Close

Rezultati i Sondazhit: A i mbeshtesni ju protestat qytetare?

Votues
158. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

112 70.89%
  • Jo

30 18.99%
  • Indiferent

16 10.13%
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Natyrisht qe i mbeshtesim fuqishem protestat edhe pse nuk jetojme ne Shqiperi. Shpresojme qe do te kene nje rezultat keto protesta.
    Po ashtu diten e diele me date 22 shkurt ketu ne Bruksel protestuam perpara nderteses te Parlamentit Evropian. Shqiptare te ardhur nga Gjermania, Franca, Hollanda, Luksemburgu, Suedia si dhe nga te gjitha zonat e Belgjikes u bashkuan sebashku per te shprehur hapturazi shqetesimet e tyre kundrejt qeverise Nano.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Shkodrani Maska e fiso
    Anëtarësuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Cfare kaneketo protesta te mos mbeshteten.Te gjithe SHQIPERIA DUHET TE QOHET E TE THOTE NANO IKKKKK.Se smunde te durojme me pa drita pa uje.

xumparja
    Anëtarësuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Kjo duket si pyetje retorike.
    Ne se e do demokracine, natyrisht qe e mbeshtet te drejten per te protestuar, ndonese mund te mos jesh dakort me qellimin e protestave.
    Personalisht, me behet qejfi qe dalin Shqiptaret ne shesh te protestojne, eshte e drejta e tyre, ndonese nuk jam fare dakort me sloganin Nano ik.
    Per mua protestat te vazhdojne nese u pelqen protestuesve, por vete jam per NANO MOS IK!

A nuk eshte e bukur demokracia....?
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Tani per temen I mbeshtes pa rezerva protestat e popullit shqiptar. Keto protesta kane te bejne me zgjimin e ndergjegjes se atij populli qe ka vite qe fle. Dhe per mua kjo eshte me e rendesishme se dritat, se uji, se buka . Mendoj se ketu nuk diskutohet se kush do te jete ne te ardhmen por qe te ike ai qe e ka qelbur dhe ka mbushur me ere gjithe Shqiperine.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet në Bllog
    22
    Sondazhi nuk eshte teme per debat, eshte sondazh ku secili jep voten e tij dhe le edhe vetem 1 mesazh ku argumenton perse votoi ne menyren se si votoi.

Une X i mbeshtes/nuk mbeshtes protestat per keto arsye:

1.
    2.
    3.
    4.

Faleminderit.

Ne Sondazh nuk komentohet vota e tjetrit, perfundimet nxirren duke lexuar ne heshtje pa qene nevoja ti mbushni mendjen tjetrit se si duhet te votoje, apo perse votoi gabim. Ata qe jane indiferente apo nuk u intereson ky sondazh, nuk kane perse marrin fare pjese ne te. Mjafton nje vote e hedhur dhe nje mesazh ne te cilin argumentoni se perse votuat ashtu sic votuat.

Komentet jashte teme u kaluan ne kosh.
    Albo
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2003
    Postime
    30
    Mendoj qe te paret per te sensibilizuar popullin ka qene shoqata MJAFT sepse ajo ka qene e para qe ka ngritur zerin per problemet dhe varferin qe po pllakos shqiperine.. Une jam dakort me keto protesta dhe uroj me gjith shpirt qe te realizohet qellimi i tyre final...

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Postuar më parë nga Albo
    Ne Sondazh nuk komentohet vota e tjetrit, perfundimet nxirren duke lexuar ne heshtje pa qene nevoja ti mbushni mendjen tjetrit se si duhet te votoje, apo perse votoi gabim.
    Albo
    Me fal ti Albo, po kisha idene qe ne Forum benim debat te lire dhe jo sondazhe.

Kaq kisha.

PS: Te lutem mos ma fshij postin kesaj rradhe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 10-03-2004 më 17:26
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i/e regjistruar Maska e orivlora
    Anëtarësuar
    28-02-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    25
    dhe une bashkohem me mendimin e gjith anetareve te forumit sepse protesat qe po zhvillohen ne shqiperi kane nje qellim dhe ky qellim eshte qe te permbyset qeveria nanos qe eshte nje qeveri hajdute por mos te harojem se dhe dhe qeveria me perpara e sales e till ishte pra kushdo te vihet ne krye te qeveris shqiptare do hajne per veten e tyre duke e lene pas doren popull shqiptar pra mjere shqiperia dhe populli shqiptar qe i heq keto halle
    [FONT="Arial Black"]live like you were dying[/FONT]

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anëtarësuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    I mbeshtes protestat e qytetareve per te rrezuar qeverine Nano,dhe kjo eshte me se e kuptushme per vete qellimin qe mbartin ne vetevete keto demostrata por,nje gje me ben pershtypje(duke pare sondazhin) se akoma ka ne SHqiperi njrez qe e duan kete lloj qeverisje,qe e duan kete gjendje skandaloze pa drita, pa uje,qe e duan kerte mjerim,kete vareveri te tej-skajsheme,qe e duan kete qeveri qe i ka braktisur shtetasit e vet kombin e tyre.Kam menduar qe ne SHqiperi nuk ka me njerez qe e duan Nanon, pasi kohet e fundit ate nuk e duan edhe shoket me te afert te tije,nuk e duan as Meta,as Mejdani,as Rama,as Prifti....as muci e baci....e se desh harova e don XHoi (sa te jete kryeminister)dhe kjo perqindja e ketyre qyqareve te forumit.

RANDI
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    C'protesta or aman nano do djegur me napalm.
    PO shyqyr qe u zgjua populli shqiptar nga gjumi dhe e mori vesh qe jane ata qe duhet te udheheqin dhe jo kusari Nano. I thone mire "Padrino"
    Keto protesta nuk nisen nga PD nisen nga populli qe vidq per buke e per kushte minimale nderkohe qe Nano nuk e prish terezine per asgje dhe vazhdon menefregizmin dhe tani gjate protestave. I mbeshtes protestat paqesore dhe shpresoj te bejne nje ndryshim, por nga ana tjeter jam pak pesimist sepse Nano nuk e prish terezine fare. Keshtu qe rezik te implikohet dhuna ne protesta te ardhshme se dhe evropa po e ben nje vesh shurdh e nje sy qor kundrejt ketyre protestave. Dhe nuk po ushtron kurefare presioni drejt Nanos dhe qeverise se tij.
    Pse i mbeshtes protestat...? Sepse jam shqiptar, jam patriot dhe dua ta shof vendin tim sa me mire dhe jo nen dhunen ekonomike te Nano & co sic e kishte shprehur dikush aty para.
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Alfred Uçi tregon
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Berisha bën publike ndryshimet në kabinetin e tij qeverisës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  4. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:45
  5. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •