Jo zoteri gabim e ke sepse kur ne ne Prishtin kemi dit per kultur e kemi ba jet moderne ju keni ngren buk me domate veq dhe keni fjet ne bunkera ok...Postuar më parë nga hitt_online
Jo zoteri gabim e ke sepse kur ne ne Prishtin kemi dit per kultur e kemi ba jet moderne ju keni ngren buk me domate veq dhe keni fjet ne bunkera ok...Postuar më parë nga hitt_online
tungi
Me mire si Jude Law thom une ... i vure muskujt , hiqi tani se nuk ju duhen shume sot .
Nuk me terheqin meshkujt me muskuj .. ajajaja shume ugly duken . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga PINK
lol pa muskuj fare...dmth ti ket krahet si nje femer![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar më parë nga *~Rexhina~*
Jo mi jo si femer po normale. Trupin e notareve e pelqej une , shpatull gjere dhe barkun derrase
Harrova une ngaterrova muskujt me fitiren e Xhudes . lol
coolo, sa femra ke kapur nga forumi qe mbas hapjes se kesaj temes?![]()
whaa?!!!!!!!!Postuar më parë nga danger_dancer
25lbs ne dy muaj?!!!! Edhe anabolic steroids te kesh marre ti, eshte komplet e pamundur te shtoshe 25lbs muskuj ne dy muaj. Ti shtosh ne 1 vit e ca, haet.
Booo c'jane shqiptaret, per hiperbola. lol
Trup si i Arnoldit do steroids dhe steroids i bejne dem nje muskuli tjeter qe ia vleresojne femrat mashkullit(te pakten eventually, te pakten naten e marteses, te pakten... eh). Muskujt duhet te jene te drejte; muskuli me shume hark te theksuar eshte muskul i djegur, qe eshte shtyre pertej limiteve fizike. Pastaj le mo ku ta kapesh, s'luan dot me te se te le shakull ne vend, te shtyp fare, e me gjithe ato little bumps qe ka mbi trup, s'te ze dot dora vend te drejte flat.
Brad Pittin s'e kam dashur kurre me perpara se me dukeshe shume androgjen si pamje (dhe meshkujt pa muskuj duken vertete androgjen ne pergjithesi) por qe kur beri Trojen dhe u be buf (me muskuj, jo me dhjam), dhe festoi 40-vjetorin, filloi te me interesonte si aktor. Brad dhe Sean Connery jane te vetmit meshkuj qe kam pare ne jeten time qe duken me te mire 40 vjec se sa kur ishin 20-30 vjec. Cudi. Tek filmi MR. & MRS. SMITH, kur Brad eshte ulur tek karrigja e psikologut dhe thote, "I love my wife but sometimes she... UGH!" dhe ngre krahet (me muskuj) sikur do ta mbysi, aty m'u mbush mendja qe trupi i Brad Pitt (i 2005-es, jo i 1999-es) eshte trupi ideal.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Jude Law me muskuj?!Postuar më parë nga PINK
Kur ka pasur jude law muskuj ndonjehere?
Jude law duket si pansy lol
Leila ke harrur te permendesh dhe George Clooney-n qe mbas 40 eshte me sexy too . lol
Krijoni Kontakt