budallai nuk harron dhe nuk fal,naivi harron fhe fal,i zgjuari nuk harron dhe fal.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
njerzit qe bejne gabime jane njerz qe mund t'i dua shume se jam njeri vete, por njerzit qe nuk i pranojn gabimet me duken insects.
eshte me shume ne natyren e femres qe mos ta harrojn dhe mos ta falin, prandaj shume as nuk te falin as nuk te vrasin.
nje zemer e madhe mundet edhe me t'fal edhe me t'vra...
senseless universe!? maybe!
Te gabosh eshte njerezore, te falesh eshte hyjnore!
POR MOS HARRO KURRE!!!
Kjo eshte me e rendesishmja.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Duhet te falen per ti dhene mundesi te vazhdojn me tutje,ama edhe falja si shume behet e tepert kalon ne keqperdorim
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
te gabosh nje here eshte njerezore, te falesh nje here eshte hyjnore
te gabosh serish ,nuk eshte me gabim eshte faj, te falesh serish ska me asgje hyjnore, ka vetem dobesi karakteri
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Une e di ndryshe kete shprehje:
"TE FALESH ESHTE NJEREZORE, TE HARROSH ESHTE HYJNORE".
Madje keshtu me duket shume e drejte sepse cdo njeri ne shumicen e rrethanave ben gabime e nqs nuk do te kishte falje atehere njeriu duhet te deshperohej per cdo lloj problemi qofte ky edhe pa rendesi fare.
Kurse te harrsh eshte hyjnore sepse ne maksimumi dime t'i vejme nje kapak gjerave, por normale cdo gje me kapak mund te rikujtohet pasi cdo gje qe mbyllet mund te rihapet. Kurse nje njeri qe di t'i lere gjerat pa rendesi duke iu kushtuar dashurise, njerezimit, lumturise, shpreses, atdheut, te mirave te kesaj bote e jetes ne pergjithesi ai eshte me te vertete hyjnor, eshte njeri fisnik, eshte njeri qe duhet ta degjosh e t'i rrish prane.
La vita è bella...
Kam lexuar diku nje fjali nga nje vajze ... dhe po e perseris ketu.
Falja eshte hyjnore, por te dish te falesh nuk te ben hyjnore por budallaçke !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ÇDo Gjë Do Kisha FaLuR : TRadhëtinë KURR.
FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ
Krijoni Kontakt