hey ca behet ne rumani se mua me ka marr shum malli......ju pershendes nga shqiperiaa. gezuar festen gjith shqiptarve ne rumani.
hey ca behet ne rumani se mua me ka marr shum malli......ju pershendes nga shqiperiaa. gezuar festen gjith shqiptarve ne rumani.
Te dua se s'te urrej dot......
Haide Pra suksese nga rumaniate gjithe nenesve
![]()
Respekte All !
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Pershendetje kalamaja!
Po he,si jeni? S'jeni dukur hic ktej(ne fakt sduhet te jem une ajo qe tju qortoj per kte por nejse.kshu thuhet
Ktej eshte ftohte,mgjthse atmosfera po ngrohet nga pergatitjet per festat! Ne heremitet po bejme bagazhet per te ikur
Kto ishin te rejat nga fronti i Veri Lindjes!
Ia kalofshi mir, dhe po ju them qe tani Gezuar festat,beni sa me shum qejf dhe viti i ri tju plotesoje te gjitha deshirat qe harroi ky vit!!!
Gjith te mirat,
Nga Une!
p.s: Flava, nga behesh me goc?!ke humb fare![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
moj Io_e_te po si nuk me shkruan fare ti mua????edhe pastaj me thua nga behesh?? un ne tiran behem. po ja shoqerin e rumanis nuk e kam harruar akoma...ju pershendes!
Te dua se s'te urrej dot......
Po un spata mar pergjigje me goc dhe thash se skishe kohe te hapje mailin
po he,si te kam?po pergatitesh per festa? Kur vjen Italia?mi bej shum te fala!
ju te tjeret mir jeni?
Pacim
p.s: ca esht kjo harrese qe me thua?kujton se do ja hedhesh kollaj e? nc nc nc!as mos e shko neper mend(k)
Ndryshuar për herë të fundit nga Io_e_Te : 11-12-2005 më 10:42
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Pershendetje !
Se pari ju uroj te kaloni nje vit plot gezime dhe lumturi .
Ka mundesi ndonjeri te me shpjegoj se c'te drejta do fitojne rumunet ne vitin 2007 . Thuhej qe do futeshin ne komunitetin europian dhe do leviznin lirshem ne europe . Eshte vendos perfundimisht , qe do futen ne UE ?
Ne fakt edhe tani kane mundesi te levizin , por me afate 3 mujore me duket .
Gjithe te mirat dhe suksese ne shkolle per gjithe studentet ...![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Postuar më parë nga inter_forever
po ne 2007 do futet se sben se jemi njsha ne ktu jo ........ dhe qellimi kryesor shkolla mir_
kam mesuar edhe une do fjale rumanish frikes i thini frikos bariut çoban edhe qera fjale po me duket ska rendesi ketu kishin nja do fjale edhe ne gjuhen shqipe interesant
Io_e_Te ne fillim nuk ke shkruar mir per ne ne ktu nuk jemi kalamoja po jemi nga 16 deri ne 20 vjec mir ok rrofsh qre me kuptove![]()
po a mire pra gezohem qe i kini 20 16 vjeç tung kalamaja me falni nuk e dija se ishit kalamaja.
Krijoni Kontakt