Postuar më parë nga sopoti_lb
po ishe afirmuar me pare ti or cun! Sigurisht qe edhe mund te vish me propozime si mund te te adresohemi!
Ju te tjeret mir keni qene?Ne mir shyqyr Zotit.Pak ftohte por drita kemi
Pacim
Ia kalofshi mire!
Postuar më parë nga sopoti_lb
po ishe afirmuar me pare ti or cun! Sigurisht qe edhe mund te vish me propozime si mund te te adresohemi!
Ju te tjeret mir keni qene?Ne mir shyqyr Zotit.Pak ftohte por drita kemi
Pacim
Ia kalofshi mire!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Io_e_te me thuaj ca behet andej nga rumania, mundesisht si e kisha Constancen se me ka marre shuuuuuuuuuuuum malli. po koncerte behen me? e di? kam pare ne tv. grupin Akcent me nje kenge te lezetshme. i erdhi edhe koha atyre te njifen neper europe e?![]()
Te dua se s'te urrej dot......
Mir me mir ia kalova, vetem se nuk e admirova shum natyren sepse ishte shum ftohte dhe nuk dolem kshu vetem per te ngrene dhe tek antiku Tomis i cili kishte arritur kulmin e civilizimit.
Dhe duke ecur rruges per ne destinacion, mundohesha te kujtoja emrat e dyqaneve qe paten qene dikur ne vend te ktyrete tjerave, La Pizza-n qe na mbushte te shtunat edhe te djelat me proshute, kerpudha dhe capriciosa, Progresi me ato karriget qe ne kohen e Oktavian Augustit.
Shikoja rrugen drejt konviktit dhe me kaplonte nje nostalgji e papare!
Ne periudhen e pranveres dilnim nga shkolla, pinim kafe(ose haje ndonje "diplomat" zotrote, ama foret noire ishte me e mir), qeshnim e flisnim me ze te larte (derisa te terhiqnim vemendjen e ndonjerit qe kish gjysem ore qe s'arrite te gjente nje gjuhe te ngjashme me ate qe degjonte(dhe cfar gjuhe flisnim si perfundim?) duke u munduar te shikonim ndonje qe njihnim!(cudi!tani kur isha, te gjithe me dukeshin te njohur...ne mos si fytyra, te pakten si hije!)Me pas kalonim ju benim viziten e dites shiteseve tek Ciote,apo tek ato te tjerat, (sigurisht ne zonen tone te vezhgimit) dhe nese ishte e merkure apo e premte shkonim beheshim gati per ne palester! dhe patjeter qe gjeja me interesante(vec aerobise dhe fitnessit sigurisht) ishin personat qe rrethonin bukuranin tone (rrels) instruktor(meqe ra fjala,si e kish emrin?) dhe ti e gjora qe mundoheshe te beje ndonje ushtrim force, kerkoje qoshe me qoshe ndonje "new entry"dhe ja kur ora mbaronte, tre musketieret tona niseshin me torben ne kurriz per ne shtepi me koken mbrapa semos ndonje kavalier tregoheshe me shum kavalier sec duhej
Ja edhe dita mbaroi, te nesermen prape shkolle(po te kemi mesim qe ne 7 dy alternativa kemi: 1.ose do tja fusim gjumit ne oren 6.30(do robi te rrije edhe ne net) 2.do ngjitemi te vishemi dhe do ikim ne shkolle (gabimet dhe qejfi paguhen)
-Cpo mendon?-me pyet Nikoja
-Hic i them. S'e dija qe me pati munguar kaq shume Konstanca!thoja qe skam asnje kujtim te bukur qe ktu...tani me vijne ndermend edhe budallalleqet me te imta ndermend...dhe cuditerisht, ndjej mall!(qeshim,me jep doren dhe te dyja vazhduam rrugen per tek Tomis)
p.s: Do doja ti beja edhe njeher, per te pakten nje dite te vetme...
Thuaj, ateher do mundeshe te ikje me?
une jo!edhe pse nganjeher ditet me dukeshin tmerresisht te ngjashme, sot tek i kujtoj nje per nje, realizoj qe secila ka pasur dicka qe tjetra nuk e ka pasur!
Sot, me vjen keq vetem qe pata mar shum pak gjera me vete!!!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Cfar hartimi...sinqerisht kam qeshur dhe ne te njejten kohe jam ndejere shume keq.. Sinqerisht qe me ka marre shume malli per ato kohe dhe do doja t'i perjetoja ashtu sic i kam perjetuar edhe atehere (vetem me ndonje ndryshim te vockel) E si mos i mbaj mend gjithe ato te forta qe kemi bere, palestren tone te dashur....A...Kurse instruktori jone i dashur e kishte emrin Florin dhe kam komunikuar shume rralle me e-mail. Meqe ra fjala dua ta pyes ne eshte martuar me ate qe i bente zborPer ato embelsirat me ka marre shume malli se tani nuk para ha edhe aq edhe cuditerisht prape shendoshem... Per Tomis-in patjeter qe uleshim te Mc-u ose nga ana tjeter (Sme mbahet mend emri) diskutonim gjere e gjate ceshtjet e gjirit Persik :P (dmth benim thashetheme) , kur iknim te La Pizza dhe cuditerisht do shifnim 3 cerekun e shqiptareve
te kinemate qe slinim film pa pare, sa tani qe kujtohem qesh ,se kam pare aty edhe "Inspektor Gaxhet" etj etj.
Dua qe njeher (kur te behemi te pasurate ikim te treja aty edhe t'i kujtojme nga afer ato kohra te arta. Hajt ishalla!
Me thuaj pak edhe per kenget e Akcent se pashe sot edhe nje tjeter qe ishte anglisht dhe spanjisht. Edhe te mendosh se nga sa afer i kemi njohur dhe i kendonim ne tel. kenget e veta.....Nejse. Do flasim!
Akcent nuk mbahet hic me ti! epo shyqyr qe u bene te famshem te zinjte se kur ne kendonim kenget e tyre dynjaja na shikonte me habi "ktyre ju pelqekan kta anonimet " e tani?vec ksaj shyqyr se u corre e u grisa per tu mare nje autograf!si me qene ndonje Eros Ramazzoti apo ku ta di un(enrique iglesiasPostuar më parë nga Flava
) por e ke parasysh!kta kur behen vipa nisin nxjerrin sa kane vuajtur dhe derisa u bene te famshem!lloj lloj ngjarjesh impresionante! po qe vazhdojne te nxjerrin kenge te bukura!
Marius Mogen e kemi derguar ne Amerike!na tha qe paskerka bere edhe kolonen zanore te nje filmi qe beri furrore por s'e di cili nga ata shume ishte)
tjeter?njerez te rinj pa pune, vazhdojne te zbulojne talentin e tyre dhe behen brenda nates "kengetare" po nejse.ne si publik i thjeshte vazhdojme te pelqejme muziken e mir! meqe ra fjala, 3sudest ka nxjerre nje kenge shuuuum te bukur!(e degjoja cdo dy ore ne sezon kur beja pauze)kismet, do te sjell ndonje mp3 me kto te bukurat.
ti cke ber ndonje gje?
pups
Ate kengen e 3SE merre ne cd dhe kur te vish ktu (te une ) ta degjojme. Une hic. Ja verdallisem akoma...Sot isha tek ish puna ime e dashur (QTU) bera njady pazare dhe piva nje kafe. Takova edhe shoqerine e vjeter.Cte bej aman...
Kam pare nje dite ne nje kafe edhe Jurin me J... Cudi se une mendoja se ishin akoma ne rumani. Bo' Ma pershendet Bukureshtin. Ika ime'
Ou?po cne aty Juri?edhe une ktu i dija,por nejse.ndoshta kane mare pushimet e pashkeve
mos u merzit me po he.e di si e kane kto pune.pastaj cdo gje kalon me kollaj nga c'e mendon.ke per ta par po he.
une jam mar me pun shpie sot(kshu nga themelite me nje fjalete thash qe kam nis vrap me?dio sa bukur eshte!tek nje park ktu afer(cismigiu,e di?)nejse.tani do ulem te lexoj ca se jam shum mbrapa.
folim ne.
ciao.pups
hey romania ckemi, si ia keni kaluar?
he mo asnji sflet? o Io_e_te nga behet ai smokiee?ti ca ke be?
Cke me goce qe bertet?
sjane aq te ngeshem njerzit:P
psh dje na erdhi Ana Vissi dhe ishim busy!po sigurisht qe duhej pritur se i mbetej hatri tjetres pastaj!edhe ja shkuam e pritem (edhe pse koha nuk e agreoi aq shume se u shtrydh qielli)kendoi nja 3 kenge, kerceu nje cike aty e krisi e iku!tha meqe po bie shi po vij ne tetor prapepastaj na kendoi ca Akcenti me Voltaj (aty po spektakel) erdhen ne qejf robt, i flaken cadrat e hidheshin si te lojtur nga mente!qejf dhe gallata plot me nje fjale!
edhe ja kshu!sot pastaj avazin, shkolle biblo edhe home!(dita iken si e terbuar s'kap dot me asgje)gjoja u zgjat dita por shikoj qe me pak gjera arrin te besh!nejse.
ti ca ke bere ndonje gje?Skiperia cthote?do behet apo sdo behet hic?
Krijoni Kontakt