Malli u prezantu nja 3 her e un ala sjam prezantu 1 her
e kam lan mas dore punen e prezantimit . shum keq kam ba
Malli
si shpirt je
te uroj gjitha te mirat yllo
Malli u prezantu nja 3 her e un ala sjam prezantu 1 her
e kam lan mas dore punen e prezantimit . shum keq kam ba
Malli
si shpirt je
te uroj gjitha te mirat yllo
Arlind, Shkoder Gurl , Poeti 20 faleminderit per mirepritjen dhe per komplimentet tuaja
muahhhhhh
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Waw Bruna ke shume kohe ne forum e se dija qe skishe bere prezantim ........ Mirse u prezatove simpatuqe![]()
Foto shume e bukur dhe prezantim i mire !!
La_Lune
Bruna !
Prania jote ne forum , eshte gjithmone kenaqesi( ta kam thene disa here kete )
Je nje nder te paktet antare qe kurre s'te kam lexuar te dhurosh dicka tjeter , pervec puthjeve , perqafimeve dhe fjaleve te ngrohta.
Qofsh mire zemer , kudo qe ndodhesh !
PS...Jam fiksuar aq shume pas atyre xhinseve te fotoja .
Cfare marke ishin ? ....se shume te rrumbullkosura duken..
Apo nuk jane xhinset por ...![]()
malli
per mua ka qene kenaqesi qe jam njojtur nepermjet forumit me nje vajze si ti. je shume e cliret, e dashur dhe e sinqerte dhe gezon respektin tim te vecante. je shume e mire motra dhe te kam shume xhani wish the best for u sweetie
p.s prezantimi fantastik, dhe fotoja shume e bukur. ta kam thene qe je shume simpatike
GERTA
Deus faleminderit per mirepritjen tende shum te ngrohte, xhinset e mija ne foto jane Versace kurse ato te rrumbullakosurat jane ......
Muahhhhhhhhhhhhhh te forte per ty.
Korcaprincess19 edhe ty te falenderoj shum per mirepritjen tende, e kam thene gjithmone qe je nje engjell , simpatike , e embel, te gjitha i ke.
Me ka bere gjithmon pershtypje nje gje qe sme harron kurre, edhe une te kam xhan shum.
muahhhhhhhhhhhhhh zemra
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
MALLI
Goca me bukuroshe e Forumit Shqiptar. Thoni cfare te doni, por ska vajze me yll se kjo!
Zemra, me pelqeu shume prezantimi dhe me mallengjeu. Je vertet nje nga vajzat me te dashura ketu. Ska njeri qe nuk te don ty. Ka kohe qe skemi fol se dhe un kam ikur kendej por jam e lumtur per prezantimin sepse ketu mund te lidhemi serish.
Te uroj te mirat e gjithe botes bukuroshe! Ti di si ta shijosh jeten ;-)
Love you Bunches
xoxoxoxoxoxoxoxo
Goddess
p.s. mos e ndrysho kete ngjyre te flokut...te shkon shume kete rradhe :-)
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Hi Bruna,
Mire se erdhe prape ne forum, sepse te kam pare dhe me perpara, sic duket paske bere mungesa. Hej girl, mos u merzit per largesine nga vendi dhe familja, shume njerez e kalojne kete periudhe te keqe, but cdo gje behet mire ne fund te fundit. Pastaj kur i ke afer thua, na merziten, nuk me lejne rehat te bej c;te dua, lol. Ok, ja kalofsh mire rrusho.
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
Krijoni Kontakt