Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

“Shkruaj historinë tënde”

Çdo histori qe Ju do doni ta ndani me ne te tjeret mund ta shkruani ketu. Shpresoj qe disa anetare qe i kuptojne problemet tuaja te perpiqen maksimalisht per te gjetur nje zgjidhje te problemeve tuaja, nese ato jane per t’u zgjidhur.

Shkruaj :
    Ngjarje nga jeta e përditshme
    Përjetime personale,
    Familjare apo nga jeta ne rrugicen,
    Pallatin,lagjen apo qytetin tuaj !

Rrefe gjithçka që të shqetëson :
    Veshtiresi te jetes,
    Paradokse te kohes qe jetojme,
    Histori te pjestareve te familjes suaj,
    Shqetesime nga mosmarrveshjet mes brezave,
    Jeta ne cift,
    Mardheniet me shefat ne
    Pune apo ngacmimet seksuale;
    Veshtiresi te punesimit per shkak te moshes,
    Arsimimit apo seksit;

Përshkruaj :
    Veshtiresite e tua të integrimit :
    ne ambjente te reja,
    apo kur levizni ne qytete apo shtete te tjera ;
    probleme te punesimit,
    veshtiresi te pakalueshme ekonomike,
    dilema te emigrosh apo jo,

Trego :
    Histori qe tregojne ose jo respektin ose jo ndaj :
    Besimit tuaj fetar
    fqinjit,
    mikut;
    akte tolerance ndaj bashkeshortit apo bashkeshortes,
    femijeve,
    miqve,
    kolegeve,
    fqinjeve dhe bashkekombasve.

A eshte shoqeria shqiptare mashkullore ?
    Shkrauj tregime qe ilustrojne ose jo respektin ndaj femrave.
    Cilat jane gjerat qe i japin kuptim jetes tuaj !
    Çelësi i suksesit të jetes, karrieres apo biznesit tuaj me tregime
    te sinqerta .

Rrefime nga :
    Arsimimi i femijeve tuaj ne shkollat ne Shqiperi ose jashte saj
    Sa te sigurte ndiheni per shendetin dhe jeten e femijeve tuaj
    ne shoqerine qe jetojme.

Shkruaj :
    Per temat me te nxehte :
    nese ndiheni te mbeshtetur nga shoqeria,
    shteti dhe mekanizmat e tij ne edukimin e femijve,

Denonco :
    Veshtiresite e hasura me burokracine shteterore
    administraten qendrore dhe locale
    o me dy molle moj te godita
    o me vrave o te vrafte pika
    E nuk te rashe per te vrare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

refimi i anises se vogel qe tashme u rit ;

ma tregoi kete histori duke me besuar si shokun ma te mire te saj ; kish vellezer motra nene e babe po askujt nuk ja kish treguar ; atere filon ; isha shume e bukur dhe teper capkene ; sapo kisha mbushur te 14 _tat dhe me dukej vetja e ritur ; si cdo vajze edhe une kisha deshire te dashurohesha te beja seks te puthesha e te tjera ; por duke qene e kujdeshme dhe e matur ; duke pare moshataret e mi qe nuk isahin kaq aktive dhe te turpshme merzitesha por ca te beja ; do prisja ; e shihja dashurine jo si seks puthje e tjera por me shume si shoqeri si sekret ndjenje e bukur e tjera ; po me vinte rotull nje djale rugac dhe shume me i madh ne moshe ; u tremba dhe nuk po disha cte beja ; i thashe vellait babait dhe ata shkuan te flasin me ate ; por ai ishte kapo dhe nuk donte tia dinte ; thjesht i genjeu duke u themne qe nuk do me ngacmonte me ;por ai vazhdonte perseri ; nje dite te shkolla me pa dhe me tha fjale te embla duke me mare me te mire ; e kundershtova ; por ai me rembeu dhe me coi te nje klase e vetmuar ku e mbylli deren nga brenda ; me mbylli gojen dhe me perdhunoi ; dola nga klasa me ate dhe me kercenoi duke me themne qe do vriste babane dhe vellain nese do tregonte ; shkova ne spital te nje qyteti tjter pewr tu vizituar ; nuk bewra denoncim pasi kisha frike ; pas ca ditesh e pashe ket djalin dhe iu qepa pas si ajo pula qe vjen nga pas per tu ushqyer dhe i lutesha te mos me linte keshtu por te martohej me mua sepse mos ju duket cudi po une u DETYROVA ta doja kete bishe ; per shume arsye ; ca do thoshin njerezit po e moren vesh ; une sisha me e virgjer dhe kush do me merte ? vendi ku jetoja ishte i vopgel dhe hapeshin thashethemet dhe nuk kisha privilegjin te mirja ke te doja per burre ; mentaliteti i trashe shqiptar e tjera ; POR AI JO VETEM QE NUK MEW mori per veten e tij po me dha edhe te shoket e tjere ; 1 2 3 4 5 cuna shkuan me mua dhe ai me shikonte duke qeshur ; u semura dhe doja te vrisja veten ; faMILJA ME DUKET SE E KUPTOI POR SKISH CA TE BENTE SE KISHIN FRIKE ; nuk e takova me ate djalin per disa vite ; kur e mesova ku rinte doja te shkoja ta vrisja ; nuk kisha haruar kurre ate qe me beri ; PRA kjo vajze tani eshte e martuar dhe ka femije ; e shoh te lumtur dhe te qete dhe me vjen mire POR AJO IA ariti qellimit ; AI NJERI U VRA DUKE U DJEGUR I GJALLE NE VITET 97 ; NUK I VRAU AJO POR NJE NJERI QE AJO E KONSIDERONTE SHOKUN ME TE NGUSHTE TE SAJ ; AI NJERI KISH BERE SHUME TE KEQIJA TE TJERA SI VRASJE VJEDHJE E PERDHUNIME POR ASKUSH NGA VIKTIMAT NUK MUNDI TA VRISTE POR VEC AJO DUKE PERDORUR SHOKUN E SAJ TE NGUSHTE ;

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Sa trimoshe kjo mara.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Sa trimoshe kjo mara.
    ju lutem zonjushe mos dilni nga tema ; ketu nuk jemi ne padogane ; dhe ju lutem hiqeni kete post ; flm per mirekuptimin ;

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Maratonomak!!!Po ti ju jep kuraje te tjereve per te treguar perjetimet e jetes se tyre,por vete tregon nje histori te dhimbshme qe nje shoqja jote e ka perjetuar!!!Mer dhe shkruaj dicka per veten!!Beje per hatrin tim,se po me pelqen!!Dua te te njoh!!Te hyj ne boten tende mysterioze por shume AKTIVE!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    ju lutem zonjushe mos dilni nga tema ; ketu nuk jemi ne padogane ; dhe ju lutem hiqeni kete post ; flm per mirekuptimin ;

NUK E HEQ
    NUK E HEQ
    NUK E HEQ

PLAS!

Me krahaso icik me Hitlerin prap se kam qejf kur e bejne kete te tjeret.

Edhe nje here, me mire e llastuar se sa i shkalluar.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Maratonomak!!!Po ti ju jep kuraje te tjereve per te treguar perjetimet e jetes se tyre,por vete tregon nje histori te dhimbshme qe nje shoqja jote e ka perjetuar!!!Mer dhe shkruaj dicka per veten!!Beje per hatrin tim,se po me pelqen!!Dua te te njoh!!Te hyj ne boten tende mysterioze por shume AKTIVE!!!
    anetare te nderuar ju lutem respektoni temen dhe anetarin e temes dhe mos shkruani poste jashte temes ; FLM PER MIREKUPTIMIN ; ANISELA ; KETE HISTORI e kam treguar sepse kerkohej nga vete qellimi i temes se anetarit te forumit ; nuk kam mare leje nga shoqja ime dhe mendoj se kam bere gabim por perderisa nuk identifikohet dikush mebndoj se nuk ka problem ; UNE nuk dua te shkruaj historine e jetes time ketu pasi disa anetare mund te reagojne jo mire duke u bazuar ne mentalitetin e tyre dhe kursesi nuk mund te me ofrojne inkurajim a mendim nderkohe qe njohin jeten time ; me vjen keq po akoma edhe ty nuk mund te te them jeten time ; te tilla gjera kane vlera dhe ndahen vec me njres qe vleresohen prej refyesit ; jo se nuk te vleresoj por shoqeria jone eshte thjesht nepermjet dialogut ne forum dhe asgje me teper ; POR NESE JU DONI TE ME NJIHNI ATERE KETE MUND TA BENIT FARE MIRE PARA PAK KOHESH ; atere kur ju folet pa u menduar dhe kurre nuk e kuptova aRSYEN e atij dialogu pa baza ; mendoj se e kuptoni per cfare behet fjale ; por UNE JAM I GATSHEM te behem ne fillim shoku juaj nese ju beheni e tille [ pra thjesht nje shoqe] vetem nese dhe ju jeni e gatshme te flisni per jeten tuaj ; atere dhe vetem aTERE UNE MUND TE KEM besimin e duhur te mund tju tregoj jeten time nder vite ; ME VJEN KEQ POR KAM FRIKE ZONJUSHE SE JU KENI NJE IRONI DHE SRKAZEM NE DIALOGUN TUAJ ME MUA DHE JAM KAQ I PAFAJSHME SAQE NUK JAM NE GJENDJE TA BESOJ OSE MOS TA BESOJ KETE ; sidoqofte une jam i gatshem per te qene shoku yt ; por mund te flasim vec ne adresa private ;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Leila
    NUK E HEQ
    NUK E HEQ
    NUK E HEQ

PLAS!

Me krahaso icik me Hitlerin prap se kam qejf kur e bejne kete te tjeret.

Edhe nje here, me mire e llastuar se sa i shkalluar.
    ju rikujtoj zonjushe se nuk jeni ne padogane ; flm per mirekuptimin ;

Tema të Ngjashme

1. Historine ne Ballkan e Tregojne Gazetat
    Nga Duaje Siveten në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 15:22
  2. Studime shqiptaro-ilirike
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 18-04-2008, 17:05
  3. Lufta e Serbise me Historine
    Nga Eni në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 03-12-2007, 17:01
  4. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  5. Si te ndertojme Historine e Kreditit.
    Nga R2T në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-12-2003, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •