$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
>>> Intuita po ti vesh re eshte nje cilesi e atyre qe kane nuhatje pak me te forte se te tjeret ne fusha te ndryshme. Dikush me ane te intuites nuhat qe ky ligj i natyres duhet te jete ne nje forme te caktuar te cilin e kerkon dhe me pas e gjen. Dikush tjeter ka intuite te forte ne filozofi dhe ka gjasa te perparoje ne ate fushe. Dikush eshte inxhinier me intuite dhe gjen zgjidhje gjeniale ku perseri intuita i ben gjenial. Me pak fjale mendoj se intuita eshte cilesi e atyre njerezve qe shohin pak me qarte se te tjeret ne nje drejtim te caktuar. Per te gjitha keto besoj se nuk ka nevoje per shembuj konkret.
La verita' ti rendera' libero!
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Jo me kot te thashe qe sillna ndonje rast konkret nga JETA JOTE . Une e di c'eshte intuita , por deshja te merrja kurajo nga dikush te tregonte experiencen e tij ne fillim , qe me vone te shkruaja timen/timet .
Kam plot raste por 3 raste do i ndaja ne vecanti . Ladies first -do thoje ti -por une kam pak turp te filloj e para .
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Intuition eshte edhe cftytezimim i dijes thelle ne ndergjegje.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Iktuus , qe te gjitha keto qe shkruan per intuiten je pak a shume 50-50 i sakte .
Kur thua qe intuita eshte inkonshience =sakte ;
Kur thua qe intiuta eshte paranormale = gabim ;
kur thua qe intiuta ngaterrohet me instiktin = sakte ;
Kur thua qe intuita eshte ndjenja e 6-te je 50% gabim = ndjenja e 6-te perfshin jo vetem intuiten por duhet permbushur me telepathine .Te dyja jane ne nje familje por kane ndryshim nga njera tjetra ;
kur thua ndjenje jashte ndjenjave =sakte , por por do shtoja qe intuita eshte nje ndjenje , nje dyshim qe ke frike ta thuash me ze te larte = ne anglisht quhet HUNCH .
Ose sic e kam quajtur me larte = The right mistake =qe me fjale te thjeshta perkthehet "ke nje dyshim , nje pershtypje ose nje mbrese qe tek syri per 1/10 e sekondes dhe i kalohet trurit per analize dhe truri nuk e aprovon ne vend ; te vjen nje vision ne sy , por ke pakez frike se mos je gabim se nuk je i sigurte , por ne fund te fundit te del qe je sakte .
Pra me pak fjale eshte nje hunch qe truri nuk e pranon me vota unanime .
The first impression is always right !
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Krijoni Kontakt