Postuar mė parė nga DI_ANA
Mentaliteti Shqiptar kshu Eshte Ska bir nane me e Ndrryshu![]()
Postuar mė parė nga DI_ANA
Mentaliteti Shqiptar kshu Eshte Ska bir nane me e Ndrryshu![]()
Nuk eshte vetem mentaliteti shqiptar, kudo ashtu eshte. Biles me duket se mentaliteti shqiptar eshte me i perparuar se shume vende te tjera qe kam pare. Ne krahasim me meshkujt femrat vertet shkruajne me keq per mendimin tim, nuk eshte vetem edukimi e roli qe i imponohet nga shoqeria. Nuk dua ta bej banale si Borat qe shprehet ' but how about women have a smaller brain than men? ' (qe ne fakt eshte e vertete) po dallime thelbesore midis menyres se te menduarit te nje mashkulli dhe nje femre jane te provuara shkencerisht. Nje dallim kryesor eshte mundesia me e vogel e trurit femeror ne imagjinaten 3 dimensionale. Po ashtu ka edhe ca gjera qe truri i femres eshte me i zoti te perpunoje po qe i harrova se cilat ishinPostuar mė parė nga BaLLaKumi
. Feministet do thone qe ne nje bote te zoteruar nga meshkujt ku ne cdo fushe ligj eshte menyra e tyre e arsyetimit patjeter qe femrat do te duken me te dobeta e me te pazonja dhe ne fakt edhe une e mbeshtes kete ide. Po femrat kane pasur plot kohe te tregojne veten e tyre dhe prape s'ka gje...
Shume Mendim I Keq Me Duket Edhe Aspak E Drejte.
Truri I Njeriut Ne Cfaredo Lloj Dimensioni Eshte I Njejte:::!!!
Cjane Keto Gjera Qe Shpikni Ne Emrin E Shkences,,????
Kjo Mund Te Jete Shpikje Feministesh Po Jo Shkencore.
"Carpe Diem"
Me vjen keq qe mendon keshtu. Do te te jepja linke me artikuj shkencore ku shpjegohet diferenca midis trurit te dy gjinive. Po s'po i jap se i gjen vete me nje kerkim te thjeshte ne google.
kam iden se tema eshte ber gabim duhesh ven pse ne cunat shkruajm keq
ky qe ka ber temen ate dit ka qen i pir po nese
Partizoni
Po Mario Ashtu Mendoj Edhe Une...
Megjithese Shqyrtova Shume Artikuj Qe Flasin Per Trurin Nuk Arrita Te Gjeja Nje Qe Thoshte Qe Mashkulli Eshte Me I Zgjuar Bile Ne Te Kundert Kaptiviteti Dhe Pjekuria Jane Me Te Zhvilluara Te Femra Ne Disa Raste...
Truri I Njeriut Eshte I Njejte Nuk Eshte I Ndare Midis Sekseve...
"Carpe Diem"
Postuar mė parė nga BaLLaKumi
hahahaha o pijanec kur shkruan ne forum hajde esell se nuk mban mend cfare shkruan![]()
Kjo varet nga tipi i nje personi,nuk mund te thuash me bindje te plote qe nje femer shkruan me shume se nje mashkull pasi ka dhe meshkuj te till qe arrijne te shkruajne dy apo tre fishin e nje femre
Feel the pump √
Ja nje permbledhje e sakte dhe e zgjuar nga nje forumiste:
<>
Po historine e njerezimit e shqyrtove???????????Postuar mė parė nga DI_ANA
Vetem atje do ta gjesh pergjigjen, se kush i ka dhene me shume njerezimit....
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Krijoni Kontakt