shpesh kur mërzia dhe kotësia arrijnë kulmin e tyre, ndryshon diçka..... jo githmonë për keq..
shpesh kur mërzia dhe kotësia arrijnë kulmin e tyre, ndryshon diçka..... jo githmonë për keq..
hey ckemi? si jan shqiptaret ne rumani??? pershendetje te gjithve
Te dua se s'te urrej dot......
Ciao flavushe
mire.pak ftohte por mire ne pergjithesidmth te njejtat gjera: shkolle shpi!hm...
ti mir ke qene?
te puth.
mi manchi![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Pershendetje Per Studentet Ne Rumani![]()
#VamosArgentina
Une do pershendesja ju student shqiptare ne Rumani dhe do te dija se si kalohet andej nga Rumania pasi ketu ne Itali ka shume Romun dhe jam shume i habitur me ta, sidomos me vajzat qe pranojne te kene mardhenie seksuale me italian dhe te tjere nder keta edhe shqiptare shume lehte, mbase edhe minorene dhe ketu nuk e kam fjalen per prostituta por ne pergjithesi te gjitha me eshte mbushur mendja se jane njesoj, megjithate nje pergjigje me te sakte do ma jepnit juve qe jetoni atje. pra eshte e vertete qe jane aq te lehta per te shkuar ne kravat me to apo disa prej tyre. ju pershendes dhe gezuar festat e fundvitit.
Nje pershendetje me buzqeshje per te gjithe ata qe i njof dhe me njofin!
Irexha ti ke shume te drejt, eshte krejt ashtu si e the dhe ti, por ta dish qe per rumunet gjithashtu edhe per mua eshte nje gje normale!
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
pershendetje per te gjithe studentet ne Rumani , don zoti dhe i kalojen provimet se u ka ardhur koha me duket![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Pershendetje per studentet shqiptare ne Rumani,
Festivali i kenges evropiane "Eurovision" filloi sonte.
Mos harroni se duhet votuar per Shqiperine, kenga eshte e mrekullueshme
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
wow si me paska shpetu kjo teme mua re?????
Nje pershendetje per veten time njehre qe jame studente ne Rumani edhe per te gjithe kush eshte ne rumani edhe si njof une ketu ne forum le te hyjne te folim njiher si afer qe jemi:P
Pershendetje per te gjithe!
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Ne mua si me ka shpetuar kjo teme pa e pare, dhe pa te pershendet ty yvi, te uroj suksese me provimet engjull dhe suksese ne shkollle dhe kudo kithhhhhhPostuar më parë nga Michaela
![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt