Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget,te cilen me veshtiresi e kujtoni??Apo do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithcka ne ate lidhje ??
Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget,te cilen me veshtiresi e kujtoni??Apo do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithcka ne ate lidhje ??
Eshte e veshtire te harrosh lali por e rendesishme eshte te shikosh perpara dhe te vleresosh ate qe ke per momentin
hani pini edhe....
mu per vete me mbeti merak se me gocen e fundit qe dola m'humi numri telefonit, ptu nanen, se ishte dhe e mir dreqi
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
la lune dashuria e par nuk harohet... per ate arsye eshte e veshtire ta harojsh te dashuren e par...apo te kaluaren...do te doja te rrikthehem po smundi
forca juveeeeeeeee
hmmm ne fillim po por tani as me intereson hic hic sepse e ka bere veten qe une ta shperfill
po mendoj disa here per ate,edhe per lidhjen qe kemi pasur,po ashtu do u ktheja mbrapsht po te me jepet mundesia dhe do u sjellja shum me ndryshe sesi jam sjellur.Pasi ai djali meritonte me shum respekt sesa i kam dhene una.Por sikur thone vetem kur e humb ate person athere e kupto sesa e do,por athere eshte vone!
mluq pluq bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
Te them te drejten momentet e bukura me nje njeri qe e ke dashur shume nuk harrohen kurre.
U bera me shum se 3 vjet e ndare nga ish i dashuri dhe prap me kujtohen disa gjera te tij.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Fatkeqesisht ka pak qe jam ndare nga ai. Mendja e madhe e tij na coi deri ketu dhe perseri nuk e pranon. Vazdoj ta dua me gjithe shpirte, por nuk do doja ti rikthesha perseri, sepse se here jemi kthyer jemi ndare prape. Po te kthej gjithcka mbrabsht sigurisht se do te kisha vepruar ndryshe, di ia kishe treguar vendin e tij me kohe.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Ato jan zenka,nese nuk i kuptonė....nga dashuria e madhe i beni ato..prap do beheni bashk...pa tjetėr kjo ėshtė vetem vazhdimsi,por jo fundi !Postuar mė parė nga Leandra
Fatkeqesisht ka pak qe jam ndare nga ai. Mendja e madhe e tij na coi deri ketu dhe perseri nuk e pranon. Vazdoj ta dua me gjithe shpirte, por nuk do doja ti rikthesha perseri, sepse se here jemi kthyer jemi ndare prape. Po te kthej gjithcka mbrabsht sigurisht se do te kisha vepruar ndryshe, di ia kishe treguar vendin e tij me kohe.
Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!
ishalla u bashkofshi me ISHIN
un ala skam ren ne dashuri
kur ta provoj po ju them![]()
Krijoni Kontakt