Per mua e ardhmja sigurisht eshte me e rendesishme se e shkuara,por nuk do te thote qe te shkuaren nuk e veleresoj ose e harroj.Aspak!
Ju si mendoni?
Po
Jo
Nuk e di???
Per mua e ardhmja sigurisht eshte me e rendesishme se e shkuara,por nuk do te thote qe te shkuaren nuk e veleresoj ose e harroj.Aspak!
Ju si mendoni?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dionea : 23-02-2004 mė 10:56
I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
E kaluara eshte gjithmon kujtimi qe nuk harrhet asnjeher dhe e vleresoj, por nuk kan te njejten rendesi, disa gjera po, por shumica jo.ca kaloj kaloj, nuk mund ta veproj me edhe sikur te dua por mundohem qe cdo gje ne te ardhmen te jen me te kendshme dhe te mira se e kaluara si keq si mir.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
esht e vertet qe e kaluara kujtohet por jo ne te gjitha rastet
per mendimin tim e arhdmja ka rendesi
pa te shkuaren .........
p.s kot se ka emrin e shkuar ose kaluar .
Tropojan Virus
Kurse une vetem kam mesuar nga shkuara, por nuk dua ta mendoj me, se perndryshe nuk do heq para.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Te gjithe duhet te mesojme nga e kaluara,duke i hapur syte per ne ardhmeri.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une besoj se qe te dyja kane rendesi te madhe dhe besoj se
e shkuara ka me shume rendesi sepse eshte ajo e cila te drejton
te ardhmen.Nuk mund te mendosh te arrish diēka pa patur mbi
supe nje te shkruar.Besoj se u shpjegova.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
she she sa serioz rrema
rreme mir e ke rrusho
i think that way too
but ne disa raste varet se mund ta kesh te kaluaren shum te keqe dhe nje te ardhme te mir ose ndodh e kunderta
ca sben vaki sot![]()
A kan te njejten rendesi?...jo, sepse e shkuara ka me shume rendesi nga e ardhmja....po mos te ekzistonte e shkuara nuk do ekzistonte as e ardhmja e cila dikur do behet e shkuara.
So me baze te shkuaren planifikojme te ardhmen....duke mesuar nga gabimet dhe gjerat e mira qe berem dikur.
kjo eshte njesoj sikur te kishe pyetur jeta dhe vdekja kane te njejten rendesi ? JETA>e shkuara, vdekja e< ardhmja,,,,,,,,,,
po te tashmen e harruat?
une them se e tashmja eshte akoma me e rendesishme se e shkuara apo e ardhmja.
nuk jetojme ne te shkuaren, e aq me pak ne te ardhmen, jetojme ne te tashmen, te pakten une aty jetoj.
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt