ue smoksso ca jane ato bad intentions???????????? apapapap qe ketej e tutje kame me refuzu cdo lloj takimi me ty si dihet aman ca nuk pritet nga ty![]()
nejse nejse
tung tung
ue smoksso ca jane ato bad intentions???????????? apapapap qe ketej e tutje kame me refuzu cdo lloj takimi me ty si dihet aman ca nuk pritet nga ty![]()
nejse nejse
tung tung
eee sikur plot me takime me mua ti
po ca beni njehere
po si jeni njehere
mire?
me shendet mire? shkolla mire?
mbetshit me shendet, edhe kini kujdes se u ftoh koha
paçim
Cdo gje eshte relative...
PATRUNXHELJA ne c'vend te rumanise studion ti ?
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Ju uroj te gjith shqiptareve te Rumanise gezuar krishtlindjet dhe vitin e ri 2005 !!!
gezuar per shum vjet !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Pershendetje!
LeNNoN une qe thua ti ytho studioj ketej nga Bukureshti sa per informacion ,pse ke ndermend te na besh ndonje vizite e ?
e nejse po vendose thuaj daten te presimedhe lajmero me ca do vish nga ajri apo toka he derman .
smokso ca ben ti mer si mi kalove festat apo me mire ska se ku te veje ?mua skokksi me erdhi mahmaja :P edhe o zot spi dot nje cigare me ka ik truri them se me kete rast mbase e le fare se na hengri shpirtin .e nejse nejse ika nje here une ah nese ke deshire te pish ndonje kafe ketej nga une po te le adresen : e ke parasysh ti smokso ne Izvor ne kaminin e mjeksise 48 e ka nr kati 5 dh 501 keshtu lal ose bej nje cerre .ika tani se jame ne hall bye bye dhe ja kalofshi mire
e di ku rri ti, por do te bej nje cerre me pare.
festat xhamllik dynja.
erdhi mami e?
o sa mire o sa mire
pershendetje te gjitheve.
ciao
miremengjes popull
zgjohuni
![]()
Postuar më parë nga PATRUNXHELJA
Moj dreqke po lennoni ne bukuresti rri mi keshtu qe mos e fto per vizite se ta bo :P ! Hajd pershendetje rumania ! Va pup daca vreti
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Paska njerez ketej nga Rumania ne forum paska
:P
thashe se ishim pak shqiptar ne Rumani
Ricky^al
Faqet personale mund ti vendosësh vetëm në profilin tuaj dhe jo në firmë. Stafi i Forumit!
Sa shume studente paska ne rumani re mendoja se ishin vetem nja 5 a 6 :P po paska me thaseKot per kureshtje i pash qenkan shume shqipetare qe jetokan ne rumani .
Krijoni Kontakt