Shumi definitivishte sipas mendimit tim eshte me i miri.
Pershendetje!![]()
Juan Manuel Fangio
Graham Hill
Jackie Stewart
Niki Lauda
Alain Prost
Ayrton Senna
Nigel Mansell
Mika Hakkinen
Michael Schumaher
Damon Hill
Shumi definitivishte sipas mendimit tim eshte me i miri.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ayrton Senna
Ai ka pas te njejten makine me kundershtarin e tij NR: 1 Prost
dhe prap arrinte te fitonte.
Une do kisha shume deshire te shikoja kush do te fitonte ndermjet
MOntoja V Schumacher V Raikonnen
nqs do te kishin te gjithe te nejten makine
Kjo nuk do te thote qe nuk jam tifoz i Ferrari
FORcA F E R R A R I
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
O Laci,ca bon ti re??///po shumi ka humb me verte me keto pilota,por mos harro kur kto pilota ishin te renault williams e benz,shumi ka qene te benetton Ford dhe 3 here kampion bote,prandaj mbylle,pse s'thu qe i ka myt me nji makine te quajtur ford,por F1 varet edhe nga agresiviteti dhe nga mencuria e pilotit,jo vetem nga makina,pastaj nqs je nje pilot i mire duhet te vesh edhe makinen ne rregull,ashtu sic beri Shumi me Ferrarin,kudo qe shkoi fitoi,te ford dhe te Ferrari,po te tjeret???pse Villneuve nuk fitoi me Bar,sepse eshte pothuajse nje lloj kur Shumi erdhi te Ferrari,qe kishte probleme,dhe ju prishte motorri etj etj,pastaj ishte edhe efekti i gomave.Pse Hakinen e la,apo u bo me kalamo,tjetri ka 2 cope e shoko,eshte 36 vjec dhe eshte agressiv sikur me qene 23 vjec,ik o lali bo cicin se s'merr vesht nha Formula 1,se kur e kam ndjek une F1 ti i ke pas rane maces me luge!!!
Ta tregoi edhe dje se kush eshte SHUMI,ku ishin te tjeret???Nga gjys sekondi dhe nga nji sekond mbrapa!!Ku jane rivalet???Ai s'ka rivale or miko!!!
Pastaj makinat jane nje lloj per te gjithe dhe SHUMI po tregon supremaci si me marshe manual si me elektronike,prandaj rri urte,se te japesh me elektronike,duhet te dish ta shfrytezosh makinen gjer ne fund,te gjesh "limitin",kur thojne pilotet,gje qe SHUMI E KA BO DHE VAZHDON TA BEJE,edhe pse eshte 35-36 vjec,te shtysh nje makine te F1 ne limit e din se ca do te thote apo jo?Apo thjesht eshte me mire me fol per ty sesa me vepra,se bojme cicin kur shofim 220 km/h ne nje makine normale,jo me 316-360 km/h sa ecin ato,prandaj mos flit qiqrra ne hell!!MOs ndrro muhabet si mbreti grate!!!Tashi na doli se s'te pelqen F1!!
Ndryshuar për herë të fundit nga ballack : 06-03-2004 më 13:56
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Po me interistat cfare ke ? Apo nuk rri dot pa na kujtuar ndonjehere , aq shume na do !Postuar më parë nga ballack
Michael Schumacer djema,edhe mos filloni me bo si tifozat interist,bla bla blaaaaaaa,ndersa Schumakeri ka fakte,te tjeret tashme harrohen sepse eshte siper te gjitheve,cdo rekord ka thyer,emri i tij eshte i pari kudo qe te shkosh djemaaa!!!!![]()
Senna ishte nje kampion i madh.Ishte krenaria e Brazilit.
Mbi te gjitha ishte edhe nje njeri i shkelqyer. Fatkeqesisht tragjedia nuk na lejoi te shifnim duelin Senna-Schumaher , do ishte spektakel .
Schumaher eshte JASHTETOKESOR , eshte nje force e natyres. Fitoret e panumerta dhe te jashtezakonshme edhe me skuderi te tjera tregojne vlerat e ketij piloti te paarritshem. Detyrimisht me lind pyetja : A DO FITONTE KAQ SHUME FERRARI I KETYRE VITEVE TE FUNDIT PA SCHUMAHER ?
Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 08-03-2004 më 12:18
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ate nuk e di o Inter!!Di te them qe Shumi do vazdonte te fitone!!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Degjo se per mendimin tim nuk eshte Schumacher qe fiton ose
Ferrari qe fiton. per mua eshte
Schumacher & Ferrari qe fiton pra bashkepunimi.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ice.
Kur flet eshte mire te dish sec thua.
Prost dhe Senna kishin te njejten makine,por Prost ka kater here titullin e kampionit ndersa Senna vetem tre.Kur vdiq ishte ne mbyllje te karrierres .Kete e tregojne edhe fitoret qe ate vit nuk ishin te shpeshta.
Doni ju apo jo kush vlereson nje pilot te vertete do shohi qarte se Schumacher eshte me teper se nje cmenduri,kur piloton.Vetem ato parakalimet e tij neper disa kthesa ku eshte e paimagjinueshme e bejne ate magjik.
Nuk do harroj dhe parakalim spektakolar qe i ka bere Schumit ,Hakkinen,me ndihmen e nje makine me te avashte.Ishte sensacionale ,megjithese me deshp[eroi.
Po me Benetton kush fitonte?Marika?
Po Berger pse nuk fitonte kur ngiste Ferrarri.Po Alezy?
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 30-03-2004 më 21:26
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
per mendimin tim Schumaheri eshte me i miri, i ka thy te gjita rekordet boterore per F1 e do te duhen edhe disa vjet qe ti afrohet ndonje ngases i ri
me t`mira
Mendoj Se Tani Per Tani Me I Miri Eshte Shumakeri Por Jam Nje Fans I Baton
Dhe Mendoj Se Ne Te Ardhmen Do Te Arrije Ti Thyeje Rekordet E Shumakerit
HEY ju o tifoza te shumit a nuik me thoni kure ishte hakinen si pilot mori ndonje titull shumi apo ferrari.
O fshatar O zemer Gure qytetar Nuk behesh kurre.................................
Krijoni Kontakt