Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    B-Blue....
    Mirpo t'pakten ndjenja ke per ex-dashnorin,ngase bashk me mllefin ekziston edhe nje dozė nga dashuria qe kishe pėr tė,dhe qe ka lenė gjurm ne zemren tende...,por mos thuaj, fare pak sa mos te thuash se ske hiq....,ngase ne ca momente nuk mundesh ti kuptosh sa kan peshė....jo gjithehere,por ne nje qast, kur te rikujton diqka nje objektė,apo rrugė...

Ne te shumten e rasteve ligji i dashuris,...shprehesh aq agresive ndaj ex-it,qe...ne fakt ate e bene nga dashuria pėr tė !

Sdq........

shmeki
    Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!

Artiste Maska e Kuntakinta
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    E dua dhe kam per ta dashur gjithmone. Do me mungoj shume, por nuk mund ta shoh veten te vritem prape me nje njeri, i cili nuk me ka dashur kurre. Pra, me zvarritje dhe dhimbje, do mundohem te eci perpara.
    :-)

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    As qe me shkon mendja.
    Personi qe kam ne krah eshte dashuria ime e vertete.
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Re: Jeni ende te dashuruar me ishin tuaj?

Postuar mė parė nga La_Lune
    Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget,te cilen me veshtiresi e kujtoni??Apo do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithcka ne ate lidhje ??
    njeriu dashuron vetem nje here . akoma edhe njeriu me i koruptuar dhe prostituta ma e madhe nese i pyet do te thone qe kane dashuruar vetem nje here . per disa perben tashme nje te kaluar te larget por per disa eshte nje plage ne zemer qe sa here e mendojne u dhemb . po jap nje shembull . une ne krah kam nje cifel granate ofensive dhe plaga eshte sheruar tani dhe nuk duket ne lekuren time por [cifla ] e granates eshte akoma dhe sa here qe bie shiu dhe vrenjtet koha ajo me dhemb . ...e njejta gje ka ndodhur me mua ne dashuri . ende e dua engjelluin tim por me duhet te ndahem dhe te mos rikthehem mbrapa se nuk mund te ndryshoj asgje ne ate lidhje . ne fakt sa here jam bashkuar aq here jam ndare sepse te tille jete zgjodhem qe te dy me perpara se te njiheshim . me respekt maratonomak . yrime per temen .

Charla
    Anėtarėsuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    ne zemren e te dashurit
    Postime
    8
    Tani me ju thone te drejten te dashur miq te forumit ne nje menyre apo ne nje tjeter dashurine e pare e ndien cdokush dhe bashkohem me fjalen e Shmeki

PO flas per dashurine time te pare ka 10 vjet qe e kame humbur
    e mendoje pothuajse cdo nate dhe te dashurit qe kame. I kame thene qe me mungon, i them kure e shikoj ne enderr, i them kure pyes ndonje per te
    dhe rrethi shoqeror e di sa shume me mungon por me shume e di kjo zemra ime qe po e vuan

Mbase nga fakti qe kemi qene dashur shume, dhe qe ky fati i poshter dhe makaber na ndau pa pasur pike meshire sepse na hodhi neper cepet e botes pa pyetur se zemren e kujt do lendoi

Por i lutem zotit qe te mos me ndaje nga kjo jete pa u takuar nje here me syte e tij pa e perkedhelur dhe nje here faqet e tij. qofte kjo dhe per te fundit here
    E di qe dhe atij i mungoj, qe dhe ai po vuan, por nuk kemi mundesine per te qene bashke se jetojme shume shume larg njei tjetrit

me mungon si ajri per te ushqyer mushkerinjte, si gjaku per damaret, si hena per te pare, si dielli per te me ngrohur ME MUNGON DASHURIA IME!!
    Dhe kjo ndjenje trishtime do me mare jeten, por ne qofte se nuk takohemi ne kete bote, atehere te me vije e te me qaje tek varri dashurine

Dhe mbi itaken time (kure do te jete shkruar per mua te ndahem nga kjo bote)

le te shkruhet

E lindur per ty,
    E dashuruar me ty,
    Jetova per ty
    Me ne fund rashe e vdiqa per ty dashuri
    I know I may come off quiet, I may come off shy.
    But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Charla me vjen shume, shume keq per historine tende, dhe doja te them qe ndoshta nuk eshte vone qe te bashkoheni prape, po qe se duheni cdo gje rregullohet, mund te gjesh mundesine te jeni bashke edhe pse jeni ne cepe te ndryshme te botes. NUk mund te jeni asnjehere aq larg sa nuk mund te jete i mundshem bashkimi, une jam ndonjehere nje romantike e semure dhe besoj se largesia e rrit dashurine dhe pastaj dashuria e mposht ate dhe ju mund te jeni prape bashke.
    Nuk e di c'te them tjeter, edhe une e kam te dashurin larg, dhe e kuptoj si ndjehesh ne nje fare menyre por jo komplet.
    SHpresoj qe nje dite te takohesh prape me dashurine tende dhe te jeni shume te lumtur te dy bashke.
    ME respekt,
    Baby_blue
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Charla
    Tani me ju thone te drejten te dashur miq te forumit ne nje menyre apo ne nje tjeter dashurine e pare e ndien cdokush dhe bashkohem me fjalen e Shmeki

PO flas per dashurine time te pare ka 10 vjet qe e kame humbur
    e mendoje pothuajse cdo nate dhe te dashurit qe kame. I kame thene qe me mungon, i them kure e shikoj ne enderr, i them kure pyes ndonje per te
    dhe rrethi shoqeror e di sa shume me mungon por me shume e di kjo zemra ime qe po e vuan

Mbase nga fakti qe kemi qene dashur shume, dhe qe ky fati i poshter dhe makaber na ndau pa pasur pike meshire sepse na hodhi neper cepet e botes pa pyetur se zemren e kujt do lendoi

Por i lutem zotit qe te mos me ndaje nga kjo jete pa u takuar nje here me syte e tij pa e perkedhelur dhe nje here faqet e tij. qofte kjo dhe per te fundit here
    E di qe dhe atij i mungoj, qe dhe ai po vuan, por nuk kemi mundesine per te qene bashke se jetojme shume shume larg njei tjetrit

me mungon si ajri per te ushqyer mushkerinjte, si gjaku per damaret, si hena per te pare, si dielli per te me ngrohur ME MUNGON DASHURIA IME!!
    Dhe kjo ndjenje trishtime do me mare jeten, por ne qofte se nuk takohemi ne kete bote, atehere te me vije e te me qaje tek varri dashurine

Dhe mbi itaken time (kure do te jete shkruar per mua te ndahem nga kjo bote)

le te shkruhet

E lindur per ty,
    E dashuruar me ty,
    Jetova per ty
    Me ne fund rashe e vdiqa per ty dashuri

Charla, pershkrimi jot te ben te ndiesh keqardhje shume.

Une do te te sugjeroja qe te mos ta lesh punen varur se nese ndien keshtu sic thua ti do vuash shume dhe nuk do mundesh te ecesh perpara.
    Te sugjeroj te takoheni sa me shpejt, dhe ose bashkohuni, ose ndahuni, se duke e lene peng kete ndienje kaq te forte ju ben te gjitheve te vuani, dhe nuk eshte e drejt as per personin me te cilin je mendoj une.

Pac fat qe ketej e tutje!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Dashuria e pare nuk harrohet, dhe varet se ne cfare kushtesh je ndare qe te thuash te kthehesh back me ish te dashurinapo jo. Gjithmone te vijne mend castet e bukura qe ke kaluar, por i perkasin vetem te kaluares dhe nuk i perkasin kohes qe ti jeton.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2004
    Vendndodhja
    nji jave n'durres dy jave n'tirone
    Postime
    3
    eshte e vertete qe dashuria e pare nuk harrohet ,megjithese ajo i takon te kaluares ka dhe momente kur ajo te shfaqet ne mendje . une nje gje te tille e kam perjetuar vete dhe pse kishte disa vite qe nuk ishim takuar per shume arsye .
    me thene te drejten tani qe une po e perjetoj ate dashuri te "humbur'' ndjehem shume shume mire , mu kane kthyer edhe njehere kujtimet mjaft te bukura kur ne jetonin castet me te bukura te nje dashurie.
    me thene te verteten , me vjen shume keq per ato qe humbin dashurine e pare. eshte nje ndjenje e jashtezakonshme
    me thuaj me ke rri
    te te them se kush je

trance&weed Maska e ermir mucollari
    Anėtarėsuar
    03-03-2004
    Vendndodhja
    gjithmone larg tokes
    Postime
    15
    mua per ish-et time sma ndjen fare ......................lum si une qe kam rrushin tim tani
    kujt i pelqen muzika te beje nje zeeeeeeeeeeeee

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Apolineri, luftėtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Gruaja e dashuruar pas elbasanlliut 28 vjeēar detyrohet tė shesė
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 01:04
  3. Williams dhe Kate tė dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  4. Historia e trishtė e mjellmės sė dashuruar (rm)
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  5. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •