ne rraste te ralla i kam thene dikuj te premtoj qe do te bej filan gje pershembull,sepse premtimi gjithmone duhet mbajtur dhe une sjam tip qe se mban fjalen.shumicen e rasteve them qe "do mundohem" ose "shpresoj",pra duke lene edhe nje rrugedalje.
ne rraste te ralla i kam thene dikuj te premtoj qe do te bej filan gje pershembull,sepse premtimi gjithmone duhet mbajtur dhe une sjam tip qe se mban fjalen.shumicen e rasteve them qe "do mundohem" ose "shpresoj",pra duke lene edhe nje rrugedalje.
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Unë kam një teori më vehte për qështjen e të premtuarit.
Mundohem që të mos premtoj atë që nuk mund ta realizoj, por nëse premtoj, atëherë nuk ka forcë të më ndalë të mos e realizoj premtimin e dhënë!?
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Varet Ca Premtimi osht mer vlla ! Po qe noi i rendesishem duhet majt ! Po dhe noi premtim P.SH. Do vij sot ne oren 6 ti thush Dikujt Kushdo qe te jete edhe se mban![]()
Ne Qofte Se Arrij Te Jap Nje Premtim E Mbaj Deri Ne Fund
Eduardi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Kur e jap nje premtim mundohem ta mbaj ate....po ka dhe shume raste qe nuk ndodh....ndonjehere se harroj, ndonjehere se kur e kam dhen premtimin e kam dhene thjeshte me kalu radh, ose si mund te jete ndonje problem tjeter... se njerez jemi..na dalin dhe probleme :-)Postuar më parë nga Mr_Right
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Nqs jap premtim me duhet ta mbaj patjeter .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Te mbash premtimin hmm eshte shume e veshtire kur nuk e ndien.
Une premtoj rralle pasi nuk e ndiej vehten te kushtezuar qe ti premtoj dikujt ate te cilen nuk e ndiej.
Me ka ndodh disa here te vehem ne situata te veshtira kur dikush me ka kerkuar nje premtim te cilin nuk e ndieja po dhe nuk mund ta hidhja poshte pasi situata ishte shume e prekshme dhe e mallengjyeshme ne kete rast jam qene moralisht i detyruar te premtoj dicka qe kisha dyshime ne mbajtjen e saj por me vullnet arrihet gjithcka.
Pra me pak fjale premtimin e bere e mbaj deri ne fund pasi e kam matur vehten qe mund ta mbaj ne rast te kundert nuk jap premtim.
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Perpara se te jap fjalen e mendoj mireeeeeeeeee...po mire mireeee fareeee ama... Por po e dhashe, aha do e mbaj patjeter sepse e kam inat te mos jem korrekte![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krijoni Kontakt