cfare te themi ndonje gje...
ne pergjithesi mire, mundohem te behem i padukshem, edhe kur kam kohe te lire vazhdoj punimet me ishullin( po ndertoj nje ishull), ai ishull jam une, e kshu, mire dmth, i zene me pune.
cfare te themi ndonje gje...
ne pergjithesi mire, mundohem te behem i padukshem, edhe kur kam kohe te lire vazhdoj punimet me ishullin( po ndertoj nje ishull), ai ishull jam une, e kshu, mire dmth, i zene me pune.
Cdo gje eshte relative...
Flava ti si po ja kalon ne shqiperi?
pauza de tigara
mir mo ja si ne shqiperi, her merzitesh e her kenaqesh![]()
Te dua se s'te urrej dot......
ndonje pune, ke zene?
ne rregull miki.
te filloj une?
ose me mire jo, te shikoj cfare shkruajne te tjeret njehere pastaj ti fus edhe une ndonje genjeshter.
sinqerisht
une
P.S.: kaq pershtypje paske ti nga rumania? pa he njehere...
ja ashtu nga pak me gjithcka o smokkiepo ti ca ben? e di sa me ka marr malli per rumanineeeeeeeeeeeee??? ma puth icikkkkkkkkk:P ciaoooooooooooooooooo
I MISSSSSSSSSSSSSSS ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAA
Te dua se s'te urrej dot......
Une ca te bej, sa ne shkolle, sa ne dhome, nuk po bej ndonje gje te vecante,
ta puth une mos u bej merak.
ciao
![]()
miki_ro,
mos me kishte rene ne sy firma jote,desh i mora seriozisht ato qe thoshe.
duhet te te them se secili shkruan ketu cfare i do qejfi(pak a shume per jeten e tyre ne RUMANI)nese ti e GJYKON si "budallallek",seshte asgje me teper vecse problemi yt!
per aq kohe sa asnjeri nuk gjykon shkrimet e tua, mos e bej ti me shkrimet e te tjereve!(ne deklaraten e te drejtave te njeriut -po nuk e dite- kjo quhet "liria e fjales" dhe atje ku nis e drejta ime te them cdua dhe cmendoj, mbaron e drejta jote ti gjykosh!(duke pasur parasysh faktin qe nuk je askush dhe qe asnjeri sta kerkoi)
eshte e drejta ime te them cdua,e drejta jote te MENDOSH cdo ti!!!!
me intereson e drejta ime,hic fare mendimi yt!!!
hajt me te mira
Nga Une
p.s: nese do ishe me i vemendshem kur lexove shkrimet tek temat e mbyllura, eshte diskutuar shum here per ato qe thua ti.(dhe ky,problemi yt)
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Ta dije ti qe kur i kam hapur une syte,do brockullitje (te pakten) me lezet!
mgjth kenaqu tani per tani me kte pergjigje se skam kohe!
p.s: qenke per tu ardh keq!po ske faj i ziu, "mes maleve"...
Ndryshuar për herë të fundit nga Io_e_Te : 20-04-2004 më 15:37
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Krijoni Kontakt