nje dashuri e humbur edhe mund te rikthehet ....
por nuk do te kishte jetegjatesi...prandaj mendohuni mire...
para se te ndaheni...![]()
nje dashuri e humbur edhe mund te rikthehet ....
por nuk do te kishte jetegjatesi...prandaj mendohuni mire...
para se te ndaheni...![]()
jo sjam dakort me kete shprehje. Mendoj se nje njeri qe ke dashur sinqerrisht edhe pse tani jeni ndare, do vij nje kohe qe do ta mungoni njeri tjetrin. Dashuria e sinqert nuk humbet kurre. .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 14-12-2004 mė 10:16 Arsyeja: gjuha e huaj
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Besoj ne shance te dyta..edhe nqfse eshte dicka qe me te vertete ja vlen,mbase do mendoja...por po ashtu mund te them qe BUKA E THYER S'NGJITET ME(kshq nuk jam e sigurte, por do shikoja mire situaten/arsyjet e ndarjes etj)
How can she fall, if there is no one there to catch her
Une nuk mendoj se dashuria e humbur eshte e pakthyeshme! Besoj ne ate qe njerezit qe dashurohen mund ta falin njeri tjetrin per gabimin qe mund te kishin bere! E thashe "gabimin" me kuptimin qe, nese eshte bere ndonje gabim i madh per shembull, sepse sa per gabime te vogla mendoj qe nuk duhet diskutuar, ato duhet te falen!
Ai qe dashuron din edhe te fal!
Duhet t'i jepet nje gjase e dyte njeriut qe dashurojme, por ama vetem NJE jo me shume, sepse ka mundesi qe "berja gabime" te behet shprehi dhe atehere do te ishte dicka vertete problematike!
ZeM![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zana e malit : 14-12-2004 mė 11:09
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Ne dashuri njeri eshte i semure e tjetri perfiton nga semundja tjetrit.
Gjithnje vuan i semuri e frutet i vjel i shendetshmi.Per me i dhane nje zgjidhje pyetjes qe ke ba, une mendoj qe ne cdo gje duhet me qene mesatar,si ne urrejtje si ne dashuri.Nga urtesite profetike ne Islam eshte nje citat ku thuhet.
"Mos e teproni me dashuri ndaj ndonjerit pasi neser mund te behet armiku jot dhe mos e teproni me urrejtje ndaj ndonjerit se neser mund te jete miku jot"(vetem kuptimi,nuk eshte origjinali).Mjer ata qe jane verbuar,e vendosin ne piedestal te shpirtit njerz tjere normal pervec vetes tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 14-12-2004 mė 11:14
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Besoj se mund te rikthehet kur shkaqet e ndarjes nuk kane te bejne me tradhetine, pabesine, mosmirnjohje, respektin. Ka plot shkaqe ne shqiperi qe te bejne te ndahesh por per hir te dashurise mund te rikthehesh.
Dashuria ka arsyet e saj qe mendja si njeh.
Dito.
Dito,
Ndarja dmth mbarimi i dashurise eshte po ne ate kohe kur ndodhin ato qe ceke me larte...se perndryshe nuk ndahen njerezit kot.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ndahen mor vlla ndahen, sepse ne shqiperi ka probleme te tipit qe te ben te qeshesh por qe vertetesisht jane per te qare! Psh. preardhja e personit dmth familja e tij mosperputhje me familjen tjeter, Ana financiare jo e kenaqshme dmth mosplotesim kushtesh!, shfaqja e veseve te ciftit ne vazhdimesi te njohjes, kto jane disa qe une permenda por ka edhe shume te tjera qe jane budallalleqe me brire, Ah po u kujtova edhe per dicka tjeter, psh kur fillon mileti e te mbush mendjen per te kunderten ne lidhje me personin qe do dhe te shprehin anen me negative tenden duke fryre e sterfryre historine tende.Postuar mė parė nga StormAngel
gjithsesi eshte ndienja qe triumfon ne fund.
Dito.
Jam plotesisht dakort, shum mendim i bukur dhe mbi te gjitha RREAL (dmth nga pikpamja ime sepse keshtu me ka ndodhur, perndryshe do te thoja qe koha nuk mjafton te shuaj nje dashuri te vertete, pastaj smund ta kalojme jeten duke pritur se 1 eshte e shkreta edhe duhet jetuar plotesisht duke veshtruar perpara dhe jo mbrapa...Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
![]()
Me pelqen postimi yt, Floriri, sidomos ato pjese qe kam theksuar me siper. Pak e sak!!Postuar mė parė nga FLORIRI
Megjithate, dicka desha te shtoja per temen. Ndoshta nje ndarje e trishton dike sepse dashuria mund te kete qene e madhe, por ama ne s'e dime se cfare e ardhmja mban te fshehur per ne. Po keto njerez qe sot vuajne per dashurine e humbur, ndoshta neser do jene te lumtur it never happened. Live to find out!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MisCongeniality : 24-12-2004 mė 14:41
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Krijoni Kontakt