Me ndryshimet demokratike ne 90 e cane e ketej.. u cfaq ne Shqiperi dhe nje fenomen i ri.. Gabi..
Mirpo Gab ka dhe ketej nga jashte shtetit.. e sigurisht i thone cdo popull me emrin e tyre...
Le te flasim per Gab-et..
psh ktu ku jam une behet Gab.. shpesh..
Pra ne nje shesh a rruge a magaze gjigande.. ne dit te caktuara.. nga njerez private apo shoqata te organizuara.. ekspozohen qindra apo mijra gjera.. qe nga filxhanat e deri tek bicikletat..nga fustanet deri tek kalltuqet.. nga cd deri tek tv-te..
lezeti i ktyre "gabe-ve" eshte ne radh te pare gjalleria..
Vjen popull i madh nga tere sojet.. xhep fryre e xhep cpuar..te bardhe e te zinj.. kureshtare e indiferente.. manjake e koleksioniste .. rraqexhij e qibare.. pedanta e rreshqele..
shkurt ka cte sheh syri..
e un shkoj nga njihere..
se vijne shum shqiptare e ka rast te takojme njeri jatrin..
pse do thoni ju..
a blej une vet ne gab?
blej.. si nuk blej.. psh nje kuti me kaseta bleva nje dizaj.. ku mes tyre gjeta nana mouskourin..
vajc ne shum butik moderne cd-esh.. as emrin sja keshen degjuar ata nana mouskurit.. apo itzhakut..
e gjeta ne Gab..
sa eshte kjo bicikleta i thash nje dizaj butikaxhiut te bicikletave te reja sportive..
1000 euro tha..
jo thash un biciklet 1000 euro e tma vjedhi tjatri fet e fet si per asgje skam..
vajc ne gab dhe e gjeta nje te perdorur.. GIANT .. hmmm. apo TREK.. per sa thoni ju..
per 10 euro..
nje ti futur nje vajosje e cent-rosje e pastrosje.. e vidhosje.. gjerave e arzualleve dhe bicikleta duall grenxe.. e kaluar grenxes..
keshtu punet..
Cfar sgjen ne Gabet Skandinave.. e mendo sa interesante do jen Gabet gjermano franko italane..
Kini Gab ju ne Amerike?
Po ju ne Eu?
bujrum e hidhuni ne teme..
si qe ajo historia me gab ne tiran Mi korason.. se un qesh sa her e kujtoj..
lol.
Krijoni Kontakt