Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    ~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Edhe nje here thnx per mendimet e sinqerta qe po me jepni
    Kjo nuk ka ndodhur ne korce po po ndodh ketu ne amrike tani ku jam ky djali eshte nga korca

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Boll u lodhe duke analizuar veprimet e tua ose te tij. Jeto momentin, gezo kohen qe kaloni bashke dhe leri menjane dyshimet. Sa per seksin, nuk e kuptoj pse po behet gjithe kjo zallamahi e madhe. Eshte dicka qe me kohe do behej, nuk ishte as detyrim dhe as dicka per tu bere pishman. Nese e ndieve se duhej bere atehere shume mire ke bere, rendesi ka qe te te kete pelqyer. Keshilla ime per ty mbetet: - Take it one day at a time... (me falni per anglishten, nuk e rifrazoja dot ne Shqip)

Gjithe te mirat
    RD
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

my prince arrived Maska e joanna
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    R2T
    duhet te jem dakord e me ty se flet drejt
    ahuuuuuuuu si behet per ndjenjat, te kesh frike te jesh e lumtur
    ncncncncncncncncnc
    mentalitet Korcar
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Postuar mė parė nga R2T
    Boll u lodhe duke analizuar veprimet e tua ose te tij. Jeto momentin, gezo kohen qe kaloni bashke dhe leri menjane dyshimet. Sa per seksin, nuk e kuptoj pse po behet gjithe kjo zallamahi e madhe. Eshte dicka qe me kohe do behej, nuk ishte as detyrim dhe as dicka per tu bere pishman. Nese e ndieve se duhej bere atehere shume mire ke bere, rendesi ka qe te te kete pelqyer. Keshilla ime per ty mbetet: - Take it one day at a time... (me falni per anglishten, nuk e rifrazoja dot ne Shqip)

Gjithe te mirat
    RD
    u are my twin soul j/k

nuk kam ca ti shtoj postimit me siper.

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    e dashur patriote
    mund te them se jam pak a shume si ty kur vjen puna tek mosbesimi apo dyshimi apo frika ne dashuri. jam shume mosbesuese dhe dyshoj shume para se te arrij ta besoj nje djale. besimi i plote per mua mund te krijohet pas nje kohe shume te gjate, dhe mbasi ai djale me ka treguar mua me xhestet dhe veprimet e tij qe vertet me do.edhe mbas asaj kohe, prap, mund te kete ndonje fije dyshimi. pra, une do te thoja qe dyshimi esht arme pozitive ne duart e tua sepse nuk te lejon te veprosh spontanisht per shume gjera dhe te frenon per te bere gabime .... per mendimin tim ke gabuar neqoftese ke fjetur me ate djale thjesht per ti vertetuar atij qe ti je e virgjer! u don't have to prove yourself to nobody girl! cunat ate pune kane, kane menyra te ndryshme per te te mashtruar apo per te te genjyer, nuk po them se ai te ka genjyer por dua te them qe neqoftese ke fjetur me te sepse ta ndjente zemra, atehere nuk te ve faj, por neqoftese ke fjetur me te thjesht per ti vertetuar qe je e virgjer, per mua kjo esht gabim. gjithashtu, per mendimin tim mos u shpejto shpejt ti njofesh njerezit here tjeter sepse njeriu nuk njifet me nje muaj e dy....take it one day at a time and see how it goes. mos e streso trurin me pyetje te cilave s'ju jep dot pergjigje por frenoji sadopak ndjenjat e tua ne fillim qe mos biesh brenda shume shpejt, e te lendohesh me pas......te uroj fat ne jet
    GERTA

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    "Eshte shume e leht te japesh mendime per te tjeret,por shume e veshtir te vendosesh veten ne positen e atyre qe pyesin."

Per mua fajtorja je ti.

1. (sic tha dhe korcaprinces) nqs ke shkuar se e ke ndjer ke ber mir dhe mos ji pishment,por ti thua se shkova qe ai te shikonte qe isha e virgjer! Te njejten gje do i thoja dhe un nje goce per ta ven ne seder dhe ne pozit ashtu sic te ka vene ty ai.Dhe aq me teper si mund te shkosh me nje njeri kur ke vetem nje muaj qe del,pra i bie qe heren e tet qe je takuar ti ke fjet!!!! Cun jam por them se nje gje te till nuk e ben nje qe ka shkuar me te tjer dhe jo nje e virgjer,aq me teper qe ti e paske te tretin kete...ketu shikoi se sa fanatik i paske prindrit.
    2.Te lutem me thuaj:
    Ajo shoqa apo shoket e tu a mos han dhe flen me nje vend me ty?
    Nuk duhet te fusish shoqerin deri atje sa te degjojn bisedat e tua intme direkt,ketu je shume gabim e dashur.Ajo qe vendoss je ti dhe jo shoqeria,mos ju beso atyre qe te thot shoqeria se neser mund te prishesh me ta,ose ata nderhyjn per keq ne lidhjen tende.Pastaj ku e di ti qe ato shok e shoqe nuk ja thon te gjitha ato qe ju thua ti atij cunit?

Per mua je ti ajo qe ke gabuar dhe per fat te keq gabimi kushon.

Uroi te te oj vertet ai cun dhe te jeni perjet bashk.Fat dhe mbaresi Korcare

Bledi
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    64
    Dashuri te ben te vuash,DHE, te kesh frike gjithashtu. Megjithate ndnjenja e dashurise eshte me e forte se ajo e frikes.
    Me duaj 1 here qe te dua 100

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Ok atehere po behem me specifike une me ate cunin nuk fjeta se ai po me detyronte se nuk ma vuri thiken tek gryka por sepse e desha dhe e dua.Ndoshta mund te mendoni se jam "whore" a ku di une meqe kam fjetur pas nje muaji une nuk jam bere pishman per cfare kam bere po nese do isha e tille une do te kisha fjetur dhe me ata dy qe kisha para ca vitesh po e nenvizj dhe nje here une ate cun e dua kete nuk e ve ne dyshim dhe ai me thote qe me do edhe pas asaj qe kemi bere ai mua me trajton njesoj kjo s diskutohet por.Ndoshta mund te jem gabim per cfare mendoj.Dhe ne se ai ka marre cfare deshte atehere sjellja e tij karshi meje do kish ndryshuar perkundrazi.

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Zemer vetem sepse ke fjetur me njeriun qe dashuron, kurreeeeeeeee nuk mund te quhesh "whore", as mos e mendo kete gje. Arsyeja pse te theme se eshte heret sepse ne jemi shqipetar/e dhe mendojme si ne. Nuk je as e para dhe as e fundit qe fle me te dashurin, sepse fundi i fundit djali dhe vajza dashurohen dhe lidhen qe te kene dashuri dhe te bejne dashuri me njeriun e zemres.
    Mos u pendo se ke fjetur me te, sepse virgjeria eshte thjeshte nje cipe e holle, qe prishet per kot gje, vetem njeriu dhe zemra e tyre kane rendesi.

Lea.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879

ciao

Une mendoj se qe te flesh me dike duhet te jesh e sigurte ,e kam fjalen qe dhe zemra dhe shpirti duhet te bien dakort.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •