Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anëtarësuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398

Pjekuria e një fëmije shqiptar/e

Ne qe jemi ne diaspor e shikojm ndryshimin midis femive ose adoloshentet shqiptar ndaj te huajt. Ndonjeher ne na ngaterrojm per me te medhenj thjesht nga sjellja ose dhe nga paraqitja. Dhe prinderit vet ndonjeher na mesojm te sillemi si te medhenj. Mamat vajzat i mesojn qe te vogla se si ta mbajn shtepin.

A mendoni se ne shqiptaret rritemi me shpejt?
    ne qefin tim

O shkoder gurl ku i ke keto ide ti per keto tema aq te bukura?
    Tani sa i perket pergjigjes time:
    Po kjo eshte shum e vertet, nuk eshte qe duan edhe prinderit po keshtu i ben jeta vet, se duhet te jemi me te kujdesshem ne cdo aspekt te jetes se jemi ne vend te huaj, dhe qe te ecim perpara duhet te mundohemi shum, dy fishin e te huajve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    8
    SHKODER LOCIA i pjekur para kohe....eshte e vertete ajo qe shkruan ti.por une mendoj se dalja parakohe "ne jete"ka pasoja.shume djem te ri kane bere gabime the i vuaje ato pasoja gjate ne jete. domosdo nga papjekuria.kurbeti eshte i veshtire per te gjithe neve .te rijte e ndjejne me shume.por ato qe "mbijetojne"i burreron para kohe.....
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678

Re: pjekuria e nji femije shqiptar/e

Postuar më parë nga Shkoder_Gurl
    Po, i kam ven re dhe un ksaj gjeje, eshte fakt qe gjithmon rritemi para kohe nga gjitha anet.
    Jo per te sound sexiest por gocat piqen edhe me shpejto para moshe!
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Fierak Maska e ^^ÂNGEL_MAN^^
    Anëtarësuar
    22-08-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    28

Re: pjekuria e nji femije shqiptar/e

Postuar më parë nga Shkoder_Gurl

jo.

Catch me if u can c me!!! Maska e invisible girl
    Anëtarësuar
    10-09-2003
    Vendndodhja
    A very invisible place!!
    Postime
    405
    Une tham se po me nje an edhe jo anen tjeter tham se ndoshta hahahhah

Shkoder Gurl per zoten nuk di cfar me than ne kete tem po asht e drejt se rinija shqiptare piqet para kohe.
    Vetem nje gje une nuk kuptoj se ne qe jemi rrit jasht shqipris duhet me majt traditat e shqiptarit ma shum se i majn atje ne shqiperi(I mean like not wear funny close belly tops and so on but when u go albania most of them wear this short stuff).Soz dola pak jasht temes!!
    If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Sa do ma ka qejfi te mendoj se jemi rrace e squte... pergjigja ime eshte "jo." Nuk jane superior femijet Shqiptare kur vjen puna tek pjekuria.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anëtarësuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Kjo eshet shume e vertete. Femija shqiptar gjithmone ngjan me i rritur si nga pamja edhe nga menyra e te konceptuarit. Ndoshta se keshtu na kane edukuar prinderit edhe shumica per moshen qe kemi mendojme me shume se cduhet per probleme ku bashkemoshataret tane te huaj e kane mendjen vetem per qyfyre.
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Une po udhetoj neper Europe keto dite, e do iki serish ne Shqiperi pas disa ditesh.

C'bejne kalamajte superiore Shqiptare? Po ja, qahen se s'kane leke dhe ato leke qe marrin si dhurate ne vitin e ri, blejne nga ato fishekzjarret e vogla qe ua hedhin njerezve, sidomos me te moshuarit, se ata s'mund te bejne gje. Pse? "Kot... per qejf, ta frikesosh." I pyes ne te vrasin ato fishekzjarre. "Si jo," me mburren, "ta bejne mishin grope," dhe shkrihen duke qeshur. Ja pra, c'qenka kenaqesia per femijet Shqiptare.

Qe te mos me akuzoni se po nxjerr konkluzione prej vetem nje grup femijesh, po ndaj me ju dhe nje rast tjeter. Vajta te bleja nje giro, por pa hyre ne dyqan, disa femije me gjuajten me llastiqe me ato topat e vogla jeshile. Bluzja qe kisha me ruajti prej percellimit se kishin dashur te me kapnin ne nje pjese te zbuluar te trupit. Iken sa u ktheva.

Akoma s'jeni bindur?

Kaloj trotuarin dhe bej nje fotografi te nje ndertese qe t'ia tregoja dikujt ate dite. Vjen nje djale moshatar me mua, kalon perpara kameres time (me dashje duke ma prishur foton ne momentin qe e bera), ndalon dhe thote me ironi, "Afrohu edhe nje cike, se del fotoja me e mire ashtu." E shava me ca fjale qe s'me lejojne moderatoret t'i shkruaj ketu, se ne ate moment doja te beja gjenocid mbi Shqiperine.

Bleva giron, u ula diku ta haja, dhe nje djale (10 vjec) interesohet per kameren time duke thene se eshte shume kamer e bukur, etj.. Pertypem dhe e pyes si po ia kalon, ku jeton, si e ka emrin, i shpjegoj se si punon kamera ime, si mund te zmadhosh imazhet, dhe ky me tregon per jeten qe ben, c'bejne moshataret e tij, me tregon per rivalet (lol, yes i know) dhe mburret se si bashke me shoket, mbremjeve, marrin pistoletat me uje dhe lagin njerezit qe kalojne rrugeve.

Jo, jo, jemi akoma te mencur ne Shqiptaret.

Keshtu, dal nje mbremje me disa vajza dhe disa femije peshtyjne thanat qe po hanin... mbi ne. 3 pika te vogla rane mbi fustanin tim te verdhe (qe tregon njollen me te vogel), dhe femijet iken prap me vrap.

Te vazhdoj akoma?

Mblidhni konkluzionet tuaja me kaq.

.........................................

Boll shitet mend.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Në Shqipëri punojn 50 mijë fëmijë
    Nga Hyllien në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. 6700 fëmijë punojnë e lypin në Shqipëri
    Nga Irfan në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 08:42
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •