Kisha kohe qe e kisha lexuar kete pjese te Nitroshit por nuk kam qene i anetaresuar ne kete forum.Qeshte e verteta nuk mu duk i keq si krijim ,por jo dhe aq i mire(apo i dobet),sa per keto debate.Me shume po me duket se ata qe kane shkruar ne teme duan te tregojne dicka per vete.Whisper,une ende nuk kam kryer te tera obligimet qe ja kemi jetes(jam i pa martuar).Asnjehere prinderit nuk me kane treguar realisht se nga kam mbire(dhe kurre nuk i pyeta per kete).Te siguroj se asnje dem nuk me ka sjelle.Kjo nuk do te thote se ti nuk do ti thuash femies tend ate qe mendon dhe qe i paska ardhur koha tua themi qe;une i futa k**** nenes tende ne p**** dhe pasi u krijove brenda placentes dole po nga ai p*****.Mendoj se kur tua themi keto,lirisht mund te bejme dhe sex ne prezencen e tyre(qe tua mesojne se si behet)
Nuk di si mund ta bejne kete kafshet pasi nuk dine te flasin e tu tregojne te vegjelve te tyre se nga dolen.
E dyta eshte se Pushkini nuk u be i famshem me ato qe ti u ke rekomanduar lexuesve ti lexojne.Ka gjera qe nuk duan koment.Pshm,nje plak i urte thoshtea gjera qe duhet lene ashtu siq jane.
Di ca gjera qe po ti tregoja ashtu sic i di,do me konsideronin te cmendur ose njeri te ulet.
Agim o Agim!!
Krijoni Kontakt