O Viso c'ke qe me ben te qesh tani mer dreq lool
Jo per gje po jam Talano un ere...edhe ne taljanet me brek neper kemb e kalojm grupin gjithmon po ama i qasemi finales lool
Pastaj mos me detyro te them qe JEMI NE FINALE dhe kete vit se mos me degjojn si Pistonsat lool
Ene gjermano...ishalla i qaseni kete vit...jo per ty se kush te degjon pastaj lool po kam plakun te fiksuar fare GJerman
Tani te flasim pak per Italin.
Un nuk i kam par ndeshjet kete vit po nga sa me than ne telefon (e ndoqa nje pjes nga tel..ca te bejm lool) po nuk e besoi akoma qe trapa-leshi eshte akoma trainer i Italis.E para nje ekip e ben traineri se ai di ke zgjedh.E dyta, italia ka lojtar te mir plot,pse jo dhe yje.E treta,per mua italia vuan ne mes-fush.Mbrojtja eshte e shkelqyer saqe dhe keto barazime i ka fal saj.Sulmi eshte shum i mir pa Tottin.Totti eshte lojtar pordhac,vertet ka mar ca emer po nuk eshte lojtar per nje ekip,totti do te luaj vet.
Ca te bej Vieri kur nuk mer asnje top.(nuk jam interist qe ta dini) po traineri e le vierin ne mes te fushes dhe ju prisni qe vieri te vej ne mbrojtje dhe te mar topin e ta bej gol?Ku eshte mesfusha qe duhet ti jap topat vierit?
Se pash dhe me lart qe thon del piero duhet jasht....kush i gjuan me mir goditjet e denimit afer zones se sa Del piero?Vetem R.Baggio po ai nuk eshte se o plak...tani na del totti dhe do e gjuaj vet!?
Nuk flas dot me garanci se nuk kam par asnje ndeshje,po ama qe italia te bej dicka ndoshta te shkoi dhe ne finale...ne radh te par duhet te nderroi trainer.Ai trainer doli nje her bllof,po BLLOF me te medhaja.
Ai pirlo nga ka dal mor me qafshi...kur ka vend dhe per ate ne kombetaren italjane eshte turp qe trapaleshi nuk thirri dhe Baggion...te jeni te sigurt se me shum do jepte dhe pse eshte plak sot.
Krijoni Kontakt