Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 210
    Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    O patrunxhele me bubuzhele!!!
    po ti nxin nga pluhuri me goc, e me dukesh sikur vjen nga kufiri me Rusine!!!Hec mi dreq dhe ti ktu me popullin Ruandes ne kryqytet se ka dhe uje ktej jo per gje)))
    hajt me te mira, dhe mos u kapni me kunja se pastaj pluhuroset muhabeti dhe ktu dhe pastaj ju duket vetja te Kombinati ose tek Orizi pa vajt ne Selenice)))
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    uhhhhhhhhh dhe ti me aman ?
    ske pune tjeter ti po vjen dhe kujton pluhurin aman ne sa e kishim mbyllur kete muhabet dhe miki_ro e paska kuptuar me ne fund dhe nuk po replikon tani na vjen ti e na ben si trime prej grozavesti :P
    po mire me bjonde me lesh te ngjyer ca te bej se ehhhhhhh me mire spo them gje fare se si dihet .
    sa per kombinatin percaktoje se ka ne vlore ka dhe ne berat ka dhe ne tirane keshtu qe thuje heres tjeter apo e ke per ate te vlores ?

nejse pake shume rendesi ka njeri nga keta duhet te jete , per ujin mire e ke ti qe ka ka ketej nga ne ,aman ate orizin me mire te mos e kishe permendur fare se kush rri e ben supe sot o dreq me ka shku dhe mendja :P
    oiiii harrova na me "akoma sta kane heq doren nga supi ty me "?
    kush eshte ai/ ajo qe ta ka vene ti dergoj nje sms lali meqe kame lek ne cel e te shpetosh :P
    nejse ythe e ytha ika nje here une se neser jame gati per ashtu (eksmatrikulim ) ja thone gojorce se rumanisht se kame iden se si shkruhet une .
    o Tefta po mire me ylle se pelqeria ben dhe te veten harroj shpejt derman do vish me mua neser me ke dekanja ?
    e mire po deshe ste lutet njeri mua kush me lut
    hajde bye pra o njerez te mire ketej nga trojet rumune dhe jasht tyre

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    wawwwwwwww tefta mire qe u kujtova te pufffffffffff me mall

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    hello!
    ou miki_ro si je ti lal ? shpresoj te jesh mire !
    ja ti shtjellojme ca keto pikat e tua

1.sikur thash une se pyeti njeri ate e vura nga ana ime sa per(dieni) sikur kisha thene .
    2.sa per pisanjose ste ka akuzu njeri (dhe as te shkoje nder mend te thuash )
    3.mos insisto keshtu them dhe une se eshte me mire sa per ndonjerin nga fshati i bie te jesh zotrote i pari (Selenica) apo eshte bere qyteze kohet e fundit ?dhe me shume se te ha balta aty ska vend tjeter te te haje .
    4. nuk thash se zemerohem se ta kame kthy me (shejtan ) me tej nese e ke pare ehste sinonimi i "dreqit" lal .
    5. une nuk te vura kusht se sa dite do rrish ti "rri sa te duash " e para dhe e treta ndac kije parasysh ndac jo (bej si te jete me mire per ty o njeri i mire )
    6. tek kjo pika e gjashte e ke zgjat ca si shume mgjth po mundohem ta permbledh paksa ,
    meqe ti nuk ke qene tani afer ne Pitest shko se si dihet kane ik koherat e carcafeve dhe jame munduar te mos them me sa kame vene re se Rumania ehste vetem Pitesti ,nuk ehste Rumania e perditshmja lale Rumania ndryshon po se veme re ne se rrime pezull , po meqe per ty ehste kot fare e tille le te mbetet (per ty ) dhe me keq ishalla ,nuk kame dashur te imponoj askend dhe asnje here ke te drejte qe secili ka opinonin e vet dhe pikerisht per kete une dhash timin ashtu si dhe ti tendin .

Sa per te maturen mos u mat hic me mire .
    ps. Ate muhabetin e Pitestit e thash me tjeter kuptim lale po ti se paske kuptuar ose me sakt ke dashur te dukesh sikur sje ne dieni , me vjen keq shok i dashur memedhetar sduhet te harojme te kaluaren tone te hidhur apo te bukur secila prej tyre ka dicka ,dhe kete e dine vetem ata qe e perjetojne .

bye bye

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    Hello !
    aman ore miki_ro se me le me goje hapur me ne fund replikove vertet si trim "malesh"
    rrofsh dhe per ate "dijeni" se vallai e kisha ca si me dyshim lal mu duk iher sikur shkruhej keshtu po ja qe paska njerez vertet te mire ne drejtshkrimin e sakt te "shqipes"
    me lart citova se sduhej te vazhdonim me me kete lloj replike sepse na qenke merzitur zotrote te them te drejten u be ca si bajate po varja mo .

1. sa per tja futur kot sikur se bej une kete po nejse ke te drejte sic je shprehur dhe vete s'me njeh ndersa une kame degjuar per ty dhe pse personalisht nuk te njoh .

2. sa per nga fshati apo ku ta di une nuk ehste ndonje turp ta pranosh fundja te gjithe thone e kane origjinen nga fshati po meqe ty nuk te pelqen "Me falni zoti qytetar i Selenices"

3. sa per ate "lali" ja themi ne nga tirana te dyja gjinive si asaj mashkullore dhe femerore pastaj mos kij merak se e di qe je mashkull .

4. thua se jame une ajo qe se kame kapur ? me cudit fakti qe njerzit harojne shume shpejt dhe njekohesisht me behet qejfi qe e lene pas te kaluaren e hidhur sepse jeta eshte vertet e bukur dhe si pas te thenave duhet jetuar.

5. "sinonimet po i le me mire se di dhe me shume se aq une lal "

6.sa per ate "njeri i mire " e kame shprehje te perditshme dhe e perdor per cdo njeri qe sme ka bere gje mua "me pak fjale s'me ka shqetesuar "
    sa per normen ne s'jemi as ne Kooperativ lal po meqe e the ti "hajt mo "

7. sa per koherat e carcafeve e kame thene me nje kuptim dhe ty duhet te kujtohet mire po me sa jame duke vene re e paske harruar njekohesisht me behet dhe qejfi . ndersa per pezullin ishte ne pergjithesi "mos te djegi shume ty "

8.s'ja vlen te diskutojme me per Rumanine per ty eshte Bloz "e tille ngelt lal "(ketu po qe eshte bere vertet bajat muhabeti )

9. sa per Piovren mire me duket mua nje here e nje kohe thone "ka kercyer miushi neper kembe " po tani me sa po shoh ka marre formen e nje bari "kalim kohe per se mbari " pastaj per qendren s'besoj se e njeh ti me mire se keta qe jetojne ketu .

10. sa per paragrafin e fundit nese e lexon dhe nje here me vemendje te siguroj se ke per ta kuptuar "ah sa per injorance mos u bej merak se ka dhe me injo se ty ytho" por qe per te ngaterruar ste ngaterroj kete duhet ta dish .

11. s'me ngel aspak hatri lal me behet qejfi qe ke ruajtur nje shrkim me "nivel shoqeror" dhe pse s'me njeh (nga ana tjeter nese do pyesje dike tjeter do thoshte: pak si i nxituar ti djalosh .
    ndersa per kritik ka sa te duash me lopat e ke hedh kete radhe po mua me pelqejne shume replikat dhe prandaj e ruaj kete lloj "sistemi ne biseda "

sa per tu matur e kame bere kushedi se sa here ne vend kame ngel sjame zgjat me "1:68 " ca e shkurter po aman si te gjitha femrat shqiptare :P

ps. te paska ik kot lal shkolla qe po ben sikur te kishe shkuar ne Petagogjike do kishe dal nje profesor i shkelqyer i gjuhes "Shqipe" ah kame dhe nje varjant sikur te ekzistonte Kooperatriva mund te ishe nje brigadier gjenial .

bye bye lali (mashkull)

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy miki_ro ca paske bere lal carcaf mo po dopjo !

s'kame ndermend te rri kesaj radhe te kapem pas pikave te tua sepse te gjitha njesoj qenkan keshtu qe po i kap te tera ne nje te vetme .

Trim ben ti sikur je se per te qene as qe behet fjale ,dhe sa per ate gabimin ortografik bere mire qe me korigjove , sa per nja dy a tre cope pikash thua te njejten gje jo "qytetar jo fshatar" nejse e leme se je (qytetaro_fshatar")
    sa per vajze e zgjuar ma kane thene te tere siduket u ka rene ne sy zgjuarsia ime pastaj kur thua dhe ti (+dhe me universitet) ,gjatesine e vura me deshiren time
    po me sa po shoh une dhe ti ke nje fare zgjuarsie se sic e thua dhe vete paske qene shume njeri me zell ne fushen e korigjimit dhe te replikes
    sa per brigadier te paska ik kot jo per gje po paske pas dhe deshire nejse ketej nga rumania te jeper shanci them une me cme kane pare syte (te ka ardh dita")
    Sa shume kembengul dhe ti qe nuk je nga fshati o pike e zeze po mire ore lal si te duash.
    dukesh qe je cun i mire dhe te le te nenkuptosh qe kalon dhe ne faza nga ato si rrugecerit e tjere po ke nje gje te mire me nje fjale me mire se ta thua :imagjinoje cmund te te kisha thene ose me sakt po te isha aty do ta kisha shuajt ndonje cigare ne lule te ballit :P ej mua s'do me ngelte aspak hatri sikur ta thoje e para dhe e dyta skame as frike

keshtu ti ytho
    bye bye tani se skame as kohe

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944

Question

--------------------------------------------------

Mbase jini mire andej nga Rumania. Kisha nje shoqe te mire une ketu po nuk e di se nga ka vajtur ...

Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    ahahaha ke o zeus ?

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944

Question

-------------------------------------------------------

Do te behesh shoqja ime ti?

-------------------------------------------------------
    Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499

:)

Citim Postuar më parë nga zeus

Mbase jini mire andej nga Rumania. Kisha nje shoqe te mire une ketu po nuk e di se nga ka vajtur ...

Ore,ne mir jemi shyqyr Zotit, po kemi merakun tuaj!
    sa per ate shoqen tende, po te me thuash si e ka emrin, mbase e gjej une, po ti me thuaj, mos ke pare nje mikun tim ne Bari gje?na bej ndonje zile nese pergjigjia eshte pozitive
    ciao.gjith te mirat.

p.s; o patrunxhele, ka ik koha kur njerzit blinin basme per te bere carcafet, po lere fare muhabetin se na e hoqe trurin me gjith kto "meditime"!
    nje gje smar vesh une, vertet qe skane cte bejne njerzit me ekzistencen e tyre?
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mashtrime me zgjedhjet ne Rumani dhe Bullgari
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 06:12
  2. Dy studentë shqiptarë horror në Rumani!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 09:29
  3. Shqiptarët në Rumani, një histori e lashtë
    Nga ILovePejaa në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-09-2007, 05:13
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2004, 18:24
  5. Komuniteti Shqiptar në Rumani
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •