une plotesishte i perkrah protestat dhe mendoj se ato duhet te vazhdojne deri ne rrezimin e qeverise nano. vetem nje qeveri demokratike do te qoje Shqiperine perpara e jo nje qeveri e tille
tungi nje here
Po
Jo
Indiferent
une plotesishte i perkrah protestat dhe mendoj se ato duhet te vazhdojne deri ne rrezimin e qeverise nano. vetem nje qeveri demokratike do te qoje Shqiperine perpara e jo nje qeveri e tille
tungi nje here
Edhe une per largimin e nanos votova po ama disi me zemer te thyer se me sa po shihet Saliu po ngrihet ne krye. Po ndodhi kjo do kthehemi mbrapa ne kohe ne 1991.
Shkak me kryesor se varferia nuk do te kete me te madh qe con Shqiptaret drejt ketyre protestave.Te pakten deri ne 1997 ku qeveriste partia demokratike nuk diskutohej gjeja me elementare ushqimi. Ne ate kohe te gjithe u bene me mire dhe arriten deri diku nje jetese normale dhe buka as qe diskutohej.
Pastaj shkaqe tjera po te kerkojme gjejme me tonelata duke filluar pra nga varferia, mjerimi, korrupsioni etj etj. Une i mbeshtes keto protesta por gjithsesi ndihma mund te jete shume e vogel sepse jo une por edhe 200 mije vete qe ishin ate dite ne shesh smund te bejne gje. Une edhe pse mund te rrjedh nga nje familje me nje bindje demokratike ate qe eshte e bardhe dhe ate qe eshte e zeze di ta dalloj, dhe gjerat perdite dhe me keq behen atje.Ska pak dite qe u ktheva nga Shqiperia dhe kam ardhur me nje zhgenjim te rende sesi po mbaron ai vend dita dites duke filluar tek qyteti im i lindjes Shkodra.
Sma do mendja se do kete zgjedhje te reja, dhe me vjen shume keq per ato demokrate qe po lodhen dhe kerkojne te drejten e tyre, dhe nuk qesin gje ne drite..
Ne si komb paskemi qene te mallkuar dhe pike, qysh ne fillimet
e hershme dhe deri tashi. Per ne kete gjendje qe zoti Nano dhe elita e tij e kane cuar Shqiperine vone do me marri malli te shkoj prape...Me keqardhje e them por atje njerezit mbijetojne dhe pse
e shofin se smunden me, skan c'bejne.
Nje realitet teper i dhimbshem dhe i frikshem ne te njejten kohe.
Ndryshuar për herë të fundit nga shkodrane82 : 22-02-2004 më 23:33
Hiq nje parazit vendos nje parazit tjeter. Te gjithe jane manipulues te ndjenjave te popullit, perfitues te varferise publike. Nje jashteqitje jane si PD dhe PS, kerpudha ne kurrizin e popullit fukara, qe haron se cka kaluar. A nuk ishte ai Sali qe nuk rregulloi nje rruge, qe beri zallamahi nje Shqiperi te tere, qe nuk pati nje ushtar te mbronte gazermen. A s'ishte ai Sali qe vazhdimisht diskretitoi Shqiperine me sjelljen e tij fshatareske ne arenen nderkombetare.
E cfare protestash te mbeshtes, eshte ironike te mbeshtes sot dicka qe do urrej neser. Jane te njetet njerez, te njejtet politikane, te njejtet parazite. E cfare prisni te ndryshoje, ai qe pasurohet ne djersen e popullit.
Te shkretet njerez sa naive.....ndihmo o zot te paaftin te ndihmoje veten.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Pjese nga protestat
Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.
Pershendes te gjithe ato qe kane shkruar ne kete forum. Vecanerisht pershendes te sinqertet qe e thone troc e pa u dredhur mendimin e tyre, pavaresisht se cili eshte ai.
I mbeshtes protestat e popullit tim. I mbeshtes me te gjitha forcat, dhe uroj qe te zhduket sa me pare ajo e keqe qe e ka emrin komunizem. Kjo e keqe qe ka leshuar rrenje edhe ne shpirterat e njerezve. Kjo e keqe qe eshte burimi i tere te keqijave ne Atdheun tim te dashur.
Se te gjithe njesoj jane te gjithe te kuq dhe blu ! Njerez qe ne terezi e kane pas ne kohen e qoftlargut ne terezi e kane dhe tani. Thjesht ndryshim karrikesh dhe pushteti per vete dhe miqte e tyre dhe asgje me shume . Turma e njejte do mbetet me kete jetese standart, me keto cmime, me kete perpjekje te llahtarshme per te marre nje vize per jashte Shqiperise, korrupsioni do nderroj vetem kah, qytetar nuk do ndihesh ne vendin tend , dhe perseri ata qe do jene ne pushtet do ja u vene fajin atyre qe ishin dhe keshtu historia do perseritet ! Ne forum do jemi perseri dhe do ti shohim !
Pyetja me duket se eshte e kamufluar me elegance. Sepse eshte e qarte se keto jane protesta te opozites me pjesmarrjen e elektoratit te saj te mbledhur ne Tirane nga tropoja, laci, kavaja, kuksi, mamurrasi e ku di une e jo protesta te mbare qytetareve. Prandaj duhet te emertohen jo protesta qytetare, por protesta politike ose 'protesta qytetareve te PD', dhe opozites s'duhet ti vije turp aspak ti quaje keshtu dhe mos ti emertoje 'qytetare' per te fituar kapital nder ata njerez qe jane te paangazhuar. Thjesht nje sqarim per nje pyetje te shtruar gjoja gabim.
Nuk i mbeshtes keto protesta qe nje hap i ndan nga dhuna dhe anarkia. Nuk mund ti besosh me nje lideri si S. Beisha qe i ngjan atyre pantallonave qe i ke kthyer parc a mbrapc aq her sa si ben derman as zoti. Kaq i demoduar i pashprese dhe depresiv eshte ai. Por i kuptoj motivet e protestes qe sidoqofte artikulohen me paster e me elokuence si dhe ne menyre me qytetare nga levizja 'Mjaft'. Shqiperia ka edhe njerez te kulturuar qe i tremb dhuna dhe shprehin mosaprovimin e tyre per keqqeverisjen ne menyre paqesore dhe bazohen mbi debatin si mjet paresor jo mbi mitingjet. Te gjithe ata duhet te asociohen me levizjen 'Mjaft'
si levizje e mirefillte qytetare pa ambicie politike qe ne themel te
saj ka kulturen dhe tolerancen.
persa i perket ekonomis tani ne jetojme nje krize planetare kjo do te thote qe shtet qe jane te pasura jen ne vend numro dhe nuk mund te pritet qe shtet e varfera te zhvillohen kur gjithcka varet nga kto te fundit .
gjithsesi duhet te pretendohet qe njeriu te jetoj ne kushtet standarte te jetes ato nuk duhat te mungojne sido qe te jete puna .
politika .....sala ekstemist nazionalist deri ne vdekje ..nano i blere nga lobet greke .....hajde merre vesh .......
sigurisht duhet te shqlyen kto dy emra nga politika shqiptare.
Me erdh shume mire qe ishte nje numer shume i madh i protestuesve paqesor , te cilet i tregguan qerdhes se Fatos Nanos se dielli ka perfunduar, genjeshtrat kane mbaruar , dhe ngadal dal edhe karriera jote e pangreke po perufundon, por une mendoj se veq me nje protest nuk merr vesh ai, por prostesta dueht te vazhdoi edhe niashtu edhe duku ju bashkangjitur me greva dhe paralizim te mekanizamve qe e mbajne gjalle se sa me shpejte qe te largojme kete te keqe nga Shqipria aq me shpejte do te fillojme te mbaren, sa me shume qe zgjat aq me shume do na kushtoj kjo qeveri kuislinge qe udhheqet nga klani Nano. Rrnofte Shqiperia e Bashkuar pa Fatos nanosat.
Krijoni Kontakt