Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    E kuptoj se cfare do te thuash, por come on, edhe dashuria qe ne duam kaq shume ta shohim si shenje e mirefillte e idealizmit prape nuk eshte ashtu si mendojme. Po te ishte nuk do kishte kaq dhimbje e kaq vuajtje sot apo jo? Ketu qendron ai idealizem i vogel i joni qe ta pranojme edhe me imperkesionet qe ka dashuria, edhe pse nuk eshte aq ideale sa ne do donim te ishte.
    Sot kane ngelur njerez te moralshem por i numuron me gishta me duket. E vertete qe moraliteti ka nje element idealizmi por thelle e thelle po ta shohesh kur njeri s'ka plot gjera apo virtute te tjera nuk mund ta quaj komplet idealist.
    Korcarja, mund te ndjehet guilty sic thua ti, edhe i have e feeling she does too, por duhet ta kuptoje qe gjera te tilla do ndodhin ne jete dhe ajo duhet te behet strong sepse jo cdo njeri do sillet me te ne menyre te sinqerte dhe kjo do ta bej ate stronger, sepse jo cdo gje e keqe ndodh per te keqe.
    ME respekt,
    E
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ti flet ne kete menyre pasi je tradhtuar ne jete dhe ke vuajtur. E njejta gje me ka ndodhur mua para rreth 3 vjetesh me nje vajze kur isha kalama por vrau shume... por sic the dhe ti jeta vazhdon... por vazhdon me ideale ne nje fare menyre. Mbase un pata fat te gjej dike tjeter dhe e shoh ndryshe nga ce pashe per gati 1 vit te tere(komplet pesimizem), por nga ana tjeter njeriu sado "strong" qe eshte thyhet ne jete, qofte mashkull qofte femer. Do kete nevoje per dashuri... mos te rente kismeti thuaj te bie ndonje person qe ste do dhe e do marrezisht pasi do ishte tragjedi.

Mbase un jam shume idealist dhe ta shpjegova ne nje fare menyre aresyen siper. Nga ana tjeter secili nga ne trashegon dicka qofte nga familja qofte nga identiteti jone qe nuk ka si te jete jo i moralshem si fillim. Po i futemi pak ca filozofise ketu dhe un gjithandej kam qef te flas per te por ketu nuk do zgjatem shume pasi ky nuk eshte tamam tamam forumi perkates. Njeriu kur peson nje "deshtim" apo "hidherim" nga dikush demtohet rende dhe behet me skeptik per ambientin qe e rrethon... aresyeja eshte qe nuk duan te vuajn me pasi nje goditje e dyte do ishte mjaft e rende. Ka dhe nga ata qe ose ne saje te shansit ne jete(rasti im..te pakten per momentin se ku i dihet car ndodh ne te ardhmen) ose ne saje te determinimit te tyre nuk ndryshojn por ngelen idealist. E po ksaj i thone kurajo e mirfillte dhe jo "trimeria e leshit" qe ekziston sot. Pasi dhimbja qe mund te pesosh ketu eshte teper e rende.

duhet me ik me fjet se kam shkolle neser.
    rrespekte gjithashtu.
    naten
    V
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
    Kurre mos thuaj kurre se e njoh shume mire djalin(ka raste qe dhe veten nuk njeh).....sepse muajin e I dhe te II (mendimi te krevati nuk duhet te ekzistoj) djemt bejne prova dhe japin leksione sikur do shkojne per te vazhduar ndonje shkolle per Romantizem......po njeriu do vite dhe thone qe akoma nuk njihet....
    Persa i perket prinderve:
    Thua qe i ke "Fanatike" (sepse nuk na pelqen neve) do te duken te tille tani.....po do vij nje kohe qe do e kuptosh vet sjelljen e tyre...(nga pervoja e te tjereve)...Po ne fund te fundit ti duhet te jesh ajo qe te mbrosh karakterin tend.....dhe jo te ta ruajne prinderit.....dhe nga ana tjeter zjarr...

Per mua nese "Dashuria" dhe "Besimi" i djalit ndaj meje varet tek krevati(pjese e vogel e jetes)...per mua s'eshte dashuri....dhe pa hezitimin me te madh i them "BYE"..

Shpresoj qe kjo te jete vetem nje imagjinate e thjeshte e jotja dhe te uroj te perfundosh me te
    DITO! 100%!

Korca, s'dua te te gjykoj se s'me takon mua te te gjykoj po me vjen me te vertete keq per ty. Je vetem 18 vjec dhe e ke jeten perpara. Tani duhet te fokusohesh ne fushen akademike qe te behesh dikush ne jete e jo te merresh me njerez qe s'ia vlejne. Nje dite do behesh 22, 23, 24 dhe ndoshta do takosh njeriun e jetes, dhe cfare zhgenjimi sepse atij do te duash t'i dhurosh gjithcka por s'do mundesh dot. Kokes do t'i biesh me grushta e nuk do mundesh ta kthesh dot kohen prapa!!!

Pastaj, pse shkon aq gjate ti dhe enderron ne te do apo s'te do? Ai do ta mbaje te fshehte lidhjen tuaj, dhe ketu ta kuptosh qe s'e ka seriozisht. Lere se c'perralla te thote ai. Fjalet i merr era, e dashur. Ai qe hiqet qe te do shume sot, neser pasneser te kthen shpinen dhe te behet armiku me i madh. Pastaj, dikush qe te do me gjithe zemer, gjithe botes do t'i thote per ate qe ka ne krah sepse deshiron ta kaloje jeten me ty.

Gjithashtu, kur ai ka lene vajza te tjera dhe i konsideron thjesht aventura, s'mendon se mund ta perserise tek ty? Trust me, historia perseritet dhe nese ai e ka ne gjak, it will keep happening until he either gets a BIG SLAP in his face from someone or until he gets tired of such games and decides to settle down. Tani ai eshte 21 vjec, ok? Mendon se e ka seriozisht? Mendon se do martohet? Jo moj moter sepse ai mendon se ka boten ne duar per momentin.

E s'jam dakort me ato qe thone qe mire ke bere qe ke fjetur nese e ke dashur. Jo moj, te flesh me ate qe e do, te do, dhe qe do kalosh jete me te. Sic thote dhe Kolombi, nje dite do te te vije keq per kohen e humbur neper dashuri qe s'e meritojne!!!

Megjithate, shpresoj te jem gabim dhe te perfundosh me kete djalin! Ishalla!

Good luck to you!
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Postuar m?par?nga MisCongeniality
    DITO! 100%!

Pastaj, dikush qe te do me gjithe zemer, gjithe botes do t'i thote per ate qe ka ne krah sepse deshiron ta kaloje jeten me ty.

PO pra dhe une kshu kam menduar qe ai qe te do pe verteti i thote gjith botes por jo gjithmone ndodh kjo gje se nje shoqja ime kishte nje te dashur qe ai per te linte koken dhe te terve u thosh kjo eshte e dashura ime u thosh se e desh seriozisht blablahbla por erdhi nje dite qe ai u largua he broke her heart and destroyed her life Ai ishte armiku #1 dhe akoma eshte.Jo gjithmone njeriu qe ve shpallje se do dike e do vertet.

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga MisCongeniality
    DITO! 100%!

Korca, s'dua te te gjykoj se s'me takon mua te te gjykoj po me vjen me te vertete keq per ty. Je vetem 18 vjec dhe e ke jeten perpara. Tani duhet te fokusohesh ne fushen akademike qe te behesh dikush ne jete e jo te merresh me njerez qe s'ia vlejne. Nje dite do behesh 22, 23, 24 dhe ndoshta do takosh njeriun e jetes, dhe cfare zhgenjimi sepse atij do te duash t'i dhurosh gjithcka por s'do mundesh dot. Kokes do t'i biesh me grushta e nuk do mundesh ta kthesh dot kohen prapa!!!

Pastaj, pse shkon aq gjate ti dhe enderron ne te do apo s'te do? Ai do ta mbaje te fshehte lidhjen tuaj, dhe ketu ta kuptosh qe s'e ka seriozisht. Lere se c'perralla te thote ai. Fjalet i merr era, e dashur. Ai qe hiqet qe te do shume sot, neser pasneser te kthen shpinen dhe te behet armiku me i madh. Pastaj, dikush qe te do me gjithe zemer, gjithe botes do t'i thote per ate qe ka ne krah sepse deshiron ta kaloje jeten me ty.

Gjithashtu, kur ai ka lene vajza te tjera dhe i konsideron thjesht aventura, s'mendon se mund ta perserise tek ty? Trust me, historia perseritet dhe nese ai e ka ne gjak, it will keep happening until he either gets a BIG SLAP in his face from someone or until he gets tired of such games and decides to settle down. Tani ai eshte 21 vjec, ok? Mendon se e ka seriozisht? Mendon se do martohet? Jo moj moter sepse ai mendon se ka boten ne duar per momentin.

E s'jam dakort me ato qe thone qe mire ke bere qe ke fjetur nese e ke dashur. Jo moj, te flesh me ate qe e do, te do, dhe qe do kalosh jete me te. Sic thote dhe Kolombi, nje dite do te te vije keq per kohen e humbur neper dashuri qe s'e meritojne!!!

Megjithate, shpresoj te jem gabim dhe te perfundosh me kete djalin! Ishalla!

Good luck to you!
    nje nder postet me fantastike qe kam lexuar ndonjehere.......ta mbeshtes mendimin plotesist misscongeniality.
    p.s. jep gjithmone poste te mbushura me inteligjence dhe poste qe te fusin ne mendime, komplimentet e mia per kete

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Zemra ti je vetem 18 vjeē e ke jeten perpara , pse e vriske kaq shum mendjen, nuk mbaruan djemte.
    Dhe mos i beso fjalet e tij te bukura ēunat ne ate moshe e kane mendjen te qefi dhe jo te martohen.
    Ndoshta jam gabim por kurre mos e le nje mashkull te tallet me ndjenjat e tuaja.
    Te uroj suksese dhe perfundofsh me ate qe dashuron
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Korca me vjen keq per ty, ti nuk ke arritur akoma te njohesh veten tende dhe je futur ne halle qe s'te duheshin tani per tani.
    Ti je bere shume pishman qe ja dhe veten ketij djali, thua qe nuk je pishman POR ne te vertete je,..dhe s'ma ndrryshon dot mendjen per kete. Mbytesh vete me fjalet e tua kur permende fjalen "whore"...Pse valle e the?? Sepse ndihesh keq shpirterisht dhe deshiron te kishe serisht ate qe humbe.
    Disa forumista thojne qe mire e bere, por ti NUK ke qene e sinqerte dhe 100% e sigurte me veten tende. Ofendimi qe ti nuk je e virgjir ishte aq i madh sepse te uli karakterin tend aq poshte sa as me dheun nuk ishe ne nivel. Ti ke bere dashuri me kete djale sepse doje ti ndrryshoje mendjen qe PO ti je e virgjer.
    Nuk dua te analizoj zgjidhjet e tua, dua vetem qe ti te mendosh thelle per c'fare bere dhe ta kesh mesim per here tjeter.

Tani ti duhet te mendosh dhe te besh dicka qe te ndihesh me mire shpirterisht per veten tende, te ndihesh e sigurte, e forte, te krijosh karakterin tend, te mendosh per te ardhem tende.
    C'fare pune te pelqen te besh, sa kohe ne universitet do kushtosh qe te fitosh ate qe do, 4 vjet undergrads? + 2 vjet masters? + 2.. vjet doctoral??
    Apo do e heqesh nga mendja fare shkollen dhe do martohesh?
    Dicka tjeter sa vjece do te martohesh ti se me cudite kur the qe pret dicka te tille nga lidhja me kete djalin???
    Meqense une jam e sigurt qe ky djale do ta ndaloj lidhjen vetem po pati nevoje per dokumenta atehere mbase te marton. Nejse lexo c'fare tha MisCongeniality pergjigja e saj eshte me reale dhe e sakta per problemin tend. Lexoje dhe mesoje permendesh po pate mundesi.
    Ne kete moshe qe ke ti nuk duheshe te mendoje per lidhje serioze e vetmja lidhje per te cilen ti duhet te mendosh ne c'do moment te dites eshte Lidhja me shkollen.

Me shkollen e dashur arrin gjithcka. Behesh mbretneshe po deshe. E di qe kur ta lexosh kete mesazh do mendosh 'sa budallaqe kjo Eliona, ku e kam hallin une dhe per c'fare llapron ajo. Prandaj po shkruaj akoma qe te mbush mendjen.
    Ke pasur dy te dashur perpara ketij djaloshi, tani mendo si u permiresua jeta jote nga keto dy lidhjet? Mendo tani sa mire do te permiresoheshe jeta jote nqs ti do i kushtoje kaq kohe qe ti i kushtove ketyre lidhjeve shkolles, mundeshe te merrje klasa te shkolles se larte mbas ne nje college duke bere dual enrollment...keshtu hiqe nga qafa ke nje ose dy simestera kredi shkollore.

Fola gjate per punen e shkolles sepse e shoh si te vetmen menyre qe do te ndihmoje ty qe te krijosh nje karakter te forte, te ndihesh krenare per veten tende, e mos te biesh viktime sic re me kete djale.
    Ti je shume e pasigurte ne c'do gje qe ben, dyshon veten dhjete here, MJAFT me. Mos u be viktime se njerezit do te perdorin si rrecke. Je vajze inteligjente, meso dhe puno qe e gjithe bota ta marri vesh kete. Behu krenare per veten tende, kur arrin kete krehanon prinderit dhe te gjithe familjen.
    Nuk je e lodhur A. me te gjitha stereotypes qe te vejne njerezit duke vene ne fillim ate karafilin qe thote te do???? Ju lutem pergjigju kesaj pyetje vetes tende sinqerisht.

A. e vetmja menyre qe ti do te ndihesh mire dhe krenare per veten tende eshte kur te ndalosh se shikuari per njerez qe te sigurojne ty qe ti je njeri i mire.
    Ti e do kete djale sepse ai te thote dhe siguron qe te do, te jep vemedje por prap lidhjen me ty e do te fshehte.

A. ndaloi marrdheniet seksuale me kete djale neqofse akoma vazhdoni. Ai te tha qe nuk te besonte qe ishe e virgjer meqe ke pasur lidhje me dy djem te tjere, ti ben dashuri me te per ti treguar qe je e drejte. Tani eshte rradha jote, thuaji ketij cuni qe neqofse nuk e publikon lidhjen atehere TI do e ndalosh.
    A. KJO eshte e vetmja zgjidhje per problemin qe ke. Neqofte se ai thote po atehere urime dhe me nje lidhje te gjate, por nqs thote Jo IK krenare qe po i jep fund dickaje pa vlere.

Shpresoj qe fjalet e mia te kene ndihmuar sado pak.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Njerezit qe humbin besimin se dashruia ekziston dhe se vetem jeta "akademike" dhe "prioritetet" duhen te jene ne nje plan te pare(madje ne te vetmin plan)bien nen kthetrat e imoralitetit qe ka perfshire djem e vajza.

Mos hiq dore nga kjo "Enderr" nqs kjo eshte cfar po jetn tani me ate djal.... por enderro ne boten Reale... aq sa i gjate eshte gjumi aq enderro dhe ti, perndryshe do pesosh deluzione te medha...

Postet siper kane shume vlera... por ka shume ekstreme nga ata qe thone vetem shkolle tek ata qe thone vazhdo kete rruge dashurie qe ke dhe mos ki dyshime.

Pegjigjen sic e shef nuk ta jep dot njeri... ne kete kolazh mendimesh qe ke marre deri tani duhet te gjesh nje vije qe do ndjekesh pasi perndryshe do shkoj jeta pyetje pa pergjigje. Pergjigjen qe te intereson nuk mund ta marresh nga asnje nga ne pasi ste njef njeri mire dhe nuk merr njeri gje persiper per ju.

18 vjec eshte moshe delikate, per te jetuar jeten e lumtur, per te bere plane per te ardhmen, per te gjetur dike qe te do realisht qe te kesh dhe paqe shpirterore.

Shume femra shqiptare qe un kam njohur kur ishin moshatere me mua shkonin lidheshin me 3-4 vjet me te medhenj.. binin pre shume shpejt e ketyre djemve mirepo aresyet se pse ato nuk i linin ato djem dhe jetonin me dyshime si ti ishin per aresye reputacioni. Kam degjuar plot emra gocash qe i njihja se si bisedoheshin neper tavolina te ndryshme dhe ne lagje(qofte kjo tirane e qofte amerike ku jam). Thashethemet te shkaterrojn rreputacionin dhe ai djal fare mire ene po ike ti qe mos dali i degjeneruar me shoqerine e tij do filloj ti kendoj te gjitha dhe ti moj vajze e mbare do jesh ne gojen e te gjitheve. Ky eshte dhe nje lloj presioni i heshtur, por qe ka efektet e veta.

Perseri un i bashkangjis kete shkrim ati qe bera me pare mbi koshiencen tende... dhe lidhja shifet fare qarte.

shkurt pa gjith ato llafe aty siper...
    Koshience se mendon se mund te kesh bere gabim qe shkove me te.... dhe frike se mund te dalin llafet verdale nqs ne te ardhmen ti e len ate.

kalofsh mire
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

E & A 4 ever Maska e XxAlesiAxX
    Anėtarėsuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    ~*~UsA~*~
    Postime
    104
    Pershendetje Korcare
    me vjen shum keq per situaten qe ndodhesh tani.
    Ti ke bere cfar ke bere per nje shkak dhe une besoj se
    things happen 4 a reason. Its better to regreat something u
    did then somethinkg u didnt.

Nje gje ma terhoqi vemendjen,
    Ti thua se nuk ke besim tek ky person, dhe nuk e kuptoj si mundet te krijosh maredhenje seksuale me nje person qe ti nuk e beson e mendon se do te ler.
    Ky Djal perfiton nga ky rast, ai neser mundet te thot " I had ya" dhe te le.
    Njerezit ate pune kan te llafosin thashetheme, dhe une mendoj se ke ber gabim qe ke kriuar maredhenje me kete djal vetem sepse ai nuk besonte se ti ishe e virgjer.
    Megjithate ti ke mendjen tende, dhe une te uroj qe gjithcka te shkoj mbare per ty.

gjith te mirat
    Alesia

:~* ~*~T!RoNcE_s!_ShP!Rt~*~ :~*

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Edhe njeher flm te gjitheve per mendimet e sinqerta qe me keni dhene.Disa prej jush mbase me keni keqkuptuar une nuk kam permendur MARTESEN ne shkrimin tim por thjesht jam per nje lidhje te qendrueshme.Nuk jam ne ate moshe qe te martohem se kam ndermend te vazhdoj shkollen e te behem dikush ne jete.DHe e di se pa shkolle jeta nuk vlen asgje .thnx for ur time

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •