Italia . (pike)![]()
Portugali
Greqi
Spanjë
Rusi
Francë
Angli
Zvicër
Kroaci
Suedi
Bullgari
Danimarkë
Itali
Republika Çeke
Hollanda
Gjermania
Letonia
Italia . (pike)![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
me falni solo
Forza Azzurri
Notti magicheeeeeeeeeeeeeeeee
voglia ti vincereeeeeeeeeeeeeee
sotto une estateeeeeeeeeeeeeee
tutta ITALIANaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Car folni,Letonia do fitoj kete Euro.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une mendoj se Greqia...lollll hahahah
My silence doesn't mean I am gone!
Greket mund vetem ne enderr te shohin filmin per te kaluar Francen.
Mjaft bile edhe shume e kishin qe arriten deri ne cerek finale.Edhe shume furra me buke duhet te hane Greket per tu bere kampion Europe.
Shqiperia me para se ata do marr kampionat.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Çekia eshte favorti kryesor deri ne finale do te shkon sigurisht, tash e ka lojen me
Danimaren, qe do ta fitoj shum leht, ne gjysem finale me grekt edhe ma leht, e ne finale do te takohet me Portugalin, Holanden ose suedin simas mendimet tim ne finale do te jen:
Rep. Czech-Portugal dhe at ndejsha do ta fitoj Çekia qe ka qen deshira ime prej fillim te kampionatit hehehehehe
Rep. Czech is the champion
Edhe pse nuk kam edhe aq njohuri te madhe per lojtaret Cek mund te them qe cfare kam parrrre deri tani ato kane bere 100% futboll ne cdo ndeshje qe kan luajtur...kshq mendoj qe me te vertete e meritojne...kane vetem 4kartona te verdhe...edhe te gjithe luajne futboll ejo karrate...loool...
...
How can she fall, if there is no one there to catch her
ELLADAAAAA oleeeee![]()
hehe u be nami sot me Greket neper ruget e Greqis and ne lagjen Greke ne Toronto....tani qe u futen ne katershen si mban me as gje...do ta fitojn kampionatin kai xalali tousssssss!!!!!!
ps...oh yeah i forgot...nuk duhet ta mbeshtes greqin se jam proud Albanian........pffff anywayzzzzz.. spash gje nga shqiptaret as nje here ne football apo me ndo nje gje tjeter.
Greket do e fitojne kampionatin vetem nese dielli do lindi nga perendimi.do ta fitojn kampionatin kai xalali tousssssss!!!!!!
HOLLAND...
Po ik moj cupe e mbare shko e merr shtetesi Greke(nese nuk e ke akoma), mbase ke per ta pare mire Stambollin andeja. Mos harro ti thuash mamit dhe babit qe te rregjistrohen si minoritar ne Shqiperi, qe te shtoni rradhet jo per gje.Postuar më parë nga FierAlda143
Greket fituan pasi nuk luajten te tjeret, se do ta shofim mire Grekun me ndonje Hollande kur ti fusi prap nja 4 gola, i ka te sigurta, po ishalla i fut dyfishin.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt