Paraja mund te te beje te suksesshme, por nuk do te arrish te kesh dike qe vertet te do dhe qe do te kujdeset per ty, thjesht do gjesh nje makineri, plotesuese te epsheve..
Paraja mund te te beje te suksesshme, por nuk do te arrish te kesh dike qe vertet te do dhe qe do te kujdeset per ty, thjesht do gjesh nje makineri, plotesuese te epsheve..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
po patjeter
Asesi, me para nuk mund ta blesh lumturin as dashurin!
Eshte vetem mendimi ime ndoshta ka dikund te blesh edhe keto e nese po do jipja tere pasurin ta ktheja lumturin dhe dashurin.....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Thone se;dashuria kalon nga stomaku!Dhe une per vete e besoj kete shprehje,nuk mund te dashurohet me stomakun bosh.Keshtu qe menyra me e duhur sic e thashe dhe me siper, ballancimi i gjerave,case is closed!lol
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 20-08-2007 më 14:23
^^^
E verteta shpesh here dhemb!Por duhet thene,apo jo?
Cila e vertet?
Secili ka mendimet e veta tek e fundit,,,,mua me duke ironike te quhet sukses i meshkujve nese shfrytezhone parane per ta pasur nje femer,ky sukses i takon paras jo mashkullit,,,,,,,
Ne Shqiperi shumica e femrave shikojne parate dhe makinat qe kane djemte e jo paraqitjen, kulturen apo cilesi te tjera te mira qe mund te kete nje mashkull.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Sigurisht qe PO...
Kur te shef femra me vetur te mir.Me gjera te mira me nje her te vjen pas. Jo ti te lutesh po ajo..Mirpo mvaret ka femra qe nuk i kan deshir vetem lekek...![]()
Sui generis
Pse jo?Postuar më parë nga bobi nga torino
Pasuria eshte shpesh indikator suksesi ne jete.(si per mashkullin,ashtu dhe per femren).Pra deri ne kete pike s'me shqeteson pasuria e dikujt.Ajo qe me shqeteson mua jane njerezit qe bejne nje hap me tutje ne ate drejtim: qe shkojne me ate njeri vetem per para dhe jo ngaqe eshte i afte.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Tani po.Ketu jam dakordPostuar më parë nga Endless
![]()
Krijoni Kontakt