Pluralizem-Liberalizem, sepse eshte e vetmja menyre pervec politikes e mba ekonomine gjalle, me ndryshimin e teknollogjis sistemet e vejtra u ka ikur koha, dhe sot duket diferenca ndermjet atyre qe jan liberal dhe nga ata me kohet e qepes akoma.
Komunizem
Socializem
Pluralizem- Liberalizem
Nacionalizem-Monarki
Globalizem
Teoria e Mjedisit
Teokraci
Anarki
dicka tjeter
Pluralizem-Liberalizem, sepse eshte e vetmja menyre pervec politikes e mba ekonomine gjalle, me ndryshimin e teknollogjis sistemet e vejtra u ka ikur koha, dhe sot duket diferenca ndermjet atyre qe jan liberal dhe nga ata me kohet e qepes akoma.
Mjafton qe vendi yne te eci para pamvarsisht se kush e drejton ate.
Si perkas asnje partie politike se sme terheq plotesisht asnjera, gjithmone kane dicka kundra.....
The person that knows "how" will always have a job. The person who knows "why" will always be his boss.
Vetem nje her ta shoh Shqiperin perpara,dot ishte nje krenari e madhe per mua.Edhe tash jam krenar por dua ta shof me mir.UK.
Pluralizem - Liberalizem sepse (gjithmone sipas mendimit tim ) eshte nga te paktat ose ndoshta e vetmja politike e cila mund te coj ne nje zhvillim te pergjithshem te vendit tone.
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Une votova per anarkine. Pse nuk e pelqeni anarkine?
Une jam per nacionalizmin, por pa monarki.
Vota ime ishte per dicka tjeter , por gjithmone duke patur parasysh Monarkin dhe Nacionalizmin qe eshte nje sistem i avancuar organizime .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Una jam per Koservatorizmin liberal.
Stil Ron Paul pak a shume.
Krijoni Kontakt