk ka bėrė ndonjė ofertė tė denjė, ndaj s'kam ndėr mend tė bėj ulje. Megjithatė, sa mė shumė kalon koha, aq mė shumė i pamundur bėhet transferimi i kėtij lojtari nė ndonjė klub tjetėr. Nė kėtė aspekt, vlera e tij vjen duke u rritur, sikurse edhe mundėsia e qėndrimit tė tij te Lacio. Trajneri Manēini duhet tė ketė disa pika referimi nė ekip, dhe ne, si drejtues, dėshirojmė t'ia lehtėsojmė punėn. Pavarėsisht nga gjendja e merkatos, Nesta do tė bashkohet nė stėrvitje me skuadrėn mė 18 korrik. Mbi kėtė hap jam i bindur se do tė qėndrojė nė Romė gjatė gjithė sezonit." Pika e pakapėrcyeshme e ēėshtjes ėshtė mungesa e njė kėmbimi lojtari, pėrveē shumės sė parave, me tė cilin do tė justifikohet shitja e mbrojtėsit tė kombėtares. Zėrat kanė nxjerrė nė drirė emrit e Kristiano Zanetit. "Kam pasur njė takim me Moratin, qė mė bėri njė ofertė formale, por ai nuk e vlerėsoi kėrkesėn tonė tė pėrfshirjes sė mesfushorit "axurr" nė bisedime, duke bėrė "shurdhin". Ndėrkohė, padroni bardhekaltėr flet edhe mbi takimin e bėrė mbrėmjen e djeshme me Antonio Xhiraudon, administratorin e deleguar tė Juventusit: "Nuk folėm pėr Nestėn. Ishte njė bisedė e gjerė dhe e gjatė rreth 360 gradė, por pa folur mbi mbrojtėsin. Nuk do tė ketė mė takime tė tilla me drejtuesit bardhezinj. Besoj se do tė shihemi nė asamblenė tjetėr tė Ligės sė Futbollit". Mbi lojtarė tė tjerė, emrat e tė cilėve qarkullojnė nė merkato, si Mendieta dhe kampioni i Botės, Rivaldo, financieri roman nuk iu fsheh pyetjes: "Po zhvillojmė bisedime tė vazhdueshme me Barcelonėn pėr kėmbimin Rivaldo-Mendieta, - pranoi Kranjoti. - Klubet janė tė gatshme tė veprojnė, por njė ndihmė tė madhe do ta japin vetė lojtarėt. Nuk e dimė nėse Rivaldo ka vėrtet dėshirė tė luajė me ne, prandaj ėshtė e natyrshme qė tė flasim." Ndonėse gjendja ekonomike ėshtė drejt zgjidhjes, Lacio ka vendosur tė shesė disa nga lojtarėt mė tė mirė tė skuadrės. "Nė tė vėrtetė, Lacio nuk ka shitur ose blerė lojtarė, pėrveē tė ardhurve tė rinj Odo dhe Sorin. Pastaj gjendja ekonomike e klubit nuk ėshtė problematike. Ka njė shtim tė tė ardhurave tė kapitalit nė rreth 60 milionė euro, e siguruar kjo nga shoqėria "Ēirio" dhe nga njė kredit bankar gjatė gjithė gjithė kampionatit." Sidoqoftė, vetė presidenti nuk e pėrjashton mundėsinė e "goditjeve" tė reja, por edhe ndonjė largim "Vip"-ėsh: "Pėr sa i pėrket anės financiare qė kishim kohė qė e prisnim, deri tani nuk kemi probleme. Por fushata e blerjeve ėshtė ende e gjatė, ndaj dhe merkatoja pėr Lacion mbetet e hapur."

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Flet trajneri i ri i Lacios pėr sezonin 2002-2003
    Manēini: Lacio ėshtė njė grup kampionėsh
    Roberto Manēini ėshtė tip i qetė nė pėrgjithėsi. Tekniku i ri i Lacios ka nė mendje vetėm njė objektiv: fluturimin me "avionin" bardhekaltėr sa mė lart qė tė jetė e mundur. Edhe pse mund t'i largohet njė nga lojtarėt mė tė mirė tė organikės, nė emėr tė arsyes nuk trembet: "Jam krenar qė do tė drejtoj njė skuadėr si Lacio, - ka shpjeguar dje nė konferencėn e djeshme pėr shtyp nė Formelo. - Ėshtė njė grup kampionėsh. Si unė, ashtu dhe ata vijmė nga njė sezon i vėshtirė, por me ndihmėn e tė gjithė opinionit do tė provojmė ta fshijmė nga mendja. Jemi thuajse nė nisje dhe mezi presim tė fillojmė nga puna. Pėr mua, pa dyshim, nėse skuadra ėshtė e plotė, do tė jetė edhe mė mirė, sepse tė gjithė do tė kenė mundėsi pėr tė luftuar pėr njė vend titullari. Megjithatė, nė ēdo rast nuk ka asnjė problem." Mbi objektivat e Lacios, ish-legjendari i Sampdorias shpjegon: "Vitin e shkuar, gjithnjė jashtė klubit, kam menduar qė kjo skuadėr mund tė bėhet shumė e fortė. Ėshtė e qartė se nė situata tė ndryshme janė verifikuar dėmtime dhe pezullime tė rėnda, duke ia ulur rendimentin ekipit. Por nė fund, Lacio arriti nė vend tė gjashtė. Kurse tani duhet tė kėrkojmė tė kthehemi nė elitėn e Serisė A, si disa vjet mė parė, tė aftė pėr tė luftuar nė tė gjitha veprimtaritė deri nė fund. Tė fitosh ėshtė e vėshtirė, por ne do tė pėrpiqemi me tė gjitha forcat tona. Duhet tė luajmė dhe tė zbavitemi, sepse ėshtė e bukur tė lodhemi sė bashku." Ėshtė folur shumė mbi blerjen e dy mbrojtėsve tė krahut tė Kievos, Eribertos dhe Manfredinit, por asnjė prej tyre nuk erdhi nė Romė. Edhe mbi kėtė temė, trajneri bardhekaltėr nuk dramatizon asgjė: "Ato role nė fushė i kemi tė mbuluara me Mendietėn dhe Sorinin."

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Portieri i ri i Breshias paraqitet nė klubin e Korionit
    Sereni: Do ta tregoj sesa vlej
    Mateo Sereni, portieri i ri i Breshias, u paraqit zyrtarisht nga klubi i presidentit Korioni. Sapo kishte mbushur 20 vjeē e shtatė muaj, kur debuton pėr herė tė parė nė Serinė A (Kremoneze-Sampdoria 0-0, mė 10 shtator 1995). Njė pėrvojė e bukur pėr portierin emilian, qė konsiderohej njė nga tė rinjtė mė premtues tė futbollit italian. Pas dy sezonesh me fanellėn blukaltėr, kalon te Piaēenca dhe pastaj tek Empoli nė Serinė A. Pas rėnies nė Serinė B me ekipin toskan, Sereni kthehet te Sampdoria. Mė pas erdhi aventura nė Premier Ligė, me Ipsuiē Taunin. Megjithatė, qė sot Sereni ėshtė numri 1 i portės sė Breshias, klubi qė e kėrkoi me ēdo kusht shėrbimin e tij: "Jam shumė i lumtur, - ka deklaruar Sereni, - sepse Breshia qė mė kėrkoi mė kėmbėngulje po mė dhuron njė mundėsi tė madhe, atė tė kthimit nė Serinė A. Nė Angli pėrfitova shumė pėrvojė, por mė shumė parapėlqeja tė kthehesha nė Itali pėr tė treguar sesa vlej". "Breshia, - vazhdon ish-portieri i Sampdorias, - mė bindi dhe tani jam i lumtur qė do tė jem i gatshėm pėr Maconen. Nuk dua tė bie nė eufori, por shpresoj tė mos zhgėnjej asnjė nė skuadėr." Sereni do tė jetė njė nga udhėheqėsit e mbrojtjes qė me largimet e Bonerės dhe Mangones do tė jetė e gjitha e re. "Mbrojtja jonė, - shpjegoi Sereni, - ėshtė e re, por mė duket e mirė. Personalisht do tė kėrkoj tė bėj mė tė mirėn dhe tė pėrshtatem shpejt me grupin." Sereni mbėrriti te Breshia me formulėn e huasė me tė drejtė kontrate.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Juve-River, pakt "i artė"
    Juventusi dhe River Plejti kanė bėrė njė marrėveshje. Pas njė mbledhjeje tė gjatė midis drejtuesve bardhezinj dhe presidentit tė klubit argjentinas, Hoze Maria Aguilar, i shoqėruar nga sekretari i tij, Mario Izrael, palėt vendosėn tė caktojnė njė ēmim pėr Fernando Kavenagin dhe Andres D'Alesandron. Por jo vetėm kaq. Nė tė vėrtetė, juventinėt mund tė kenė nė duar shumė shpejt kartelat e tė gjithė lojtarė tė rinj dhe tė talentuar argjentinas.
    Ēmimi i vendosur pėr Kavenagin u caktua rreth 12 milionė dollarė. Lojtari mund tė vijė nė Itali nė dhjetor, por nuk pėrjashtohet mundėsia e dhėnies hua te Rexhina. Po ashtu ka dalė nė pah edhe emri i Martin Demikelisit. Bėhet fjalė pėr njė mbrojtės 21-vjeēar qė luan edhe si qendėrmbrojtės edhe si mbrojtės i majtė. Nuk harrua as D'Alesnadro, qė i pėlqen shumė Umberto Anjelit, po qė pėrjetoi momente negative nė turneun e Klausurės. Talenti i tij ėshtė i padiskutueshėm dhe Juvja nuk kėrkon ta humbasė kėtė mundėsi.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Ahn s'kthehet mė nė Peruxhia
    Marrėdhėniet midis Peruxhias dhe lojtarit korean Ahn i ngjajnė pak a shumė njė "telenovele". Kur pothuajse ēdo gjė dukej e rregulluar, mbėrrin lajmi nga vetė lojtari qė nuk do tė kthehet mė nė Umbria. Koreani, pėrveē tri fakseve tė dėrguara klubit, ka bėrė tė ditur qė kėrkon tė "lirohet nga ēdo pėrkushtim me Peruxhian".
    Presidenti Luēiani Gauēi, pa dyshim, ėshtė inatosur pas zgjedhjes sė sulmuesit aziatik, tė cilin e gjobiti qė nuk erdhi nė skuadėr mė 3 korrik, gjatė grumbullimit tė saj nė Pian de Masiano.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198

Oliver Kahn rikthehet nė stėrvitje

Portieri dhe kapiteni i Gjermanisė, Oliver Kahn, u rikthye dje tė stėrvitet me Bajernin e Mynihut, pasi la pas njė dėmtim nė dorė, tė pėsuar nė finalen e Botėrorit tė muajit tė shkuar. "Nuk kam mė probleme, - tha Kahni, pasi u stėrvit pėr herė tė parė qė kur dėmtoi njė gisht nė dorėn e djathtė gjatė ndeshjes sė Gjermanisė me Brazilin (0-2) mė 30 qershor nė Jokohama tė Japonisė. - Dėmtimet nė dorė janė shumė normale pėr portierėt." Kapitenit tė Bajernit iu tha se duhet tė pushonte tė paktėn gjashtė javė, por ai u shėrua mė shpejt sesa pritej. 33-vjeēari u bė portieri i parė qė fiton "Topin e artė" si lojtari mė i mirė nė Botėror. Ka shumė mundėsi qė ai tė mos luajė nesėr, kur Bajerni tė fillojė sezonin me ndeshjen kundėr Hertės sė Berlinit nė Kupėn e Ligės. Por ai duhet tė jetė mes trarėve tė portės kur Bajerni tė luajė ndeshjen e parė tė Bundesligės, mė 10 gusht, kundėr Borusies sė Mėnshengladbahut. Bajerni, i cili sezonin e shkuar nuk arriti tė fitonte asnjė trofe pėr herė tė parė qė prej vitit 1995, ka disa probleme me dėmtimet. Nė ndeshjen kundėr Hertės nuk do luajnė mbrojtėsi Biksente Lizarazu, mesfushorėt Sebastian Daisler, Ouen Hargrivs e Ze Roberto dhe sulmuesi brazilian Elber.
    Batistuta: Bielsa nuk kishte faj
    Gabriel Batistuta, i cili shėnoi golin e vetėm tė Argjentinės nė Botėror, ka dalė nė mbrojtje tė trajnerit tė kombėtares, Marselo Bielsa, i cili, sipas tij, ka bėrė gjithēka kishte nė dorė pėr tė fituar veprimtarinė mė tė madhe sportive. "Bielsa ka bėrė gjithēka qė Argjentina tė fitonte Kupėn e Botės dhe lojtarėt i kanė ndjekur kėshillat e tij deri nė ēastin e fundit. Kombėtarja jonė duhet tė kishte vazhduar tė fitonte, siē bėri para fillimit tė Botėrorit." Mė pas, Bati ka vazhduar duke kritikuar shokun e tij argjentinas, Klaudio Lopezin. "Pėr sa i pėrket "El Piojo"-s, ėshtė mirė qė problemet brenda skuadės tė zgjidhen midis shokėsh. Unė nuk arrij tė kuptoj sesi i kanė lejuar nė televizion ato lloj deklaratash," - tha "Mbreti luan", duke iu referuar kritikave qė Lopezi i drejtoi atij dhe trajnerit Bielsa pas pėrfundimit tė Botėrorit. Argjentina u eliminua nė fazėn e parė, pas njė fitoreje ndaj Nigerisė, njė humbjeje ndaj Anglisė dhe barazimit ndaj Suedisė.
    Desai: Nuk kam dhėnė maksimumin
    Mbrojtėsi i Ēelsit, Marsel Desai, ka pranuar se nuk ka luajtur gjithmonė nė maksimumin e tij qė kur ka shkuar nė "Stemford Brixh". "Eshtė e vėrtetė qė ndoshta gjatė periudhės qė kam kaluar nė "Stemford Brixh" nuk kam dhėnė aq sa duhet pėr tė qenė fitues. Ndoshta nė disa ndeshje nuk kam luajtur nė maksimum, ose nuk i kam frymėzuar shokėt e skuadrės. Duhet tė marr mė shumė nga vetja dhe nga ata, sepse ky klub kėrkon tė jetė njė nga mė tė mirėt. Pėr kėtė arsye jam kėtu, pėrndryshe do tė isha larguar nga Ēelsi kohė mė parė. Pėr mua, titulli ėshtė prioriteti kryesor. Do tė kishte qenė mirė nėse Ēelsi do tė luante nė Ligėn e Kampioneve. Unė do tė luftoj mė shumė pėr titullin e Premier Ligės."

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    DENIS IRUIN ka pranuar njė kontratė njėvjeēare me klubin e kategorisė sė dytė, "Uollvs". Trajneri i kėtij klubi, Dejv Xhons, tha: "Jam i kėnaqur qė kemi blerė njė lojtar kaq tė kompletuar, e shkuara e tė cilit nuk ka rivalė

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Juventus, kampion nė Lega Calcio!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-05-2005, 08:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •