Close
Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 204 prej 204

Tema: Pėr ty...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Pershendetje Helena78:

Te lexova me kujdes, dhe aty gjeta nje mega shpirt romantik! Vertet romanca eshte arti me i bukur i krijimtarise letrare, por... mos harro kurre qe eshte arma me e bukur dhe e sigurte veteshkaterruese.

Gjithsesi urimet e mia te perzemerta per krijimet e bukura.

Dito.

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Pershendetje Helena78:

Te lexova me kujdes, dhe aty gjeta nje mega shpirt romantik! Vertet romanca eshte arti me i bukur i krijimtarise letrare, por... mos harro kurre qe eshte arma me e bukur dhe e sigurte veteshkaterruese.

Gjithsesi urimet e mia te perzemerta per krijimet e bukura.

Dito.

Faleminderit Dito per vleresimin tend,

Por mendoj se nje arme kaq e bukur si DASHURIA nuk mund te shkaterroj.
    Ajo thjeshte thyhen Koracat e frikes dhe zgjeron hapesirat e njohjes se vetevetes dhe ndjenjes.
    Eshte vuajtje e bukur qe rikthehet si Feniksi, gjithmone, prej hirit te vete..........

Miqesisht,

Helena78
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289

DASHURIA pulson GJak neper vena te kohes......

Hi.... i Paemer, prej mos(absurd) lejimit

Ulur ketu ...perpara ekranit me behet e pamundur te pergenjeshtroj kohen si me pare.....tani asgje nuk ka rendesi ...cdo gje duket e zbehte, pa shije dhe e grisur... vetem malli ...per ty...pulson eger!
    Cdo nate puthja ime gjen shtegun per te ty...dhe... sot me shume se kurre po me vret mungesa jote.
    Prita dhe gezova si femije per mberritjen tende ...por nuk te pashe, jo vetem kaq...por cdo tingull (qe mund te leshoj cdo qenie frymore) eshte bere memece tek ty keto dite.
    Kam nje inat te pafundem me boten....te mallkoj gjithcka .....veten time ne rradhe te pare. Jam kaq e bekuar dhe po kaq e mallkuar qe njoha ty....oh sa te lumtur do ta ndieja veten jashte kesaj bote ...me ty.
    E di cfare..?! Gjate jetes sime kam kerkuar gjithmone pa shpresuar, dicka kaq te bukur.. me kete bote tenden. Nuk kam menduar se do ekzistonte ..por ja ku je ti dhe per te disajten here fati qellon ashper me ironine e tij therese. Tmerrohem nga terbimi qe me kap me veten pse ndihem e padrejte per te te thene keto qe po shkruaj.
    Mos u cudit shume, tronditja eshte vetem reaksion fizik i ankthshem i momentit , per Ty, do zhytesh brenda saj dhe do mpihesh i teri ashtu si po me ndodh mua. Jane pasojat e mungeses tende dhe te kesaj m...natyre qe me duhet ta jetoj cdo moment.
    Kam frike te degjoj britmen time ne shpirt PSE cdo gje e bukur dhe jashte te perditshmes eshte kaq m...e ngaterruar. PSE cdo gje "normale' me ka rrudhur qiellzen nga e zakonshmja qe ofron cdo dite...
    Mos ma ve re......Jo vihe re ne fakt...besoj se ti do te mund te me kuptosh.
    Mund te ndodhem ne ndonje delir cipeplasur, por eshte ajo qe ndiej.
    Nuk e di zemer ...thjesht ndjeva nevojen e pashmangshme te ti thoja keto.
    Me ka marre malli kaq shume per ty dhe nuk mund ta imagjimosh sa ne kurth ndihem nga te gjitha ..dhe nuk mund te bej dot asgje ...cdo gje qe bej me kthehet kunder.
    Do te doja te kisha me pak skrupuj te jetoja e lire.....

Megjithate .....ne shpirt mund te te dashuroj e lire!

Te puth shpirt!

P.S Ishte e pamundur te mos e sillja ketu nje copez te tille... eshte me teper se e ndjere .....eshte Ze i pathyeshem......

Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289

Sqarim...

Thjeshte dua te theksoj se Postimi nuk eshte i imi...
    Mendova ta sillja ketu duke bere disa ndryshime por ashtu nuk do te ishte as krijim i Saj.
    Nuk do te ishte kas origjinale.....

Me respekt,
    Helena 78

Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •