Postuar më parë nga altini55
Ari32 nuk e kuptoj per c'far mekatesh flet ti
Llogjika vete te cone qe nje besimtar Musliman qe beson Allahu dhe boten tjeter nuk ka si ben mekate me dashje
[/QUTE]
------------------------------
Altin kur flasim per mekate e kam sqaruar dhe me lart,se me sa kam degjuar dhe nga ju ketu,lufta apo krimi,nuk lejohet ne Kur'an,eshte apo nuk eshte keshtu.Qe te jemi absolut se nder muslimanet apo dhe te Krishter nuk ka te tille,(kriminel hajdut kuroreshkeles imoral etj)me duket pak e pabesueshme,sepse dhe Terorizmi ne emer te Islamit lufton,po a thote me te vertet Kur'ani vrisni e prisni njerez te pafajshem qofshin keta dhe te besimit Muslimam? Dhe do te thoshim perseri se ky person eshte Musliman apo i Krishter?
Ne Bibel Altin mund te falesh nqs je i penduar dhe ke ndjere gabimin qe ke bere,se njerez pa gabime nuk ka te cdo rrace apo feje qofshim.Por nuk mund te falet nqs une e kam bere meyre jetese vjedhjen vrasjen etj.
Krijoni Kontakt