si mendoni se eshte me mire: te dashuroni apo te jeni te dashuruar??????
shprehni opinionet tuaja![]()
![]()
![]()
si mendoni se eshte me mire: te dashuroni apo te jeni te dashuruar??????
shprehni opinionet tuaja![]()
![]()
![]()
Edhe kjo loje eshte?Pak si e rezikshme te luash me kete...Nejse si cdo loje qe kerkon nje pergjigje po te jap timen..
The Greatest Thing Is 2 Love And 2 Be Loved In Return
![]()
Nese per te jetuar te duhet te zvarritesh atehere ngrihu dhe vdis...
VOX POPULI VOX DEUS
nje pyetje cdo te thuash me te jeni te dashuruar
.....................................
.....................................
------------------------------
--------------------------------
te dyja!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Paj normal te dyja
mirushja
ej po me duket se ketu kerkohet pergjigja se ko do zgjidhit ju nese do te ishit te zgjidhnit njeren nga keto
te dashurosh apo jo??!!
ky eshte problemi
une per veten time mendoj se me mire eshte te jesh i/e dashuruar
te dashurosh apo jo??!!
ky eshte problemi
po pra qellimi im ishte de dija se ke do te zgjidhnit ju nese do te ishit te detyruar te benit nje gje te tille ndermjet te dashuruarit dhe te qenit i dashuruar.
Nese do zgjidhja vec nje, me mire te te dashurojne sepse pastaj e ke vete ne dore te zgjedhesh nese deshiron ta dashurosh ate person apo jo.
Por nese je ti ai qe dashuron, do vuash shume! (sigurisht, e kam fjalen kur vec ti ke ndjenja, por jo subjekti yt).
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
bie dakort me misscongeniality 100% . me e mira esht te dyja, ti duash dhe te te duan. por,neqoftese do zgjidhja vec nje, do zgjidhja te me duanin sepse neqoftese i doja dhe s'me donin do vuaja!
Krijoni Kontakt