Close

Rezultati i Sondazhit: Piloti me i mire i gjitha koherave!

Votues
167. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Juan Manuel Fangio

2 1.20%
  • Graham Hill

0 0%
  • Jackie Stewart

0 0%
  • Niki Lauda

1 0.60%
  • Alain Prost

1 0.60%
  • Ayrton Senna

40 23.95%
  • Nigel Mansell

0 0%
  • Mika Hakkinen

9 5.39%
  • Michael Schumaher

112 67.07%
  • Damon Hill

2 1.20%
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 137
    Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Ayrton Senna eshte legend e Formula 1, ndersa per shumin sja vlen te shkruhet ... Shumi e ndjeu se nuk do ta ket me bolidin me te mir ( siq e ka pas qdoher) per ti fituar garat dhe per ti perballu konkurences, andaj edhe iku e la F1, dhe sado qe disa dot perpiqen qe ta rikkthejn at ne F1 ai nuk do ket guxim qe te kthehet asnjeher me,

Senna ishte nje patriot brazilian qe fatkeqsisht per dallim nga shumi , ai e la F!-shin ''pa deshiren'' e tij

per tmira

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    pilot si shumi nuk vjen me ne formula1

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Besi84 shiko, Shumi ka mundur dy gjenerata ne Formula 1, se pari Alesin,Hakkinenin, Coulthardin dhe heren e dyte Alonson, Kaikonenin,Montoyen.
    Kjo duhet pranuar, ashtu si dhe ti duhet te pranosh se Shumi per aq kohe sa Senna ishte duke pilotuar, ndeshej koke me koke me te, gje qe Alonso e beri me Shumin pas disa vjetesh ne F1.
    I vetmi rekord qe nuk mban firmen Shumi eshte mosha si kampion sepse per te tjerat ... me vjen keq.
    Le ti thyejne keta te rinjte dhe atehere do te themi PO ka edhe nje tjeter pilot qe eshte me i mire nga Shumi.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Besi84 shiko, Shumi ka mundur dy gjenerata ne Formula 1, se pari Alesin,Hakkinenin, Coulthardin dhe heren e dyte Alonson, Kaikonenin,Montoyen.
    Kjo duhet pranuar, ashtu si dhe ti duhet te pranosh se Shumi per aq kohe sa Senna ishte duke pilotuar, ndeshej koke me koke me te, gje qe Alonso e beri me Shumin pas disa vjetesh ne F1.
    I vetmi rekord qe nuk mban firmen Shumi eshte mosha si kampion sepse per te tjerat ... me vjen keq.
    Le ti thyejne keta te rinjte dhe atehere do te themi PO ka edhe nje tjeter pilot qe eshte me i mire nga Shumi.
    dakord qe thuai se ka mundur 2 gjenerata te F1, por ashtu siq e po pajtohem une me ty duhet te pajtohesh edhe ti (jo me mua), por me realitetin dhe te verteten, se nuk ka ken shume ai qe ka vendos per fitoret e tij (pra nuk kan ken shkathesit apo aftesite e shumit) por bolidi, nje shembull konkret i asaj qe shumit nuk i ka ndodhur kurr eshte konkurenca (p.sh Hamilton-Alonso), ai gjithmone ka qen 1-she ne ekipe, pra ka qene i previlegjuiar dhe natyrisht se shancat per te fituar kane qen 90%.

Siena ---> ishte nje pilot me plot kuptimin e fjales, shpirt luftarak, dhe nje ''konkurrent'' direkt i shumit , po qe se siena dot kishte qen ende ne F1, ''sundimi'' i shumit ne F1 dot ishte zbehur qysh moti.

edhe Raikonen eshte nje pilot shume i mir, por kam pershtypjen se te ferrari piloti ''diskriminohet'' (ne kuptimin e asaje qe behen dallime shume te medha midis 1-shit dhe 2-shit) , kam frike se nuk dot ket ndonje konkurenc te shendoshe midis Kimit dhe Mases(apo ai qe do e pasoj Masen).

hajde shnet dhe urime festat e nentorit gjithve juve :P

Gezuar :P

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Mendoj se Michael Schumaher ka qene piloti me i mire, te pakten per koherat qe une kam pare F1
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Nje nga legjendat e Formula 1 eshte Shumi ( 5 gara te fituara njera pas tjetres ca do me) veshtire se Ferrari do te gjej nje pilot me te mire se ai.
    Shumi eshte "The Rain King" s'ka mbi ate.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    per mendimin tim majkell shumaker eshte i pazevendesueshem asnje ska ber ato qe ka ber ai deri me sot ne ate sport
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    schumacker pastaj senna

Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    SHUMI kthehet prape, dhe ''deshmon aftesite'' e tij ( natyrisht kur nuk e ka Kerrin mat mit siq e ka pas gjithmone) mbetet mbrapa HAMILTONIT

une nuk mirrem me kete lloj sport po ne lajmet qe degjova luis hamilton thot qe jam piloti me i miri i te gjitha kohrave madje edhe me i mire se shumaher

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Debati mbi Ditën e Çlirimit
    Nga dardajan në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50
  4. Kush eshte lojtari me i madh i te gjitha koherave?
    Nga josif në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 18:22
  5. Kosova-Pak info per te
    Nga StormAngel në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •