Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    blero
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61

Hulumtimi Kritik I Jetes Se As’habeve

Lirishte mund te them se kam qene i habitur dhe i shqetesur kur kam gjetur argumentet te cilat flasin per kundershtimin e (shokve-ithtareve)as’habeve ndaj Profetit saa.dhe shume kontradikta te quditshme ne sjelljen e tyre.Por,kete teme(shkrtimisht) dhe keto mund ti sjelle vetem nese pajtoheni me kete titull dhe teme.
    Mbeshtetja ime ne kete ka qene arsyeja,ngase ajo eshte shperblimi me i mire qe Zoti i’a fali njeriut dhe me cka i dalloi nga krijesat tjera.Allahu kerkon qe njeriu te shfrytezoje mendjen,per kete dhe shpesh i drejtohet njerezve ne Kur’an me: “Valle nuk kuptojne?” , “Valle nuk e kane te qarte?” , “Valle nuk shohin?” .....Qendrimi im ne besim ēdo here ka qene se,kurr nuk do te besoje verberisht,po edhe ne rastin e as’habeve,pavaresisht nga pozita dhe raporti i tyre me Profetin a.
    Ne fillim dua te cek se ne kete hulumtim nuk e kam ndier veten as Umajjad,as Abbasid,as fatimid,as sunit e as shiit e tjera.Nuk kam ndijere armiqesi ndaj Ebu Bekrit as Omerit,Osmanit e Aliut,bile as Vashiut,vrasesit te Hamzait te tone,sepse u perpoqa te lirohem nga paragjykimet dhe keshtu ta arrije te verteten,ne veqanti ne disa raste me rendesi per historin Islame.

Selam dhe pres pergjigjen.

HENDRIX

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    po hajde o hendrix te shohim qfare hulumtimi paske bere, Ne fillim dua te cek se ne kete hulumtim nuk e kam ndier veten as Umajjad,as Abbasid,as fatimid,as sunit e as shiit e tjera, po ka mundesi te na tregosh si e ke ndier vehten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81
    po hajde pra kalxona qka ke zbulu ti tashe veq me te vertete duam fakte...........
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

i/e regjistruar Maska e vetem_TI
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    90
    asgje te keqe mund te na tregosh cfare di edhe ne do te tregojme ato qe dime,pasi vetem keshtu mund te ecim edhe perpara.
    thuaj,ZOTI eshte nje.

blero
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61
    Selam!

Pasiqe nuk postoje askush qe te jete kunder temes,tani kete teme do ta leviz ne MESIME NGA KUR ANI. Me titull :"As,habet dhe nenshkrimi i marveshjes se Hudejbise."

HENDRIX

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Veshtrim kritik i romanit ''I huaji ''- Albert Kamy.
    Nga Biondina nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 10-10-2011, 19:47
  3. Problem kritik me booting ne Linux (SuSe)
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 08:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •