U bera me shume se 1 vit qe jam ne kete forum , dhe doja te prezantoja veten time pak me shum dhe per ata qe sme njohin.
Une quhem Brunilda te gjithe me therrasin shkurt Bruna , kam lindur ne Kamez (Tirane) me date 22 tetor te vitit 1979.
Ketu ne Belgjike kam 6 vjet , dhe se di as vete se si kane ikur keto vite larg prinderve dhe te dashurve te mi.
Te them te verteten me merr malli per vendin qe kam lindur per shoqerine atje , me merr malli per prinderit dhe vllain e vogel qe e dua shum dhe qe e kam rritur vete.Tani e kam kuptuar ne mergim se sa te rendesishem jane prinderit dhe se sa me mungojne ata.
Une jam nje vajze shum e dashur dhe e shoqeruar me njerzit per kete i kam ngjajtur babit qe e kam me origjine Kavajs, jam e forte per shum gjera dhe njeri shum i ndjeshem dhe per keto i kam ngjajtur mamit qe e kam me origjine nga Kuksi.
Me pelqen te dale te njoh njerez te rinj , me pelqen sinqeriteti dhe i urrej genjeshtaret.
Hobet e mija jane noti fitnes dhe te shkoj ne disko.
Nje gje kam kuptuar keto 6 vite qe njeriu eshte i forte , dhe i perballon shum gjera qofte edhe vetem.
Kaq kisha , here tjeter do ju flase akoma me shum per veten time
Ja dhe Brunilda para nje jave ne disko
![]()
Krijoni Kontakt