poja thuaje ate qe doPostuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
joanna,
si thua ti te hapi teme shume une hehehe po i fshij te gjitha se me duket i more prosopika!! po nejsen ,,:P te them nje gje ?![]()
poja thuaje ate qe doPostuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
joanna,
si thua ti te hapi teme shume une hehehe po i fshij te gjitha se me duket i more prosopika!! po nejsen ,,:P te them nje gje ?![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Mire se erdhe Engjell
kalofsh caste te kendshme ne forum:
:~* ~*~T!RoNcE_s!_ShP!Rt~*~ :~*
Mire se erdhe Beni![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Sme dukesh edhe aq humorist mua more djali shkodran
hehehe i like when u say naqe :P
Mirese erdhe ne forum Beni![]()
--------------------------
mire se erdhe...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
He mo beni po kaq shume u preke mo?Postuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
wowowowow ,theudhora sa spejt e paske besua ti se kenkam une genjeshtar heheheh nuk kam lind per 1 pridh joooo,,,,,,po nejse dikure jua delsha mban kur mu veshin shume femra me fjal , tash u plakme voj e ufull marume krejt!!!
Po une ta thashe si me shaka!!Nga koefidenca po nese merzitesh ta thuash me perpara.Nese ja kalofsh bukur ne forum dhe befsh shoqerira te reja.![]()
mir se erdhe lale/kur pash titullin e temes mshkoi menja per noi epalmegjatiaja kalofsh mir
Engjellush, mir se te kemi ne forum
Kam lexuar disa tema tuaja,dukesh romatik shum.
Shpresoj t'vazhdosh e kalofsh mir.
Ciao ;D
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Postuar më parë nga theodora*
He mo beni po kaq shume u preke mo?
Po une ta thashe si me shaka!!Nga koefidenca po nese merzitesh ta thuash me perpara.Nese ja kalofsh bukur ne forum dhe befsh shoqerira te reja.![]()
E-N-GJ-E-LL-I
mir se erdhe naqe
bash kokrren e qefit
Mireserdhe ne forum
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
Krijoni Kontakt