Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

Bush kundër martesës midis seksit të njëjtë

Dje presidenti amerikan ka bere te ditur se eshte totalisht kundra marteses me lidhje homoseksuale. Gay & lesbians tashme gjejne kundershtimin total ne lidhje me kerkesat e tyre per lidhje normale bashkeshortore.

Presidenti amerikan George W. Bush ka kerkuar senatit propozimin e nje amandamenti i cili do ndaloje me ligj martesen pederastore ne shtetet e bashkuara te amerikes.

Propozimi sic ishte parashikuar ka shpallur pakenaqesira ne qeveri. Demokratet e kane pare si preteks per te sulmuar presidentin Bush ne fushata elektorale. Ata jane pro idese qe duhet qe shtetet amerikane te vendosin ne lidhje me kete dhe jo pushteti federal.

Per sa i perket opinionit tim personal per here te pare bashkohem me politiken e Xhorxhit. Historikisht i kam qen kundra ama kesaj radhe po ben gjene me te domosdoshme.own with fags. U ka bo b*thqimlliku si me qen parti ngelen tu kerku te drejtat. E fundja fundit ca te drejtash te demoralizojne nje shoqeri te tere me dicka qe jo vetem shteti shoqeria apo edhe kultet fetare jane kundra por edhe konsiderohet si semundje hormonale.

urime mister president. Duam nje shoqeri te ndertuar ne bazat familjare edhe etike te pastra jo shoqeri anti-njerezim
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Ndoshta eshte hera e pare qe jam ne nje mendim me Bushin. Mendoj qe njerezit te te njejtit sex qe duan te martohen, jane me te verete te semure. Dhe Zoti qe ka krijuar njerezimin e ka denuar nje gje te tille. Por si thoshte gjyshja ime,..bota po sillet rrumbullak gjithcka mund te ndodhe....
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    edhe kesaj radhe po mashtroheni bayerni dhe leandra po bushi eshte pedofil ,nuk e keni ditur?

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Edhe une e vetmja gje per te cilen e mbeshtes Bushin.

Martesa nuk eshte nje institucion qe te luajne keta si t'ju vije rrotull moda. Martesa eshte nje institucion mijeravjecar qe eshte shpikur natyrisht nga ciftet heteroseksuale dhe e tille duhet te mbetet. Ata homoseksuale qe duan te rrine ne cift, le te bashkejetojne apo te shpikin ndonje lloj certifikate tjeter qe te jete posacerisht per llojin e tyre, por ne asnje menyre nuk jam dakord qe te konsiderohen para ligjit ne maredhenie te njejta me ato te mamit dhe te babit tim.

Pike muhabeti!
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Fakti esht qe ne ket pune s'ka rendesi as mendimi im, as i juaj dhe as i George Bushit dhe dashnorit te tij Rumsfeld.
    Shikoni ku kane qene te drejtat e homoseksualeve para 20 vitesh e shikojini ku kane arritur.
    Po te shikosh gjate historise mos-lejimi i marteses ndermjet tyre mund te jete vec nje gje e perkohshme.
    Nqs njerezimi esht i destinuar qe te degjenerohet, njeriu i fundit ne bote qe mund ta ndaloje ket esht lopcari i Texasit George W. Bush

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Te pakten te bej nje gje te sakt ne kete ceshtje se ne te gjitha ceshtjet e tjera sallat i ka ber si njeri injorant qe eshte.
    Per kete e mbeshtes..jo vetem nuk duhet tju ju lejohet te martohen por as te qarkullojn publikisht etj.. se eshte shume gje e shpifur.

shpresoj shqiptar mos te ket shume te till.

ps. po te jet ndo njeri ne forum ta thot se ska gje te keqe....

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Bushin se kam mbeshtetur kurre dhe rrjedhimisht edhe ketu me gjen kundra.

Gustot e mia personale jane larg nga realiteti,duam sduam ,jane pjese e jetes sone ,po kurr nuk do marr kurajon as ti paragjykoj e as te percmoj.
    Ne nje jete te falur nga dikush tjeter ,zgjedhjet jane personale.
    Me behet qejfi qe ne kete problem Bushi do kete mbeshtetjen e plote te Shqiptareve.

Ta duam Shqiperine,si shqiptaret ,ameriken.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anëtarësuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147

Thumbs down

undefined Ne qoftese Bushi dhe administrata e tij do te
    arijne te nxjerin nje ligj ku te ndalohen(pse jo edhe te denohen) martesat
    ndermjet te njejtit seks,me te vertete qe do te futet ne historine e botes njerzore.
    Jam ne menyre te pa diskutushme kundera ketyre martesave dhe ,mbeshtes cilin do qe eshte kundera ketij fenomeni anti-njerezor te pa moraleshem.
    Gjithashtu denoj dhe jam kundera krijimit ne Shqiperi te ketyre shoqatave.
    ...me vjen neveri te shkruaj per nje teme te tille ,dhe jo me te jetoj me nje realtet te tille...
    RANDI.
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Tema të Ngjashme

1. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  2. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •