nuk kane te njejten rendesi ajo cka ka shkuar ka ikur dhe eshte mire te shohim nga e ardhmja![]()
Po
Jo
Nuk e di???
nuk kane te njejten rendesi ajo cka ka shkuar ka ikur dhe eshte mire te shohim nga e ardhmja![]()
...Tintarella Di Luna !!!
Menyra e mire eshte te mendosh si ke vepruar ne te shkuaren qe te korrigjosh gabimet per te ardhmen. Po me shume rendesi duhet t'i japim cfare vjen me vone. Jo si ata njerez qe jetojne akoma me mendimet e te shkuares sa i kalon jeta para syve. Shiko jeten perpara pasi e ardhmja eshte ne duart e tuaja. "Truri eshte muzeu i se shkuares, dhe laborator per te ardhem, edhe pse e ardhmja eshte pas 5 minutash"![]()
Cuteness !
tshkume tkalume i themi ne na elbasani
u tha ca u ba mos e cyt ma
sigurisht qe nuk kane te njejten rendesi dhe nuk ka shume kuptim te kene te njejten rendesi gjithsesi. e shkuara eshte e shkuara e lumtur apo e hidhur tani ka ikur. enegjite dhe mendimet ja perkushtoj te ardhmes pasi ajo me pret dhe aktualisht ajo me intereson. pa dashur te nenvleresoj te kaluaren pasi tek e fundit per hir te saj jam ne kete pike qe jam ne jeten time gjithsesi e ardhmja sigurisht qe ka rendesi ne permasa shume me te medha se e kaluara.
![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
E ardhmja eshte mister..eshte ide qe shpresojme te behet realitet.
Eshte ai sirtari plot me endrra te cilat shpresojme te realizohen.
Eshte ai ylli qe ndjekim me aq force per te pare driten.
Lindja e diellit eshte emocion,perendimi eshte magji.
Respekt per te shkuaren dhe shprese per te ardhmen..
si e ardhmja si e shkuara kane rendesine e vet, por shume te ndryshme, te ardhmen nuk e njohim akoma dhe nga ajo presim me shume se nga e kaluara te cilen e kemi jetuar dhe e njofim por nuk e harrojme.
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
E kaluara ka rendesi per te ardhmen.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Hi all,
Per mendimin time e shkuara edhe e ardhmja jane te rendesishme, pasi pa te shkuaren nuk mund te krijosh te ardhmen.
Kiss u all,
Ediola
I love my love, my love loves me!
Postuar mė parė nga leci
![]()
bravo me ty jam dhe une , jane te gjitha fryt yti a dikujt tjeter mos u merzit![]()
![]()
Jane te dyja te rendesishme,te shkuaren se ndryshoj dot ,ma - me exsperienzen e fituar nga e shkuara - shoh te ardhmen e cila me premton mundesi per te realizuar ate qe nuk bera dot ne te shkuaren ..ok...![]()
Krijoni Kontakt