Close
Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 210
    Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    hey, po ju ca keni bere ktu more?
    e paskeni kthyer ne hetuesi!
    nese doni te ziheni draga, hyni ne msn ose me msg!
    ju lutem shume, ktu dua seriozitet
    Hajt me te mira dhe ulini shpatat!

p.s: hey, mikush, e di une qe ke bere edhe me mua debat ti, por sjam aq e ngeshme sa te pres e te qep carcafe(si puna jote) se me sa shikoj une, edhe ti nje peshe me teper qenke ne kte dynja!mgjth kjo sme intereson mua se kam thene qe nuk "debatoj" me me ty!thash qe kam gjera me te rendesishme per te bere sesa per tu mare me nje "adult te keq"!
    sa per shkrimet tuaja-tendet dhe te Patrunxhes vetem sot pata ngene ti lexoj,(nese je i mire ne letersi(ne gramatike jo dhe aq se nuk i zbaton me aq rigorozitet rregullat drejtshkrimore po hajt mo,sjemi tek fakulteti Gjuhe-Letersi dhe falim ne nganjeher) shkrimet e gjata nuk ngjallin interes,nje motiv me teper, kur e di ca mund te shkruaje "shkrimtari", qofte ky dhe poet.
    sidoqofte, personat me te cilet debaton,jane dy persona te ndryshem(mgjthse nuk vdes nga meraku te te njoftoj, po ta them qe mos te mbetet merak)
    ishte thjesht nje replike "shoqerore" kshu qe nuk pres te nisesh "hajde basma"!
    naten e mire dhe kthe ndonje shishe uthull se qenke nxehur me sa shoh!

p.s: suksese ne restanca!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Io_e_Te : 19-09-2004 më 16:48
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    waaaaaaaaaaaa mami se kisha pa IO_E_TE ndonjehere ne kete gjendje una ore aman
    si qenke bere ythe "bish replikuese" ahahahahahaha jo me shume se mua ama te shohesh cdo ti bej mikit_ro do ja shkaterroj ate trurin e vocerr prej miu .
    aman me ste kisha pa ndonjehere ne kete gjendje une ty dhe uthull i ke propozu te pije mikit me aman ? ahahahahahha vallAi mire i ke thene .

ps. mbarova me ty une tani do filloj me Mikin uuuuuuuuuu kush rri dhe ja shpjegon se eshte Gomar fare po me "G " te madhe se
    hajde bye io

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    ihaaaaaaaaaaaaa nga tja fillosh aman ketij dhe corapet mami ja paska vesh deri diten qe ka ardh ne rumani
    o cun po si ngele kaq bosh nga trute ti ore aman **** erdhe e gomone e shpume do ikesh .
    ah te tregoj paksa kultur qe mund te me mbetet ne bisedat me ty " te me ndejsh per ofezat".
    e tregove dhe ti vehten se me shume se nje idjot smund te jesh tjeter , mua ne fakt me kishin thene se ketej nga trojet rumune te iken truri po ty te paska dal fare edhe ska shanc me tu rikthy ufaaaa sa keq per zotin.
    keshtu per te ofenduar qenke me mire se dhe nje aerolak mbase i njeh jane ata qe lypin vend e pa vend po dhe ata jo kaq fare , mua me behet qejfi qe ti ke nje fjalor shembullor dhe vertet per tu pas zili .
    sa bukur do te ishte sikur "zoti mashkull katunar " te dinte te mbante nje sistem te qendrueshem por ja qe ka raste kur smundet me dhe duhet patjeter ta perfaqesoje vehten ne menyre me dinjitoze "injorancie "
    Surrati im surrati yt shume eshte permend i shkreti as ma ke pare dhe as ta kame pare dhe as mos ta pafsha kurre .
    sa per pucrat uaaaaaaaa skame asnje kokerr ja te plasesh ne vend ti surrat bajge me sy si kakerdhite e miut (ok?)
    Ste kuptoj dot vertet dhe pse ti ankohesh se sme kupton ti mua , shume e veshtire te me kuptosh ti mua sepse jame shume deep une lal
    kush te tha nje here qe ta ndjej per surratin tim ? sa banal
    me paske dhene shume rendesi Miklovani mua ????????
    puuuuuuuuu se me fulliqe fare lol aman
    te dhjefsha selenicen !(sa turppppppppppp jazek lal ) se atje ke lindur sado i keq te jete .
    propozim gjenial ai i te peshtytures po jo mua lal ndonje tjeter he te keqen se kame frike dhe nga keto semundjet ngjitese ufaaaaaaa sikur te jesh me side
    ua si the "FEMIJE I KEQ "?
    ske thene ndonje gje te re kete ma kane thene dhe shume te tjere para teje e shohin qe su mban me pilafi uje behen si dragonj ja keshtu si puna jote me fjale pastaj puffffffffff bien si ato mizat fluturake dhe ngordhin kur i sheh ne nje mengjes te bukur thone nen ze"mnjes" me vjen turp nga vehtja kur i shoh ashtu ne ate gjendje mjerane si lypsare te vegjel dhe presin tju thuash "mjes" dhe ti por ja qe here ua kthejme e here jo cti besh "asta e viata "
    ajo "B" te vihet para thua ti per te krijuar surratin tim ? ahahahahah sma ke pare ore "*****" meqe e dashke me B dhe te madhe para ej te premtoj une se me shemtire se ty as ne zoo nuk gjen sikur te behej ndonje (mister) ketej ti do kishe cmim inkurajues (mister "mundohu te mbash vehten ") vishi kepucet me corape te lara se ndryshe vijne ere !

Po mire mo aman kush shkoi ne Ias dhe slojti nga mend e kokes dhe nga nje ane te jap te drejt qe sje ne terezi ti me sistemin nervor se andej malsi eshte vetem kafsh rrine po po bejme nje perjashtim per ty ti je nga ata te kopeshtit zoologjik
    nejse Miklovan se u zgjata shume une dhe ti e derman kur ta lexosh rezik merr "Personalin dhe per nje jave na vjen per vizite ketej po athere kur te mberrish ti te kane rene nervat lol " ua se harrova une nese ke deshire per me keq se fjalet po qe muhabeti per ndonje ndeshje boksi e leme vend takimin aty ne mes Piovres
    ika nje here ika
    ps. ej Io_e_te te sugjeroi uthull e ? ndersa une them me mire futi nje tas me dhalle lal dhe je ne terezi ti ,pastaj bej nja dy ore te mira gjum qetesohu dhe bej ndonje xhiro . them une po ti bej si ta ndjeje
    hajde pra shporru se le nam "idjot me krah "

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944
    Citim Postuar më parë nga Io_e_Te
    Ore,ne mir jemi shyqyr Zotit, po kemi merakun tuaj!
    sa per ate shoqen tende, po te me thuash si e ka emrin, mbase e gjej une, po ti me thuaj, mos ke pare nje mikun tim ne Bari gje?na bej ndonje zile nese pergjigjia eshte pozitive
    ciao.gjith te mirat.
    ---------------------------------------------------------------

Une s'jam nga ata qe bej zile! Une marr ne telefon

Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    o djalosh, e ke mare si me terselleme kete punen e edukates apo te surratllekut!(prandaj dhe te sugjerova te kthesh njeher shishen e uthulles se thone se te qetson nervat)
    nese ti smund te flasesh civilizat, po mundohem njeher une!(ste premtoj gje!)
    sme intereson shume kultura apo zotesia jote per carcafqepesi dhe as kush je ti dhe kush do behesh ti!!!sme intereson personi yt prandaj dhe skam pse "rremoj" neper forum te kerkoj informacion rreth teje!qe flisje nga Iasi, po!e kam thene une pasi thjesht rastesisht kam pare "na ishte njeher" nje miki-ro qe fliste ne Iasi dhe qe NUK IA KAM IDENE SE KUSH ESHTE DHE KUSH MUND TE ISHTE!!!dmth une nuk e njoh fare dhe skam thene asgje ne adresen e atij personi(dhe as ty ste kam thene qe je ai, ne mos gaboj?!)debatet me ty nisen thjesht nga mosperputhja e mendimeve dhe e "ofezave te tua shoqerore" rreth temes.sidoqofte...
    sa shoqe e kam une, apo sa e njoh une patrunxhen sdo bej ndonje deklarate tani per madherine tende se nuk i ke bere kilet akoma!
    vec ksaj, s'u bere ti te te kerkoj falje une!kur te arrish fiqte, e shqyrtojme edhe njeher kte ceshtje!
    nese ti meresh me njerez qe te duken injorante, je tre here me injorant se personat respektive!(te supozojme se gjykimi i tyre s'behet nga nje palaco cirku)
    sa per gabimet ortografike, nuk te qortova ty por pretendova nga ty ate cka pretendove ti nga te tjeret!
    mgjth skam me kohe te merem me ty se gjithmone e me teper bindem qe je brume i ardhur!
    naten e mir dhe mos harro e!(nje gllenjke uthull para dhe pas buke)
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499

haha:)

Citim Postuar më parë nga zeus

Une s'jam nga ata qe bej zile! Une marr ne telefon

haha e mir!me bej nje tel ateher

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    "Vetëm dy gjëra janë të pafundme, universi dhe budallallëku i njerëzve, po për të parën nuk jam i sigurt"

p.s: mos me thuaj qe ka dale nga eksperimentet mbi qenien forumore ky konkluzion e?!

Anëtarësuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    EJJJJJJJJJJJJJJJ me fal miki_ro se spo e lexoj fare lal qeka njesoj si ato dy postimet e para keshtu qe vk (vari kualitetin)
    ti lali mashkull vazhdo te grish sallat dhe ha sa me shume gazeta !
    me pak fjale se me shume sikur sta kame me ngene te rri te merrem me ty une jo per gje po sja vlen fare keshtu pra po e le "tender te hapur " kush do mund ta vazhdoje me ty me tej drejt rruges se parcelave me jonxhe se bej se u dorezova se spara jepem keshtu besoj me kupton
    ika nje here une njerez te mire se kame pune pa miki i paska vene grosshet ne zjarr i ka fut dhe nja ca lekure derri nga ajo e rruara sic e kane rumunet tradite gatimi ketej dhe sa te behen ato kete muhabet ka ky .
    hajde pra bye Io_e_te he me aman dhe ti me ke merresh me nje coper derrrase te kalbur tani nga fundi i ka hyre dhe molja e po e ben vrima vrima
    ik e lal keputi nje gjum per qejfin tat !
    hajde pra bye bye
    ps.miki_ro mbahu mire toku se po fillon dhe dimri lal ver shall se mos te behen gryket dhe vish tuta posht pastaj pantallona he derman se ca si i mberdhifur je ti lal
    bye

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944
    haha e mir!me bej nje tel ateher

-------------------------------------------------

Aha ketu mbyllet diskutimi se nuk kam numrin!

-------------------------------------------------
    Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944
    "Vetëm dy gjëra janë të pafundme, universi dhe budallallëku i njerëzve, po për të parën nuk jam i sigurt"

p.s: mos me thuaj qe ka dale nga eksperimentet mbi qenien forumore ky konkluzion e?!
    ------------------------------------------------------

Kete e ka thene Alberi flori!

P.S. E di ç'ke ti! Te ta heq ate doren nga supi une ty edhe nisu ...

------------------------------------------------------

Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mashtrime me zgjedhjet ne Rumani dhe Bullgari
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 06:12
  2. Dy studentë shqiptarë horror në Rumani!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 09:29
  3. Shqiptarët në Rumani, një histori e lashtë
    Nga ILovePejaa në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-09-2007, 05:13
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2004, 18:24
  5. Komuniteti Shqiptar në Rumani
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •